fbpx

Tel.: +30 6982104135  |  Email: info@zeidoros.com   |  Για αγορές 29€ και άνω τα μεταφορικά είναι Δωρεάν

 

ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ.. ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΟΤΑΝΟ

Το Γανόδερμα είναι ένα πολύτιμο φαρμακευτικό φυτό, και ένα ισχυρό προσαρμογόνο! Σύμφωνα με την Κινέζικη παραδοσιακή ιατρική, το Γανόδερμα έχει πολλαπλές εξυγιαντικές ιδιότητες, αφού περιέχει πολλά βιοενεργά αντιοξειδωτικά και θρεπτικά στοιχεία, ενώ παράλληλα έχει ισχυρή αλκαλική δράση, δίκαια δε κατατάσσεται στη κορυφή της Κινέζικης Βοτανικής Βιβλιογραφίας.
Το “Shinnoh Honsohkyo” είναι το αρχαιότερο Κινέζικο ιατρικό κείμενο που γράφτηκε πριν 2000 χρόνια, κατατάσσοντας το Ganoderma Lucidum ή Lingzhi ή Reishi, στην πρώτη θέση ανάμεσα σε όλα τα φυτά του Πλανήτη! Σήμερα τα γραφόμενά του επαληθεύονται και επιστημονικά.

Γνωστό εδώ και 2000 χρόνια ως το «Βότανο των Θεών» (Shennong Materia Medica), καταναλώνονταν μόνο από Βασιλείς. Είναι εξαιρετικά σπάνιο!
Κλινικά επιβεβαιωμένη η βοήθειά του σε χρόνια βρογχίτιδα, υπερλιπιδαιμία, υπερένταση, πρόληψη διαβήτη, υπέρταση, ηπατίτιδα (ιάσιμες μορφές), αλλεργίες, φλεγμονές, δηλητηριάσεις, νευρωτικό σύνδρομο, σκλήρυνση κατά πλάκας, σκληροδερμία. (Lingzhi: From Mystery to Science-Zhibin Lin M.D. Professor Pharmacology Peking University– “Από το μυστήριο στην Επιστήμη» Zhibin Lin M.D. Καθηγητής Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνου)

ΆΛΛΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ
Ganoderma Lucidum, Reishi musroom, Omanitus, Lingzhi.
Η ονομασία του έχει Ελληνική προέλευση από το Ελληνικό γάνος (γάνο=λαμπερό) και τη λέξη derma δηλαδή Γανόδερμα = λαμπερό δέρμα, υποδηλώνοντας έτσι μία από τις πολλές ευεργετικές του ιδιότητες!

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ
Η αποτελεσματικότητά του οφείλεται στη συσχέτιση οργανικού Γερμανίου και πολυσακχαριτών. Επιπλέον περιέχει αδενοσίνη, τερπενοειδή και τριτερπένια (γανοδερικά οξέα), ουσίες με φαρμακολογική δράση! Σύμφωνα με έρευνα του Dr. Kazuhiko Asai το Γανόδερμα περιέχει 800-2000 p.p.m. οργανικό Γερμάνιο. Η περιεκτικότητα αυτή είναι 4-6 φορές μεγαλύτερη από του Ginseng!
Το οργανικό Γερμάνιο (Ge) αυξάνει την ποσότητα οξυγόνου που απορροφάται από το αίμα μέχρι και 1,5 φορές. Βοηθά το μεταβολισμό και αποτρέπει την πρόωρη γήρανση.
Οι πολυσακχαρίτες ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και εξουδετερώνουν τους ιούς. Ιαπωνικές φαρμακοβιομηχανίες τους έχουν εξευγενίσει σε ιατρική ποσότητα και έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Υγείας για ιατρική χρήση. H αδενοσίνη συμβάλλει στον καθαρισμό του αίματος, στην αποτροπή δημιουργίας θρόμβων και στη βελτίωση των λειτουργιών του κυκλοφορικού συστήματος. Ρυθμίζει το pH του αίματος.
Τα τερπενοειδή ενισχύουν το πεπτικό και κτίζουν τα αντιγόνα που μας προστατεύουν από τις αλλεργίες. Μειώνουν τη χοληστερίνη και ενεργοποιούν τον πυρήνα των κυττάρων.
Τα τριτερπένια (γανοδερικά οξέα) αναζωογονούν τους ιστούς, ομορφαίνουν το δέρμα και συμβάλλουν στη διατήρηση τη νεανικής εμφάνισης. Το Γανόδερμα σας βοηθά να φτιάξετε ένα όμορφο και σφριγηλό σώμα.

Η ΠΙΚΡΗ ΤΟΥ ΓΕΥΣΗ
Η πικρή του γεύση μελετάται έντονα από Ιαπωνικούς Ιατρικούς και Φαρμακευτικούς φορείς. Ορισμένα φυτά μπορεί να περιέχουν Γερμάνιο ή πολυσακχαρίτες ή και τα δύο, αλλά το Γανόδερμα είναι πολύ πιο δραστικό. Ο συνδυασμός των στοιχείων είναι διαφορετικός από άλλων φυτών και όλα τα συστατικά, πρέπει να διαφυλαχθούν προκειμένου να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα!

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
Λόγω της σπανιότητάς του και έχοντας επίγνωση της σημασίας του Ganoderma Lucidum, μετά το “Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο», οι Κινέζοι και οι Ιάπωνες άρχισαν να ερευνούν τις προοπτικές για την καλλιέργεια και την παραγωγή φαρμακευτικών μανιταριών με την εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών.
Στην Ιαπωνία το 1937 η καθηγήτρια της Γεωργίας στο Πανεπιστήμιο του Κιότο, Takeo Hayami, προσπάθησε, ανεπιτυχώς όμως, την καλλιέργεια Reishi.
Το 1970 ένας τεχνικός του Ινστιτούτου Επιστημονικής Ερευνας Τροφίμων (Foodstuff Scientific Research Institute) του Πανεπιστημίου του Κιότο, ο Mr. Yukio Naoi, χρησιμοποίησε τη «Μέθοδο Καλλιέργειας Διαχωρισμού Σπορίων» για την επιτυχή καλλιέργεια του φυτού Γανόδερμα. Αυτή η μέθοδος εισήχθη και στην Κίνα το 1975. Εφ’όσον οι κλιματικές και οι εδαφικές συνθήκες εκεί είναι ιδανικές, αυτή η τεχνική έγινε ευρέως αποδεκτή!
Στα τέλη της δεκαετίας του ογδόντα και στις αρχές του ενενήντα οι έρευνες τόσο για την ποιοτική παραγωγή Ganoderma Lucidum, όσο και για τις φαρμακολογικές του ιδιότητες, συνεχίστηκαν σε έντονους ρυθμούς με αποτέλεσμα να γίνει ευρύτερα γνωστό σε Παγκόσμιο επίπεδο.

GANODERMA LUCIDUM DXN

REISHI GANO 90 ΗΜΕΡΩΝ
To Reishi Gano (RG) παρασκευάζεται  από μανιτάρι Ganoderma Lucidum (Reishi). Περιέχει μία ευρεία  ποικιλία θρεπτικών συστατικών όπως πολυσακχαρίτες, αδενοσίνη, τερπενοειδή, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες.
Για την ετοιμασία του η DXN συλλέγει Γανόδερμα από κόκκινα μανιτάρια 90 ημερών.

GANOCELIUM (GL)  ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΑΠΟ ΜΥΚΗΛΙΟ 14 ΗΜΕΡΩΝ
Η περιεκτικότητα του Ganocelium σε πολυσακχαρίτες και οργανικό Γερμάνιο είναι 4 φορές περισσότερη από αυτήν του Reishi Gano.
To Ganocelium (GL) περιέχει Ganoderma Lucidum και διαφέρει από το Reishi Gano καθώς συλλέγεται από μυκήλιο 14 ημερών. Το μυκήλιο είναι πλούσιο σε πολυσακχαρίτες, το αμινοξύ αδενοσίνη, οργανικό Γερμάνιο (Ge), τριπεπτίνες, πλήρη σειρά βιταμινών και μετάλλων, καθώς και σε απαραίτητα λιπαρά οξέα.

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ REISHI GANO ΚΑΙ GANOCELIUM
Ο συνδυασμός του Reishi Gano και του Ganocelium, καθώς και των υπολοίπων ποιοτικών προϊόντων DXN, όπως Morinzhi (χυμός Νόνι), Cordypine, Lion’s mane, Cordysceps και Σπιρουλίνας, δημιουργεί ένα ισχυρό όπλο για την υποστήριξη του οργανισμού και μία ασπίδα προστασίας που τον θωρακίζει και τον προστατεύει από τις απειλές που δέχεται καθημερινά.

Η ΦΑΡΜΑ ΤΗΣ DXN
Η DXN έχοντας το αρχηγείο της, τη φάρμα της και το φαρμακευτικό της εργοστάσιο στη Μαλαισία, χρησιμοποιεί μεθόδους καλλιέργειας με βάση την τοπική τεχνογνωσία. Εχει μια ομάδα ειδικών οι οποίοι παρακολουθούν την όλη διαδικασία ανάπτυξης, την καλλιέργεια, την παραγωγή, την επεξεργασία και τη συσκευασία, για να διασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων της, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. 

Η DXN ιδρύθηκε το 1993 από τον Dato’ Dr. Lim Siow Jin απόφοιτο του διάσημου Ινδικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας. Εχει έδρα τη Μαλαισία με δική της Φάρμα Καλλιέργειας Γανοδέρματος, που καταλαμβάνει έκταση 700 στρεμμάτων καθώς και φαρμακευτικό εργοστάσιο 34.000 τ.μ., πλήρως εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής. Εχει πιστοποιηθεί με MSISO 14001 και ως οργανική φάρμα με το πρότυπο MS 1529:2001. Είναι επίσης η πρώτη εταιρεία Lingzhi που έλαβε πιστοποιητικό GMP (Ορθή Παρασκευαστική Πρακτική), ISO 9002 και ISO 14001. To1999 έλαβε πιστοποιητικό TGA (Therapeutic Goods Administration) από το Υπουργείο Υγείας της Αυστραλίας. Η πιστοποίηση ISO 14001 είναι μια επιβράβευση για την DXN και τις φυσικές μεθόδους καλλιέργειας και επεξεργασίας που εφαρμόζει,για την παραγωγή οργανικών προϊόντων σε όλα τα στάδια.
Τον Ιούλιο του 2006 το εργαστήριο της DXN έλαβε MSISO/IEC 17025 Πιστοποιητικό Διαπίστευσης για την τεχνική του ικανότητα και επάρκεια, την εφαρμογή και τη λειτουργία ενός ποιοτικού συστήματος διαχείρισής του.
Η λειτουργία της DXN στηρίζεται στις αξίες της ποιότητας, της επιχειρηματικής ηθικής και της πραγματικής υγείας. Η εταιρεία είναι αφοσιωμένη σε αυτές τις αξίες σε όλες τις πτυχές του επιχειρηματικού της μοντέλου: από την καλλιέργεια και την επεξεργασία μέχρι την προώθηση και διανομή των προϊόντων της στον καταναλωτή!

Ο Πρωθυπουργός της Μαλαισίας Mahathir Mohamad επισκέφθηκε τη φάρμα της DXN και επαίνεσε το Αρχηγείο της για την φιλοσοφία της και τις καταπληκτικές υποδομές της

DXN ΑΥΣΤΗΡΑ STANDARDS ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Η DXN έχει καθιερώσει αυστηρά Standards για τον έλεγχο του Γανοδέρματος και την εξασφάλιση άριστης ποιότητας, όπως η διατήρηση των ενεργών στοιχείων της πρώτης ύλης σε όλα τα στάδια της παραγωγής, διατηρώντας τα πλούσια βιοενεργά στοιχεία που έχει το Γανόδερμα στη φυσική του μορφή!
Για το λόγο αυτό η Διεθνής Εδρα της DXN έχει αναπτύξει αποκλειστικές προηγμένες τεχνικές καλλιέργειας, για να παράγει στα αγροκτήματά της Γανόδερμα ύψιστης ποιότητας: Κατάλληλο κλίμα: Ζεστό και υγρό περιβάλλον με θερμοκρασίες 26-27º C. Καθαρό νερό με pH μεταξύ 7,0 με 7,9. Φρέσκος αέρας: οι φυτείες της βρίσκονται μακριά από πυκνοκατοικημένες περιοχές.Οργανική καλλιέργεια: Χρησιμοποιούνται 100% φυσικά υλικά όπως άχυρο, ρύζι, φλοιός δέντρων (κυρίως δαμασκηνιάς), και άλλα οργανικά υλικά. Μέθοδος καλλιέργειας ιστών: Αναπαραγωγή μυκήτων. Υιοθέτηση κρύας θεραπείας: Mε συνολικό ποσοστό συγκέντρωσης 20:1. Μέθοδος Suspension Arrangement: Για να αποφευχθεί η εισβολή ανεπιθύμητων συστατικών στο Γανόδερμα.
Τα προϊόντα της DXN δεν περιέχουν τεχνητά στοιχεία ούτε συντηρητικά, χρωστικές και αρωματικές ουσίες. Η διαδικασία καλλιέργειας και παραγωγής αντικατοπτρίζει τη σημασία που δίνει η εταιρεία στη διατήρηση της φυσικής και βιολογικής ποιότητας των προϊόντων με Γανόδερμα!

ΠΗΓΕΣ / ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ
•  Ψηφιακή Βιβλιογραφική Βάση Δεδομένων Pud Med Central www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed
• Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας USA National Institutes of Health (NIH) www.nih.gov
• Κέντρο Πληροφοριών σε Θέματα Βιοτεxνολογίας των Η.Π.Α. (National Center for Biotechnology Information (NCBI) www.ncbi.nlm.nih.gov

•  Αμερικάνικη Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής U.S. National Library of Medicine (NIH)www.nlm.nih.gov
• Ρωσική Ακαδημία Επιστημών Russia Academy of Sciences (RAS) www.ras.ru
• Lingzhi from Mystery to Science-Zhi Bin Lin—Καθηγητής Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνου
• Boh B, Berovic M, Zhang J, Zhi-Bin L. Ganoderma lucidum and its pharmaceutically active compounds. Biotechnol Annu Rev. 2007; 13:265-301
• Calviño E, Manjón JL, Sancho P, Tejedor MC, Herráez A, Diez JC. Ganoderma lucidum induced apoptosis in NB4 human leukemia cells: involvement of Akt and Erk. J Ethnopharmacol. 2010 Mar 2;128(1):71-8
•  Chan WK, Cheung CC, Law HK, Lau YL, Chan GC. Ganoderma lucidum polysaccharides can induce human monocytic leukemia cells into dendritic cells with immuno-stimulatory function. J Hematol Oncol. 2008; 21:1-9
• Chen LW, Wang YQ, Wei LC, Shi M, Chan YS. Chinese herbs and herbal extracts for neuroprotection of dopaminergic neurons and potential therapeutic treatment of Parkinson’s disease. CNS Neurol Disord Drug Targets. 2007;6(4):273-81
• Chen X, Hu ZP, Yang XX, Huang M, Gao Y, Tang W, Chan SY, Dai X, Ye J, Ho PC, Duan W, Yang HY, Zhu YZ, Zhou SF. Monitoring of immune responses to a herbal immuno-modulator in patients with advanced colorectal cancer. Int Immunopharmacol. 2006; 6(3):499-508
• Chu QP, Wang LE, Cui XY, Fu HZ, Lin ZB, Lin SQ, Zhang YH. Extract of Ganoderma lucidum potentiates pentobarbital-induced sleep via a GABAergic mechanism. Pharmacol Biochem Behav. 2007; 86(4):693-8
▪ Gao Y, Tang W, Dai X, Gao H, Chen G, Ye J, Chan E, Koh HL, Li X, Zhou S. Effects of water-soluble Ganoderma lucidum polysaccharides on the immune functions of patients with advanced lung cancer. J Med Food. 2005;8 (2):159-68
• Gao Y, Zhou S, Jiang W, Huang M, Dai X. Effects of ganopoly (a Ganoderma lucidum polysaccharide extract) on the immune functions in advanced-stage cancer patients. Immunol Invest. 2003; 32(3):201-15
•  Hajjaj H, Macé C, Roberts M, Niederberger P, Fay LB. Effect of 26-oxygenosterols from Ganoderma lucidum and their activity as cholesterol synthesis inhibitors. Appl Environ Microbiol. 2005; 71(7):3653-8
•  Hijikata Y, Yamada S, Yasuhara A. Herbal mixtures containing the mushroom Ganoderma lucidum improve recovery time in patients with herpes genitalis and labialis. J Altern Complement Med. 2007; 13(9):985-7
•  Hijikata Y, Yasuhara A, Sahashi Hijikata Y, Yasuhara A, Sahashi Y. Effect of an herbal formula containing Ganoderma lucidum on reduction of herpes zoster pain: a pilot clinical trial. Am J Chin Med. 2005; 33(4):517-23
•  Hu H, Ahn NS, Yang X, Lee YS, Kang KS. Ganoderma lucidum extract induces cell cycle arrest and apoptosis in MCF-7 human breast cancer cell. Int J Cancer. 2002; 102(3):250-3
•  Lai CS, Yu MS, Yuen WH, So KF, Zee SY, Chang RC. Antagonizing beta-amyloid peptide neurotoxicity of the anti-aging fungus Ganoderma lucidum. Brain Res. 2008; 1190:215-24

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ DXN

REISHI GANO (RG) 270mg, 30 κάψουλες ( από μανιτάρια 90 ημερών)
REISHI GANO (RG) 270mg, 90 κάψουλες (Γανόδερμα 90 ημερών)   
REISHI GANO (RG) 270mg, 360 κάψουλες (Γανόδερμα 90 ημερών
REISHI GANO (RG) Powder 15gr (Γανόδερμα 90 ημερών σε σκόνη)
GANOCELIUM (GL) 450mg, 30 κάψουλες (Γανόδερμα 14 ημερών)
GANOCELIUM (GL) 450mg 90 κάψουλες (Γανόδερμα από μυκήλιο14 ημ)
GANOCELIUM (GL) 450mg 360 κάψουλες (Γανόδερμα από μυκήλιο 14 ημ)
GANOCELIUM (GL) powder 30gr (Γανόδερμα από μυκήλιο 14 ημερών)
LINGZHI Black Coffee (Μαύρος καφές με Γανόδερμα χωρίς ζάχαρη)
LINGZHI Coffee 3 in 1 (Καφές με Γανόδερμα & φυτική κρέμα με ζάχαρη
Maca Vita Cafe (Καφές με Μάκα και Γανόδερμα (ενισχύει τη λίμπιντο)
Cocozhi (Ρόφημα Σοκολάτας με Γανόδερμα)
Cream Coffee (Καφές με Γανόδερμα και φυτική κρέμα χωρίς ζάχαρη)
White Coffee Zhino (Καφές Cappuccino)
Reishi Tea Gano (Πράσινο τσάϊ με Γανόδερμα)
Morinzhi Χυμός Νόνι (ΜΙΚΡΟΣ)
Morinzhi Χυμός Νόνι (ΜΕΓΑΛΟΣ)
ROSELLE (Χυμός από κάλυκες Ιβίσκου)
CORDYPINE ΜΙΚΡΟ (Cordyceps και χυμός ανανά από φυσική ζύμωση)
CORDYPINE ΜΕΓΑΛΟ (Cordyceps και χυμός ανανά από φυσική ζύμωση)
Reishi Gano Tea (Πράσινο τσάϊ με Γανόδερμα)
Vinaigrette (Ξύδι από ρύζι)
SPIRULINA CEREAL (Σπιρουλίνα με δημητριακά)
Zhi Mint (Παστίλιες για το λαιμό και δροσερή αναπνοή)
Ganoderma Chips (Τσιπς με Γανόδερμα)
Ganoderma Chips (Τσιπς με Γανόδερμα)


HF002 | DXN REISHI GANO (RG) 270mg | Γανόδερμα DXN 90 ημερών σε συσκευασία 30 κάψουλες

HF001 | DXN REISHI GANO (RG) 270mg | Γανόδερμα DXN 90 ημερών σε συσκευασία 90 κάψουλες

HF034 | DXN REISHI GANO (RG) 270mg | Γανόδερμα DXN 90 ημερών σε συσκευασία 360 κάψουλες

HF008 | REISHI GANO (RG) POWDER 30gr | ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΑΠΟ ΜΥΚΗΛΙΟ 14 ΗΜΕΡΩΝ ΣΕ ΣΚΟΝΗ

HF004 | DXN GANOCELIUM (GL) 450mg | Γανόδερμα DXN 14 ημερών σε συσκευασία 30 κάψουλες

HF003 | DXN GANOCELIUM (GL) 450mg | Γανόδερμα DXN 14 ημερών σε συσκευασία 90 κάψουλες

HF035 | DXN GANOCELIUM (GL) 450mg | Γανόδερμα DXN 14 ημερών σε συσκευασία 360 κάψουλες
HF008 | GANOCELIUM (GL) | ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΑΠΟ ΜΥΚΗΛΙΟ 14 ΗΜΕΡΩΝ | 30GR
FB122 | Lingzhi Black Coffe | Μαύρος καφές με Γανόδερμα (χωρίς προσθήκη ζάχαρης)
FB072 | Maca Vita Cafe | καφές με Μάκα και Γανόδερμα | 20 φακελάκια χ 21gr)
FB048 | Reishi Gano Tea | Πράσινο τσάϊ με Γανόδερμα
FB077 | Lingzhi Black Coffee Megapack | Μαύρος καφές με Γανόδερμα χύμα (400gr)
FB098 | DXN White Coffee Zhino | Καφές Καπουτσίνο με αγνό εκχύλισμα Γανοδέρματος
FB170 | DXN Lingzhi Coffee 3 in 1 EU Megapack | Καφές με Γανόδερμα μη γαλακτοκομική κρέμα και ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο χύμα σε συσκευασία 1Kg
FB124 | DXN Cocozhi | Σοκολάτα ρόφημα με αγνό εκχύλισμα Γανοδέρματος για μικρούς και μεγάλους
FB141 | DXN Lingzhi Coffee 3 in 1 EU | Καφές με Γανόδερμα, μη γαλακτοκομική κρέμα και ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο

FB130 | DXN Cream Coffee | Καφές με Γανόδερμα και μη γαλακτοκομική κρέμα χωρίς ζάχαρη | 20 φακελάκια χ 14gr
FB155 | Lemonzhi DXN | Μαύρο τσάϊ με λεμόνι και Γανόδερμα | 20 φακελάκια χ 22gr
FB005 | DXN ROSELLE | Χυμός από κάλυκες Ιβίσκου | 285ml | Τιμή 20
FB007 | DXN Morinzhi | Χυμός Νόνι 285ml (Μικρή συσκευασία)

FB065 | DXN Morinzhi | Χυμός Νόνι 285ml (Μεγάλη συσκευασία)
FB050 | DXN Vinaigrette | Ξύδι από ρύζι | 700ml
FB053 | CORDYPINE ΜΙΚΡΟ | 285ml

FB028 | CORDYPINE ΜΕΓΑΛΟ | 700ml
FB125 | SPIRULINA CEREAL | ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ | 30 πακέτα χ 30gr ( 900gr)

©Ζείδωρος | 1 Απριλίου 2020 | 00:12

Shares