fbpx

 

Tel.: +30 6982104135  |  Email: info@zeidoros.com   |  Για αγορές 29€ και άνω τα μεταφορικά είναι Δωρεάν

 

Δημιουργήστε τη δική σας επιχείρηση με τα εμπορικά μας σήματα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην επιχείρηση Ζείδωρος έχουμε αναπτύξει έντονη επιχειρηματική δυνατότητα και είμαστε πάντα ανοικτοί σε νέες συνεργασίες. Τα εμπορικά μας σήματα Βιότροπο και Ζείδωρος εκφράζουν τη φιλοσοφία μας, είναι δε κατοχυρωμένα ονόματα στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Δημιουργήστε τη δική σας καινοτόμο επιχείρηση, με τα εμπορικά μας σήματα και τη δική μας υποστήριξη, χωρίς γεωγραφικό περιορισμό.

ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ:
•  Επιχειρηματική ταυτότητα
•  Εκπαίδευση και τεχνογνωσία
•  Εμπορικά εργαλεία (Ιστοσελίδα, Εφημερίδα, Περιοδικό κ.α.)
Ολοκληρωμένες επιχειρηματικές προτάσεις, που μπορούν να προσαρμοστούν στους δικούς σας στόχους, απαιτήσεις και δυνατότητες.

ΔΡΑΣΤΗΡΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ
Φυσικό και διαδικτυακό εμπόριο (σας παρέχουμε έτοιμη ιστοσελίδα ηλεκτρονικού καταστήματος με κατοχυρωμένο όνομα), καινοτόμα προϊόντα διατροφής, χορτοφαγική εστίαση, διοργάνωση εκδηλώσεων Πολιτισμού, Διατροφική Ζώνη και την κουλτούρα της, Μαθήματα Κοινωνικών Χορών ερασιτεχνικά (απλά μάθε να χορεύειες διασκεδάζοντας), ή επαγγελματικά (γίνε δάσκαλος Κοινωνικών Χορών).

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ.. ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Χορτοφαγική εστίαση, η κουλτούρα του μέλλοντος
Το «κρέας με βάση τα φυτά» εξελίσεται στη νέα τεχνολογική επανάσταση του μέλλοντος. Και τα οφέλη για τον άνθρωπο και τα ζώα θα είναι πολλά: Μια διατροφή με φυτικό κρέας σημαίνει καλύτερη υγεία για τον άνθρωπο, μεγαλύτερη προστασία για το περιβάλλον και τα ζώα, αλλά και ευκολότερη πρόσβαση στην τροφή για τα φτωχότερα στρώματα! Η χορτοφαγική διατροφή, μία νέα τάση, όντας αλληλένδυτη και με την εξέλιξη του ανθρώπου μέσου του πολιτισμού και όχι  μόνο της φυσικής επιλογής, είναι πράγματι η κουλτούρα που θα σημαδέψει τους ανθρώπους και τις διατροφικές τους συνήθειες τα επόμενα χρόνια! 

Δημιουργήστε τη δική σας χορτοφαγική επιχείρηση
Ξεκινήστε από την αρχή μία επιχείρηση χορτοφαγικής εστίασης με την υποστήριξή μας ή αν έχετε συμβατική επιχείρηση εστίασης, σας καθοδηγούμε μα την μετατρέψετε σε χορτοφαγική με βιώσιμη προοπτική.

•  Δημιουργήστε το δικό σας φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα
Σας υποστηρίζουμε να δημιουργήσετε το δικό σας φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα. Εργαστείτε στον δικό σας επαγγελματικό χώρο ή και από το σπίτι.

•  Διοργάνωση εκδηλώσεων Πολιτισμού (Συναυλίες με Μιλόνγκες, Workshops κ.α.)
Οι Συναυλίες Πολιτισμού που διοργανώνουμε χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία και είναι εκδηλώσεις που πραγματικά αναδεικνύουν το σύγχρονο, χωρίς να καταργούν την παράδοση. Για πρώτη φορά από την γέννηση του Αργεντίνικου Τανγκό στο Riode de la Plata, στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα από την επιχείρηση Ζείδωρος, δύο μεγάλες Συναυλίες Αργεντίνικου Τανγκό με Milongas. Διοργανώστε τη δική σας μεγάλη Συναυλία στη δική σας περιοχή, με την υποστήριξή μας.

•  Μαθήματα Κοινωνικών Χορών 
Παρ’ότι ο χορός είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, δεν είναι  παγκόσμια γλώσσα. Όλοι έχουμε το  δικό μας λεξιλόγιο σωματικής έκφρασης, το οποίο μπορούμε να μεταδώσουμε και στους άλλους. Τα  Μαθήματα Κοινωνικών Χορών που πραγματοποιούμε, τόσο στον φυσικό μας Πολυχώρο, όσο και Διαδικτυακά, έχουν σκοπό να προσφέρουν στους ανθρώπους τα οφέλη του χορού, τα οποία είναι πολλά, αφού ο χορός μας βοηθά να ανακαλύψουμε άγνωστες θετικές πλευρές του εαυτού μας. Προσφέρουμε: 

  Μαθήματα Κοινωνικών Χορών για όλες τις ηλικίες

  Ταχύρρυθμα προγράμματα για μελλονύμφους

–  Ζεμπέκικο ο χορός του Ελληνα! Μάθε να το χορεύεις σωστά.

  Προγράμματα Ερασιτεχνικά, για όσους απλά θέλουν να μάθουν να χορεύουν, διασκεδάζοντας.

  Προγράμματα Επαγγελματικά, για όσους θα ήθελαν να γίνουν δάσκαλοι Κοινωνικών Χορών.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ενθαρρύνουμε τις επιχειρηματικές συνεργασίες με βάση το δίκαιο εμπόριο και τις αρχές της αλληλέγγυας συνεταιριστικής οικονομίας, με στόχο το κοινωνικό όφελος.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ
Σε κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο που εμπνέεται από τις αρχές και τους σκοπούς μας και θα ήθελε να συμμετάσχει στο επιχειρηματικό μας πλάνο ως εργαζόμενο ή συνεργαζόμενο μέλος, μέτοχος, επενδυτής ή χορηγός. Απευθυνόμαστε και σε όσους έχουν συναφή επαγγελματική δραστηριότητα π.χ. συμβατική επιχείρηση εστίασης ή κατάστημα τροφίμων, και θα ήθελαν να την αναβαθμίσουν με τα εμπορικά μας σήματα, μέσα από τη συνεργασία και την υποστήριξή μας. Προσφέρουμε καινοτόμο επιχειρηματικό πλάνο με προοπτική ανάπτυξης και δημιουργία θέσεων απασχόλησης.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Δημιούργησε τη δική σου θέση ή θέσεις εργασίας μέσα από τη δημιουργική συνεργασία, την αλληλέγγυα οικονομία και τη δική μας υποστήριξη. Το μέλλον είναι σήμερα!

ΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΜΑΣ ΣΗΜΑΤΑ 

®

 

®

 

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ ΒΙΟΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΖΕΙΔΩΡΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Αν εμπνέεστε από τις δράσεις και τους σκοπούς μας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Από τις 9 π.μ. έως και τις 9 μ.μ. συνεχώς καθημερινά και Σαββατοκύριακο. 

Ζείδωρος
Διαδικτυακός πολυχώρος ποιότητας ζωής, πολιτισμού και κουλτούρας. Επιχειρηματική καινοτομία, αλληλέγγυα οικονομία, θέσεις εργασίας με συμμετοχικότητα, δημιουργική συνεργασία. Επενδυτικές δυνατότητες με προοπτική. Ηλεκτρονικό και φυσικό κατάστημα προϊόντων υγιεινής διατροφής. Μαθήματα Κοινωνικών Χορών. Διοργάνωση εκδηλώσεων Πολιτισμού.

Shares