fbpx

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
Ο χορός είναι μια μορφή έκφρασης που δεν συναντάται μόνο στη σκηνή αλλά και στην καθημερινότητα. Διηγείται πως οι  άνθρωποι  επικοινωνούν μεταξύ τους, πως συμπεριφέρονται. Παρ’ότι όμως ο χορός είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, δεν είναι  παγκόσμια γλώσσα. Όλοι έχουμε το  δικό μας λεξιλόγιο σωματικής έκφρασης, το οποίο μπορούμε να μεταδώσουμε και στους άλλους. Μαθήματα Κοινωνικών Χορών! Χορός για όλες τις ηλικίες! Ελεύθερο ωράριο διδασκαλίας. Καθημερινά και Σ/Κ. Μαθήματα Κοινωνικών χορών και διαδικτυακά!

Ο ΧΟΡΟΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ
Αφοσιωμένοι πάντα στην ιδέα ότι ο κοινωνικός χορός ομορφαίνει τις ζωές των ανθρώπων, επιδιώκουμε συνεχώς τη διάδοσή του! Ο κοινωνικός χορός μπορεί να γίνει τρόπος ζωής και έκφρασης αφού μας βοηθά να ανακαλύψουμε άγνωστες, θετικές πλευρές του εαυτού μας! Τώρα αξιοποιώντας τις δυνατότητες της σύγχρονής τεχνολογίας, προσφέρουμε και μαθήματα Κοινωνικών Χορών μέσου διαδικτύου, στον δικό σας χώρο και σε ώρες που εσείς επιλέγετε.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Προγράμματα για όλους. Γι’αυτούς που απλά θέλουν να μάθουν να χορεύουν, αλλά και για εκείνους που θα ήθελαν να γίνουν Δάσκαλοι Κοινωνικών Χορών.

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ
Ελληνικοί Λαϊκοί χοροί (Ζεμπέκικο, Συρτάκι, Συρτός κ.α.) Ευρωπαϊκοί (Βαλς, Τανγκό, Φοξ Τροτ κ.α..).
Λατινοαμερικάνικοι (Ρούμπα, Σάλσα, Μάμπο, Σάμπα, Τσα Τσα Τσα, κ.α.).
Αργεντίνικο Τανγκό (Ιστορία, ρυθμός, χορός).

ΤΟ ΒΑΛΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ
Σας προετοιμάζουμε για την ημέρα του γάμου σας. Εξατομικευμένα ταχύρυθμα μαθήματα κοινωνικών χορών προσαρμοσμένα στο δικοό σας πλάνο.

ΖΕΜΠΕΚΙΚΟ → Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!

Το Ζεμπέκικο ή Ζεϊμπέκικο παραμένει βαθιά ριζωμένο στην κουλτούρα μας, και είναι πιο ενδιαφέρον που είναι εξαιρετικά δημοφιλές στη νέα Γενιά! Το αυθεντικό Ζεμπέκικο δεν χάθηκε αλλά βρίσκει καταφύγιο σε βραδινές εξόδους, ρεμπετάδικα, κουτούκια, ταβέρνες, μουσικά σχολεία, γάμους, γιορτές, φιλικές και οικογενειακές συγκεντρώσεις, εκεί όπου οι άνθρωποι αισθάνονται οικεία και αφήνουν τον εσωτερικό τους κόσμο να εξωτερικευθεί! Και λίγο πιο έξω, εκεί που περισσεύει η νοσταλγία, η ομοψυχία και η αλληλεγγύη, στα στέκια που συχνάζουν οι φαντάροι, στο ΚΨΜ ή στην καφετέρια του χωριού, υπό την επήρεια της απανταχού παρούσας γυναίκας μάνας, αδελφής, φίλης, αρραβωνιάρας – μπορείς ακόμα να δεις Ζεμπεκιές – σαν ζωγραφιές του Τσαρούχη – που θα σε συγκινήσουν!

ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟ ΤΑΝΓΚΟ → Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ!

Σε αυτόν το χορό της εσωτερικής και εξωτερικής κίνησης βρίσκουμε και εφευρίσκουμε νέους δρόμους για να κινηθούμε, να γνωριστούμε και να ανακαλύψουμε εναλλακτικούς τρόπους συμπεριφοράς απέναντι στους άλλους.
Για να γνωρίσει κάποιος το Τάνγκο πιο σημαντικό είναι να καταλάβει τη φιλοσοφία του, να μπει στο πνεύμα της έκφρασης και της ιδιαιτερότητας των κινήσεών του, να ακούσει τη μουσική του και να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο!

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΩΡΑΡΙΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
Εξατομικευμένη διδασκαλία κοινωνικών χορών με μαθήματα ιδιαίτερα και σε μικρά γκρουπ, ζωντανά, αλλά και εξ αποστάσεως μέσου διαδικτύου.
Ελεύθερο ωράριο διδασκαλίας. Μαθήματα καθημερινά προσαρμοσμένα  στις ανάγκες σας.
Σαββατοκύριακα και αργίες από 10 π.μ. μέχρι 11 μ.μ. συνεχώς. Προγράμματα ερασιτεχνικά και επαγγελματικά. Χορός για όλες τις ηλικίες!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζείδωρος | Ποιότητας Ζωής, Πολιτισμός και Κουλτούρα
Κεντρική Διεύθυνση: Λ. Παπαπαύλου 16, Τ.Κ. 621 22, Σέρρες | Ελλάδα Τηλ. 23214 00912 Κιν. 6987 502309 | E-mail: info@zeidoros.com | Fb: Ζείδωρος

Shares