ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΛΦΑ

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΛΦΑ ΣΕΡΡΩΝ

Τα φημισμένα Ταπητοκαθαριστήρια ΑΛΦΑ στο Χρυσό Σερρών, αναλαμβάνουν τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας εφαρμόζοντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Επιπλέον δραστηροποιούνται και στον βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων και σαλονιών.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Τα Ταπητοκαθαριστήρια ΑΛΦΑ έρχονται στον χώρο σας απ’όπου παραλαμβάνουν, τα χαλιά σας χωρίς καμμία επιβάρυνση. Και η αποθήκευση επίσης καθώς και η παράδοση στον χώρο σας, είναι δωρεάν.

ΔΙΝΟΥΝ ΕΜΦΑΝΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ
Τα Ταπητοκαθαριστήρια ΑΛΦΑ δίνουν μια εκπληκτική φρεσκάδα στα “κουρασμένα” χαλιά σας, τα οποία αναζωογονούνται, το δε αποτέλεσμα είναι άριστο και εμφανές.

Η ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ
Κατά την αποστράγγιση του νερού από τα πλυμένα χαλιά, αποβάλλεται το 92-95% του νερού σε ελάχιστο χρόνο. Αποτέλεσμα της διαδικασίας είναι η εξαφάνιση της πιθανότητας να ξεβάψει ένα χαλί, να φθαρεί και να ξεχειλώσουν οι κόμποι του και κατά συνέπεια ολόκληρο το χαλί!

ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΥΓΡΑΣΙΑΣ
Με τον φυγοκεντρισμό του πλυμένου χαλιού, έχει απαλειφθεί κάθε ίχνος νερού, ώστε αυτό να φτάνει στις ειδικά διαμορφωμένες απλώστρες με ελάχιστη υγρασία.

ΑΠΛΩΜΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΑΠΛΩΣΤΡΕΣ
Επειτα από τον φυγοκεντρισμό του πλυμένου χαλιού, έχει απαλειφθεί κάθε ίχνος νερού, ώστε αυτό να φτάνει στις ειδικά διαμορφωμένες απλώστρες με ελάχιστη υγρασία!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ΑΦΟΙ-ΙΩΑΝΝΙΔΗ-1024x903.jpg

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ ΣΑΣ
Τα χαλιά σας φυλάσσονται σε χώρους που τηρούν τις ιδανικότερες συνθήκες αποθήκευσης, και είναι πάντα έτοιμα να παραδοθούν στο χώρο σας, με δωρεάν και ασφαλή μεταφορά όποτε τα χρειστείτε.

ΣΠΙΤΙ ΚΑΘΑΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΛΟΝΙΩΝ
Εκτός από τον καθαρισμό των χαλιών τα Ταπητοκαθαριστήρια ΑΛΦΑ αναλαμβάνουν και σαλόνια, καθώς επίσης και στρώματα με βιολογικό καθαρισμό.

ΣΠΙΤΙ ΚΑΘΑΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ | ΧΑΛΙΑ, ΣΤΡΩΜΑΤΑ, ΣΑΛΟΝΙΑ
Αρκεί ένα τηλεφώνημα και τα Ταπητοκαθαριστήρια ΑΛΦΑ έρχονται στο χώρο σας για να παραλάβουν και να φρεσκάρουν τα χαλιά σας και το σπίτι σας. Σπίτι καθαρό για όλους!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ALFA-KORIS-13.jpg

GALLERY

Τα Ταπητοκαθαριστήρια ΑΛΦΑ, κάνουν το καλύτερο δυνατό για τα χαλιά σας και το σπίτι σας! Σπίτι καθαρό για όλους. Το φροντίζουν οι ειδικοί στα χαλιά και τον Βιολογικό καθαρισμό!

Ταπητοκαθαριστήρια ΑΛΦΑ
Χρυσό Σερρών | Τ.Κ. 625 00 | Σέρρες | Ελλάδα
Τηλέφωνα 23210 74115 – 6932563987 – 6945196505
Facebook: Ταπητοκαθαριστήρια ΑΛΦΑ

Shares