Προϊόντα με Γανόδερμα

show blocks helper

Φιλτράρισμα προιόντων / τιμή


Show Filters

Προβολή όλων των 52 αποτελεσμάτων

Προβολή όλων των 52 αποτελεσμάτων

 

ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ → ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΟΤΑΝΟ

Τι είναι το Γανόδερμα;

Το Γανόδερμα (Ganoderma Lucidum) ή Lingzhi ή Reishi ή Omanitus είναι ένα πολύτιμο φαρμακευτικό φυτό, και ένα ισχυρό προσαρμογόνο. Σύμφωνα με την Κινέζικη παραδοσιακή ιατρική, το Γανόδερμα έχει πολλαπλές εξυγιαντικές ιδιότητες, αφού περιέχει πολλά βιοενεργά αντιοξειδωτικά και θρεπτικά στοιχεία, ενώ παράλληλα έχει ισχυρή αλκαλική δράση, δίκαια δε κατατάσσεται στη κορυφή της Κινεζικής Βοτανικής Βιβλιογραφίας.
Το Shinnoh Honsohkyo, το αρχαιότερο Κινέζικο ιατρικό κείμενο που γράφτηκε πριν 2000 χρόνια, κατατάσσει το Ganoderma Lucidum στην πρώτη θέση ανάμεσα σε όλα τα φυτά του Πλανήτη! Σήμερα τα γραφόμενά του επαληθεύονται και επιστημονικά..

Ο καφές με Γανόδερμα συνδυάζει την απόλαυση με την υγεία

Για να ωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι από τις ευεργετικές ιδιότητες του Γανοδέρματος, οι παραγωγοί εταιρείες, το πρόσθεσαν στον καφέ και δημιούργησαν προϊόντα που συνδυάζουν την απόλαυση με την υγεία. Καφές με Γανόδερμα σκέτος, με ζάχαρη, με κρέμα, καφές καπουτσίνο και άλλα επιλεγμένα προϊόντα συμπληρώνουν τη λίστα  καφέ με Γανόδερμα χωρίς να επηρεάζουν τις αγαπημένες, καθημερινές σας συνήθειες.

Και Πράσινο τσάϊ με Γανόδερμα για όσους δεν πίνουν καφέ

Για όσους δεν πίνουν καφέ το Πράσινο τσάϊ με Γανόδερμα είναι η εναλλακτική πρόταση ενός ισχυρού συνδυασμού, για να απολαύσετε ένα ρόφημα υψηλών προδιαγραφών που θα σας δώσει όλα τα οφέλη του Πράσινου τσαγιού και του Ganoderma Lucidum.

Σοκολάτα με Γανόδερμα για μικρούς και μεγάλους

Ο συνδυασμός Σοκολάτας με Γανόδερμα είναι άλλη μία καινοτομία των παραγωγών εταιρειών Γανοδέρματος για μικρούς και μεγάλους. Τα προϊόντα αυτά πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία, είναι κατάλληλο για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Περισσότερες πληροφορίες για το Γανόδερμα θα βρείτε στο σχετικό άρθρο μας στον ακόλουθο σύνδεμο:

 Γανόδερμα → ένα υπέροχο βότανο

 

————————————————————————-

Ζείδωρος | Ποιότητα Ζωής, Πολιτισμός και Κουλτούρα

———————————————————————–

Shares