Πολιτική Αποστολής και Παράδοσης Προιόντων

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ
Το κόστος μεταφοράς είναι 2€ για παραγγελίες αξίας έως και 29€, προς όλους τους προορισμούς της Ελλάδας, δεν περιλαμβάνεται στην τιμή των προϊόντων και βαρύνει τον αγοραστή.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 29€
Αν η αξία της παραγγελίας σας είναι μεγαλύτερη από 29€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
H διεύθυνση που δηλώνει ο αγοραστής  θα πρέπει να είναι πραγματική και έγκυρη. Σε περίπτωση απουσίας από τη δηλωμένη διεύθυνση ή τυχόν μεταβολής των στοιχείων της δηλωμένης διεύθυνσής του, ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη ενημέρωση της επιχείρησής μας, προκειμένου να γίνει η παράδοση στη σωστή διεύθυνση. Σε διαφορετική περίπτωση ο αγοραστής θα επιβαρύνεται με το επιπλέον κόστος μεταφοράς.

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
Ολα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα με προπαραγγελία και αποστέλλονται με Courier στη διεύθυνση που δηλώνει ο πελάτης, εντός χρονικού διαστήματος 1 έως 2 εβδομάδων, ανάλογα με την κατηγορία που ανήκει το κάθε προϊόν.  Σε ειδικές περιπτώσεις (γενικής έλλειψης, μη διαθεσιμότητα από τους προμηθευτές, προϊόντα ειδικών κατηγοριών, λόγω ανωτέρας βίας, κ.λ.π.), ο πελάτης ενημερώνεται σχετικά, για την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που η παράδοση των προϊόντων καταστεί αδύνατη π.χ. για λόγους ανωτέρας βίας, γενικής έλλειψης κ.λ.π., η επιχείρησή μας επιστρέφει εξ ολοκλήρου το ποσό που κατέβαλε ο πελάτης, καθώς και τα έξοδα πληρωμής του.

 

Διαδικτυακός Πολυχώρος, Ποιότητας ζωής Πολιτισμού και Κουλτούρας

Shares