HOUTAS BIKES ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Το Μεσολόγγι μπορεί να χαρακτηριστεί ως η πόλη του ποδηλάτου, αφού το γεωγραφικό της επίπεδο την κάνει βατή με ποδήλατο, σχεδόν παντού. Χιλιάδες ποδήλατα υπάρχουν στην πόλη που ανεβάζουν το επίπεδο ζωής των κατοίκων της, αλλά και των επισκεπτών της.
Μια πόλη με τόσα πολλά ποδήλατα δεν θα μπορούσε να μην έχει και τον χώρο με τους ειδικούς, όπου ο ποδηλάτης θα βρει τα πάντα για το ποδήλατο. Η επιχείρηση Houtas Bikes στο Μεσολόγγι,  Ελευθέρων Πολιορκημένων 31, είναι το σημείο αναφοράς της πόλης για ότι αφορά το ποδήλατο, τα παρελκόμενά του, τα αξεσουάρ του, τα ανταλλακτικά, το σέρβις του, ακόμα προϊόντα για τη διατροφή των ποδηλατών, όπως ενεργειακά ποτά και μπάρες.

HOUTAS BIKES ΣΤΟ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ ΑΠΟ ΤΟ 1987
Η επιχείρηση Houtas Bikes δραστηροποιείται στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, στο χώρο του ποδηλάτου από το 1987. Με σαράντα πέντε χρόνια εμπειρίας και τη συνεχή παρουσίας της σε όλα τα ποδηλατικά δρώμενα της πόλης, σε συνδυασμό και με τη συνεχή εκαπαίδευση και ενημέρωση για όλα τα νέα συστήματα, η επιχείρηση παρέχει υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ
Στην επιχείρηση Houtas Bikes θα βρείτε τα πάντα για το ποδήλατο, όπως μεγάλη γκάμα επώνυμων ποδηλάτων, αξεσουάρ, ανταλλακτικά, καθώς και υπεύθυνο service. Η επιχείρηση Houtas Bikes αναλαμβάνει επίσης και την αναβάθμιση και τη βελτίωση ποδηλάτων όλων των ειδών.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ
Η ποδηλασία γενικότερα είναι μία ευχάριστη και διασκεδαστική ενασχόληση για κάθε παιδί, αφού το ποδήλατο θεωρείται σαν ένα από τα βασικά παιχνίδια που αγοράζει ο κάθε γονέας στο παιδί του.
Η χρήση του ποδηλάτου ως παιχνίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί στην μόνιμη κατοικία, όπως επίσης και κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών της κάθε οικογένειας. Η επιχείρηση Houtas Bikes στηρίζει διαρκώς σημαντικές εκδηλώσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια και αγώνες, που έχουν ως επίκεντρο το παιδί και το ποδήλατο.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι HOUTAS-BIKES-7.jpg

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Το ποδήλατο και η ποδηλασία γενικότερα απαιτούν κανόνες ασφάλειας και χρήσης του απαραίτητου εξοπλισμού, τόσο από τους γονείς, όσο και από τα παιδιά. Σύμφωνα με τα στατιστικά, παιδιά από 7 έως 12 ετών είναι ιδιαίτερα επιρρεπή σε ατυχήματα, και για τον λόγο αυτό, η ασφάλεια των παιδιών θα πρέπει να απασχολεί ιδιαίτερα τους γονείς, για να μπορούν αυτά να γίνουν υπεύθυνοι και σωστά καταρτισμένοι μελλοντικοί οδηγοί.
Η ασφάλεια των παιδιών που ασχολούνται με το ποδήλατο είναι πρωταρχικής σημασίας για να γίνει η ποδηλασία απόλαυση, προσφέροντάς τους εμπειρίες χαράς και αξέχαστης διασκέδασης.
Τα μέτρα ασφαλείας βέβαια δεν ισχύουν μόνο για τα παιδιά αλλά πρέπει να λαμβάνονται και από τους μεγάλους. Η επιχείρηση Houtas Bikes με 45 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του ποδηλάτου, ενθαρρύνει και στηρίζει δράσεις που έχουν ως σκοπό να ενημερώνουν μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες, για την σημασία της ασφάλειας και πως αυτή ενισχύεται. Διαθέτει επίσης τον απαραίτητο εξοπλισμό που όταν χρησιμοποιείται σωστά, οδηγεί στην ασφάλεια και στην πρόληψη ατυχημάτων.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι HOUTAS-BIKES-15-1024x576.jpg

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ HOUTAS BIKES ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΑΣ ΜΤΒ RACE
Δεν είναι η πρώτη φορά που η επιχείρηση Houtas Bikes υποστηρίζει έμπρακτα ποδηλατικές εκδηλώσεις και αγώνες. Ηταν χορηγός του Γαλατάς Mtb Race, προσφέροντας ένα ποδήλατο Mountain Bike 26’’, για τους αθλητές και διοργανωτές. Στη φωτογραφία ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Houtas Bikes, κ. Κώστας Χούτας, παραδίδει το ποδήλατο – δώρο, στον τυχερό της κλήρωσης.

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HOUTAS BIKES ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
Αλλη μία γενναιόδωρη χορηγία της επιχείρησης Houtas Bikes σε παλαιότερους αγώνες στην ορεινή Ναυπακτία και ακόμα ένας τυχερός, παραλαμβάνει από τον κ. Κώστα Χούτα, ιδιοκτήτη της επιχείρησης Houtas Bikes, το ποδήλατο-δώρο μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι HOUTAS-BIKES-8.jpg

TEAM HOUTAS BIKES
Είτε βλέπετε το ποδήλατο σαν απλό μέσο μετακίνησης είτε σαν μέσο άθλησης και ψυχαγωγίας, η επιχείρηση Houtas Bikes είναι δίπλα σας με υπεύθυνο service, αντικειμενικές συμβουλές και φυσικά άψογη εξυπηρέτηση σε κάθε σας ανάγκη. Το Team Houtas Bikes όλα αυτά τα χρόνια οδηγεί δυναμικά τις εξελίξεις στον χώρο του ποδηλάτου. Στο κατάστημα Houtas Bikes θα βρείτε προϊόντα κορυφαίων Brand παγκοσμίως, καθώς και εξειδικευμένο service από έμπειρους τεχνικούς.

GALLERY

Σημείωση: Τα ποδήλατα και ο εξοπλισμός που εμφανίζονται παρακάτω στις φωτογραφίες, είναι ενδεικτικά της μεγάλης γκάμας που διαθέτουν, τόσο το φυσικό, όσο και το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης Houtas Bikes.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι HOUTAS-ANTALLAKTIKA-PODILATON-1024x299.jpg
Μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών
CUBE ATTAIN Atlanticblue – Orange 2022 Ποδήλατο δρόμου
GT AGGRESSOR SPORT 29 2022 Red Ποδήλατο βουνού και όχι μόνο
MBM PRIMAVERA 700C Woman Nude 2021 Ποδήλατο Πόλης
GT AGGRESSOR SPORT 27.5 2022 Red Ποδήλατο βουνού και όχι μόνο
Ποδήλατο γυναικείο, βουνού και δρόμου
Ηλεκτρικό ποδήλατο
Ποδήλατο γυναικείο cruiser από την mbm εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο, με 7 ταχύτητες
Παιδικό ποδηλατάκι 14” STYLE PRINCESS, για μικρές δεσποινίδες από 2.5 έως 5 ετών
Ποδήλατο ισορροπίας για παιδιά από 1,5 έως 4 ετών
Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι POLISPORT-GUPPY-JUNIOR-KATHISMA-SXARAS-e1655394380159.jpg
Δίσκος Haro Team από cnc με σχέση δοντιών 25Τ 
ιδανικός για όλα τα bmx ποδήλατα.
Γυνακεία μπλούζα μακρυμάνικη FORCE SQUARE
απορροφητική με αντιμικροβιακή δράση
Εργαλειοθήκη ποδήλάτη, σύγχρονη, πλήρης
Κράνος ποδηλάτη Abus Aduro για μεγάλες διαδρομές
Ποδήλατο γυμναστικής όρθιο
Αεροθάλαμος με ίσια βαλβίδα CST 8 x 1/2 x 2  A/V, κορυφαία ποιότητα
MAVIC KSYRIUM ELITE II Road White
Κορυφαίο αγωνιστικό παπούτσι
Χειμερινό τζάκετ Cube SQUARE
Πολυλειτουργικό αρίστης ποιότητας
SIGMA SPORT iD.GO Red Παλμογράφος
POLISPORT WINDSCREEN HANDLEBAR Παρμπρίζ
BIOLOGIC BIKE MOUNT WEATHER CASE IPHONE 6/6S θήκη Τηλεφώνου
FORCE 22110 GEL Κάλυμμα Σέλας
Force 39110 Αδιάβροχο Ενσύρματο 10 Λειτουργιών Κοντέρ

HOUTAS BIKES
Ελεύθερων Πολιορκημένων 31 | Ι.Π. Μεσολογγίου | Τ.Κ. 30200 | Ελλάδα
Tel. +30 2631 025553 | Ηλεκτρονικό Kατάστημα Houtas Bikes

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι houtas-bikes-34-1024x534.jpg

Shares