ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ Α.Ε.

Το ΚΤΕΛ Νομού Εβρου Α.Ε. βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον επιβάτη για μισό και πλέον αιώνα. Στόχος του είναι η ταχεία εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΗΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ
Η εταιρεία με σύγχρονο στόλο 104 λεωφορείων διαφόρων κατηγοριών και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της, προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα και καλές τιμές σε όλες τις υπηρεσίες της. 

ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Με κεντρικό σταθμό την πόλη της Αλεξανδρούπολης το ΚΤΕΛ Νομού Εβρου, διαθέτει πρακτορεία που εξυπηρετούν όλες τις πόλεις και κωμοπόλεις της Περιφερειακής Ενότητας Εβρου, δηλ. Φέρες, Σουφλί, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα και Σαμοθράκη, μέσα από αυτές δε εξυπηρετούνται και οι κάτοικοι όλων των χωριών του ακριτικού νομού.

ΔΙΑΝΟΜΑΡΧΙΑΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
Το ΚΤΕΛ Νομού Εβρου εκτελεί επίσης τακτικά δρομολόγια προς την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως την Κομοτηνή, την Ξάνθη και την Καβάλα, συνδέοντας έτσι την Αλεξανδρούπολη και τον νομό γενικότερα, με τους υπόλοιπους εθνικούς και περιφερειακούς άξονες.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Πρόεδρος του ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ Α.Ε. είναι ο κ. Σταμάτης Ντούμπας.

ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ Α.Ε.
Κεντρική Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 33, Αλεξανδρούπολη, Τ.Κ. 68100, Ελλάδα
Τηλ. +30 25510 26479 | E-mail: info@ktelevrou.gr | Ιστότοπος: www.ktelevrou.gr

KTEL-NOMOU-EVROU-AE-KENTRIKI-EIKONA

Ζείδωρος | Παρουσίαση Ελληνικών Επιχειρήσεων 🇬🇷

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ
Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου ή νομός Εβρου, είναι μία από τις 74 Περιφερειακές Ενότητες της Ελλάδας, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Βρίσκεται στο βορειοανατολικό άκρο της Ελλάδας και είναι το φυσικό σύνορο της χώρας στα βόρεια με τη Βουλγαρία και στα Ανατολικά με την Τουρκία. Αποτελεί το ένα από τα τρία τριεθνή σημεία που υπάρχουν στην Ελλάδα. Δυτικά συνορεύει με την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, η πρόσβαση στην οποία γίνεται μέσω της Εγνατίας Οδού, και στα νότια βρέχεται από το Θρακικό πέλαγος.
Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου είναι ιστορικά ένα ιδιαίτερα ζωντανό κομμάτι του Ελληνικού Πολιτισμού και ένας τόπος στρατηγικής σημασίας για την Ελλάδα, που συνδέει την Ευρώπη με την Ασία..

Ολόκληρο το αφιέρωμά μας για την Περιφερειακή Ενότητα Εβρου είναι διαθέσιμο στον Διαδικτυακό μας Πολυχώρο Ζείδωρος, επιλέγοντας στην αρχική Σελίδα από το κεντρικό μενού ΕΛΛΑΔΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

PERIFEREIAKI-ENOTITA-EVROU-EKSOFYLLO-1200X848

Shares