ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
Ο χορός είναι μια μορφή έκφρασης που δεν συναντάται μόνο στη σκηνή αλλά και στην καθημερινότητα. Διηγείται πως οι  άνθρωποι  επικοινωνούν μεταξύ τους, πως συμπεριφέρονται. Παρ’ότι όμως ο χορός είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, δεν είναι  παγκόσμια γλώσσα. Όλοι έχουμε το  δικό μας λεξιλόγιο σωματικής έκφρασης, το οποίο μπορούμε να μεταδώσουμε και στους άλλους.

Ο ΧΟΡΟΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ
Αφοσιωμένοι πάντα στην ιδέα ότι ο κοινωνικός χορός ομορφαίνει τις ζωές των ανθρώπων, επιδιώκουμε συνεχώς τη διάδοσή του! Ο κοινωνικός χορός μπορεί να γίνει τρόπος ζωής και έκφρασης αφού μας βοηθά να ανακαλύψουμε άγνωστες, θετικές πλευρές του εαυτού μας!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Προγράμματα για όλους. Γι’αυτούς που απλά θέλουν να μάθουν να χορεύουν, αλλά και για εκείνους που θα ήθελαν να γίνουν Δάσκαλοι Κοινωνικών Χορών.

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ
Ελληνικοί Λαϊκοί χοροί (Ζεμπέκικο, Συρτάκι, Συρτός κ.α.) Ευρωπαϊκοί (Βαλς, Τανγκό, Φοξ Τροτ κ.α..).
Λατινοαμερικάνικοι (Ρούμπα, Σάλσα, Μάμπο, Σάμπα, Τσα Τσα Τσα, κ.α.).
Αργεντίνικο Τανγκό (Ιστορία, ρυθμός, χορός).

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ
Χορός για όλες τις ηλικίες!
Ελεύθερο ωράριο διδασκαλίας. Καθημερινά, Σ/Κ & αργίες από 10 π.μ. έως 10 μμ
Μαθήματα Κοινωνικών χορών ζωντανά και και διαδικτυακά
Μαθήματα ερασιτεχνικά για όσους απλά θέλουν να μάθουν
Μαθήματα επαγγελματικά για όσους θέλουν να γίνουν δάσκαλοι Κοινωνικών χορών

ΤΟ ΒΑΛΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ
Σας προετοιμάζουμε για την ημέρα του γάμου σας. Εξατομικευμένα ταχύρρυθμα μαθήματα κοινωνικών χορών, προσαρμοσμένα στις δικές σας απαιτήσεις. Εσεις επιλέγετε τις ώρες των μαθημάτων ανάλογα με τον χρόνο σας.

ΖΕΜΠΕΚΙΚΟ → Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!

Το Ζεμπέκικο ή Ζεϊμπέκικο παραμένει βαθιά ριζωμένο στην κουλτούρα μας, και είναι πιο ενδιαφέρον που είναι εξαιρετικά δημοφιλές στη νέα Γενιά!
Το αυθεντικό Ζεμπέκικο δεν χάθηκε αλλά βρίσκει καταφύγιο σε βραδινές εξόδους, ρεμπετάδικα, κουτούκια, ταβέρνες, μουσικά σχολεία, γάμους, γιορτές, φιλικές και οικογενειακές συγκεντρώσεις, εκεί όπου οι άνθρωποι αισθάνονται οικεία και αφήνουν τον εσωτερικό τους κόσμο να εξωτερικευθεί!
Και λίγο πιο έξω, εκεί που περισσεύει η νοσταλγία, η ομοψυχία και η αλληλεγγύη, στα στέκια που συχνάζουν οι φαντάροι, στο ΚΨΜ ή στην καφετέρια του χωριού, υπό την επήρεια της απανταχού παρούσας γυναίκας μάνας, αδελφής, φίλης, αρραβωνιάρας, μπορείς ακόμα να δεις Ζεμπεκιές – σαν ζωγραφιές του Τσαρούχη – που θα σε συγκινήσουν!

ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟ ΤΑΝΓΚΟ → Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ!

Σε αυτόν το χορό της εσωτερικής και εξωτερικής κίνησης βρίσκουμε και εφευρίσκουμε νέους δρόμους για να κινηθούμε, να γνωριστούμε και να ανακαλύψουμε εναλλακτικούς τρόπους συμπεριφοράς απέναντι στους άλλους.
Για να γνωρίσει κάποιος το Τανγκό, πιο σημαντικό είναι να καταλάβει τη φιλοσοφία του, να μπει στο πνεύμα της έκφρασης και της ιδιαιτερότητας των κινήσεών του, να ακούσει τη μουσική του και να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο!

Shares