ΑΜΦΙΓΑΛ ΑΕ-ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ-ΓΗ-TA ΠΡΟΪΟΝΤΑ-ΤΗΣ-ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΑΜΦΙΓΑΛ Α.Ε.

Στην Κεχρινιά του Δήμου Αμφιλοχίας της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας παράγονται από την ΑΜΦΙΓΑΛ Α.Ε. τα ποιοτικά, τοπικά παραδοσιακά γαλακτοκομικά προϊόντα “Αφιλοχίας Γη”, σε μια υπερσύγχρονη μονάδα επεξεργασίας γάλακτος και γαλακτοκομικών. Η φιλοσοφία της Εταιρείας στηρίζεται στις δυνατές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους παραγωγούς της Αιτωλοακαρνανίας, στην ανάγκη για προσφορά τυροκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, στην καθιέρωση των πλέον υψηλών προτύπων παραγωγής, στο σεβασμό του φυσικού περιβάλλοντος και της παράδοσης, αλλά και στις ανάγκες και τις προτεραιότητες του καταναλωτή. 
Με απόλυτο σεβασμό στην παράδοση, η σειρά «Αμφιλοχίας Γη» αντιπροσωπεύει μία νέα εποχή τυροκομίας, όπου η νέα γενιά εμπλουτίζει τις παραδοσιακές συνταγές με τις δικές της πολύτιμες ιδέες.

AMFIGAL-AE

ΑΜΦΙΓΑΛ Α.Ε.
Κεχρινιά Αμφιλοχίας, νομός Αιτωλοακαρνανίας, Τ.Κ. 30500, Δυτική Ελλάδα
Τηλ. 26420 71500 | E-mail: info@amfigal.com.gr | Ιστότοπος: ΑΜΦΙΓΑΛ Α.Ε.

AMFIGAL-AE-AMFILOCHIAS-GI-LOGOTYPO

Ζείδωρος Παρουσίαση Ελληνικών Επιχειρήσεων

ELLINIKI-SIMAIA(800X533)

Ο ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας ή Νομός Αιτωλίας και Ακαρνανίας, βρίσκεται στο δυτικό μέρος της Στερεάς Ελλάδας και αποτελεί την μεγαλύτερη Περιφερειακή Ενότητα (και νομό) της Ελλάδας σε έκταση. Πρωτεύουσα του νομού Αιτωλοακαρνανίας είναι το Μεσολόγγι και μεγαλύτερη πόλη και οικονομικό κέντρο το Αγρίνιο. Άλλες σημαντικές πόλεις και κωμοπόλεις είναι η Ναύπακτος, το Αιτωλικό, η Αμφιλοχία, η Βόνιτσα, ο Αστακός το Θέρμο κ.α.. Η περιοχή είναι συνδεδεμένη από το 2004 με την Πελοπόννησο μέσω της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, ενώ συνεχίζει να λειτουργεί, στην ίδια περιοχή, η σύνδεση με πορθμείο. Επίσης στο βορειοδυτικό άκρο της συνδέεται με πλωτή γέφυρα με το νησί της Λευκάδας ενώ μέσω της υποθαλάσσιας σήραγγας Πρέβεζας – Ακτίου συνδέεται με την Περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας..

Ολόκληρο το αφιέρωμά μας για την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας είναι διαθέσιμο στον Διδικτυακό μας Πολυχώρο Ζείδωρος, επιλέγοντας από το κεντρικό μενού ΕΛΛΑΔΑ / ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ.

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΧΩΡΙΑ-ΚΑΙ-ΠΟΛΕΙΣ

ν

Shares