• Πολιτική Επιστροφών Ακύρωσης Παραγγελιών

Η παρούσα δήλωση αποτελεί μέρος των “ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ” του zeidoros.com . Επικυρώθηκε και αναρτήθηκε στον ιστότοπό του την 23 Οκτωβρίου 2016.
Τελευταία ενημέρωση 16 Δεκεμβρίου 2022.

  • Ακύρωση Παραγγελίας
    Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει :

       – Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση».

      – Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία μπορείτε μέσα σε χρονικό διάστημα δύο (2) ημερών να καλέσετε στα τηλέφωνα της επιχείρησης και θα αναλάβουμε την ακύρωση της παραγγελίας σας.

     – Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στα τηλέφωνα της επιχείρησης ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου της επιχείρησης, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας σας. Θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και θα σας ενημερώσουμε για όλες τις επιλογές σας.

  • Επιστροφές προϊόντων
    Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που είναι ελαττωματικά ή διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε θα αντικατασταθούν άμεσα χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση. Διαφορετικά θα πιστωθούν τα χρήματά σε τραπεζικό λογαριασμό σας που θα μας υποδείξετε, καθώς και τα έξοδα αποστολής. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφής θα πιστωθούν τα χρήματά σας στο σύνολό τους, εκτός από τα έξοδα μεταφοράς.
  • Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός δεκατεσσάρων  (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και με πλήρη συσκευασία. Προκειμένου να αποφευχθεί και δική σας ταλαιπωρία, παρακαλούμε όπως ελέγχετε κατά την παράδοση των προϊόντων την κατάστασή τους, τη συσκευασία τους, καθώς και το είδος τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Ζείδωρος λογότυπο

Διαδικτυακός Πολυχώρος, Ποιότητας Ζωής Πολιτισμού και Κουλτούρας

Shares