MAVROS-KAFES-ME-GANODERMA-SYNDYAZEI-TIN-APOLAFSI-ME-TIN-YGEIA

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ

Μαύρος καφές εμπλουτισμένος με εκχύλισμα σπόρων του φυτού Γανόδερμα. Το Ganoderma Lucidum ή Lingzhi ή Reishi ή Omanitus, κατατάσσεται στα κορυφαία φαρμακευτικά φυτά του πλανήτη, αφού περιέχει πολλά βιοενεργά αντιοξειδωτικά και θρεπτικά στοιχεία.
Θεωρείται επίσης ένα ισχυρό προσαρμογόνο και ένα από τα πλησιέστερα προς τη θρεπτική τελειότητα βότανα που υπάρχουν στη φύση!

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Στη εταιρεία DXN από την ίδρυσή της το 1993, ένας από τους βασικούς σκοπούς του αρχηγείου της ήταν και είναι η έρευνα. Η προσθήκη Γανοδέρματος υψηλής ποιότητας που καλλιεργεί στη δική της φάρμα μέσα στον καφέ, θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί σαν μία εξαιρετική καινοτομία!
Γνωρίζοντας ότι οι περισσότεροι άνθρωποι αμελούν να ενισχύσουν τη διατροφή τους με φυσικά συμπληρώματα, βρήκε τον τρόπο να προσθέσει αυτό το βότανο της αναζωογόνησης και της αναγέννησης, στην καθημερινή τους διατροφή. Επέλεξε τον καφέ! Επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι πίνουν καφέ!

Ο

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ ΤΗΣ DXN
Ο 
Πρωθυπουργός της Μαλαισίας Mahathir Mohamad επισκέφθηκε τη Φάρμα της DXN και επαίνεσε το Αρχηγείο της για τις καταπληκτικές υποδομές της και για τη φιλοσοφία της.

Είτε τον πείτε ζεστό είτε κρύο φραπέ, αυτός ο καφές είναι μια γιορτή σε μια κούπα για τους εραστές του εκλεκτού μαύρου καφέ!

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

ΤΟ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ Το Γανόδερμα έχοντας ισχυρή αλκαλική δράση αντισταθμίζει την οξύτητα του καφέ, ενώ ταυτόχρονα παρέχει στον οργανισμό ένα πλήθος μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών συστατικών, όπως, πολυσακχαρίτες, αδενοσίνη, τερπενοειδή, πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα, απαραίτητα λιπαρά οξέα, φυτικές ίνες κ.α.. 

GANODERMA LUCIDUM DXN

Η ΦΑΡΜΑ ΤΗΣ DXN
Η DXN ιδρύθηκε το 1993 από τον Dato’ Dr. Lim Siow Jin απόφοιτο του διάσημου Ινδικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας. Εχει έδρα τη Μαλαισία με δική της Φάρμα Καλλιέργειας Γανοδέρματος, που καταλαμβάνει έκταση 700 στρεμμάτων καθώς και φαρμακευτικό εργοστάσιο 34.000 τ.μ.,  εντός αυτής, πλήρως εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής. Εχει πιστοποιηθεί με MS ISO 14001 και ως οργανική φάρμα με το πρότυπο MS 1529:2001.  Είναι επίσης η πρώτη εταιρεία Lingzhi που έλαβε πιστοποιητικό GMP (Ορθή Παρασκευαστική Πρακτική),  ISO 9002 και ISO 14001. To  1999  έλαβε  πιστοποιητικό TGA  (Therapeutic Goods Administration) από  το Υπουργείο Υγείας της Αυστραλίας.
Η πιστοποίηση ISO 14001 είναι μια επιβράβευση για την DXN και τις φυσικές μεθόδους καλλιέργειας και επεξεργασίας που εφαρμόζει, για την παραγωγή οργανικών προϊόντων σε όλα τα στάδια.
Τον Ιούλιο του 2006 το εργαστήριο της DXN έλαβε MS ISO/IEC 17025 Πιστοποιητικό Διαπίστευσης για την τεχνική του ικανότητα και επάρκεια, την εφαρμογή και τη λειτουργία ενός ποιοτικού συστήματος διαχείρισής του.
Η λειτουργία της DXN στηρίζεται στις αξίες της ποιότητας, της επιχειρηματικής ηθικής και της πραγματικής υγείας. Η εταιρεία είναι αφοσιωμένη σε αυτές τις αξίες σε όλες τις πτυχές του επιχειρηματικού της μοντέλου: από την καλλιέργεια και την επεξεργασία, μέχρι την προώθηση και διανομή των προϊόντων της στην αγορά!

Η Φάρμα της DXN στη Μαλαισία

ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ
Η DXN έχοντας το αρχηγείο της, τη φάρμα της και το φαρμακευτικό της εργοστάσιο στη Μαλαισία, χρησιμοποιεί μεθόδους καλλιέργειας με βάση την τοπική τεχνογνωσία. Εχει μια ομάδα ειδικών οι οποίοι παρακολουθούν την όλη διαδικασία ανάπτυξης, την καλλιέργεια, την παραγωγή, την επεξεργασία και τη συσκευασία, για να διασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων της, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Η DXN έχει καθιερώσει επίσης αυστηρά standards για τον έλεγχο του Γανοδέρματος για την εξασφάλιση άριστης ποιότητας, όπως η διατήρηση των ενεργών στοιχείων της πρώτης ύλης σε όλα τα στάδια της παραγωγής, διατηρώντας τα πλούσια βιοενεργά στοιχεία που έχει το Γανόδερμα στη φυσική του μορφή.

ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Ο Lingzhi Black Coffee παρασκευάζεται, ελέγχεται, συσκευάζεται και τυποποιείται στο φαρμακευτικό εργοστάσιο της DXN, κάτω από τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και πιστοποίησης. Το Γανόδερμα καλλιεργείται από την εταιρεία στη φάρμα της με παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας, και είναι ανώτερης ποιότητας, αφού ελέγχεται σε όλα τα στάδια παραγωγής και επεξεργασίας του!

ΤΟ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΤΗΣ DXN
Υπάρχουν  αρκετές  διαφορετικές  ποικιλίες Γανοδέρματος με  διαφορετικό σχήμα και χρώμα. Κορυφαία από αυτές, θεωρείται η κόκκινη ποικιλία, που έχει τις πιο ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες.
Το Γανόδερμα  της  DXN είναι  ένας  συνδυασμός  από  6 διαφορετικά είδη του κόκκινου μανιταριού Ganoderma Lucidum!

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΟΦΕΛΗ ΣΤΗ ΥΓΕΙΑ
Το Γανόδερμα σε συνδυασμό με τον καφέ δίνει πρόσθετα σημαντικά οφέλη στην υγεία σας, αφού σας εφοδιάζει με ένα πλήθος από πολύτιμα μακροθρεπτικά και μικροθρεπτικά συστατικά.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ GANODERMA LUCIDUM

• Οξυγονώνει το σώμα, παρέχοντας περισσότερη ενέργεια
• Ενισχύει το ανοσοποιητικό
• Εχει αντικαρκινικές ιδιότητες (περιέχει πολύτιμους πολυσακχαρίτες και τιρτεπένια – tirtepene)
• Συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού
• Είναι προσαρμογόνο, βοηθά στην εξισορρόπηση ζωτικών λειτουργιών του οργανισμού.
• Επιφέρει ποιότητα στον ύπνο.
• Ενδυναμώνει την υγεία, προάγει την ευεξία, την ομορφιά και τη μακροζωΐα.

ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ!
Ο καφές με Γανόδερμα είναι μια εναλλακτική πρόταση για όσους πίνουν καφέ. Κάντε τον δώρο στον ευατό σας και στους αγαπημένους σας!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΖΕΣΤΟ ή ΚΡΥΟ ΦΡΑΠΕ
Για να τον καταναλώσετε ζεστό απλά αδειάστε το φακελάκι στην αγαπημένη σας κούπα και προσθέστε ζεστό (όχι βραστό) νερό. Αν τον προτιμάτε γλυκό μπορείτε να προσθέσετε ζάχαρη. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε και γάλα.
Μπορείτε επίσης να τον απολαύσετε κρύο φραπέ. Είναι πολύ ευχάριστος και έχει επίσης τονωτική και υπακτική δράση! Αυτός ο καφές φραπέ έχει εξαιρετική γεύση, αυθεντικό άρωμα και πολλές ευεργετικές ιδιότητες! Μπορείτε να προσθέσετε ζάχαρη, γάλα ή υποκατάστατα.

ΚΑΦΕΣ, ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΪ ΜΕ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ
Ο μαύρος καφές με Γανόδερμα σκέτος χωρίς ζάχαρη, διατίθεται σε συσκευασία 20 φακελάκια Χ 4,5γρ., καθώς και σε χύμα συσκευασία 400 γρ..

Μαύρος καφές με Γανόδερμα | 20 φακελάκια χ 4,5 gr
Μαύρος καφές με Γανόδερμα | Χύμα 400 gr

MACA VITA CAFE (Καφές με Μάκα, Τζίνσενγκ και Γανόδερμα)

MACA VITA CAFE DXN

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΚΡΕΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ

Καφές με κρέμα χωρίς ζάχαρη | 20 φακελάκια χ 14 gr

ΚΑΦΕ ΜΕ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ, ΜΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΟΚΑΛΑΜΟ (3 in 1), 20 ΦΑΚΕΛΑ Χ 21gr

Καφές με Γανόδρμα, μη γαλακτοκομική κρέμα και ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο

ΚΑΦΕ ΜΕ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ, ΜΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΟΚΑΛΑΜΟ (3 in 1), ΧΥΜΑ 1 ΚΙΛΟ

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΜΗ ΓΑΛΑΚΤΙΚΟΜΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ 3 ΣΕ 1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΧΥΜΑ 1 ΚΙΛΟ

ΚΑΦΕΣ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΜΕ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ, 20 ΦΑΚΕΛΑ Χ 28gr

WHITE COFFEE ZHINO CAPPUCCINO DXN

ΚΑΦΕΣ ΜΕ CORDYCEPS SINENSIS ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ (3 in 1)

Καφές με Cordyceps Sinensis | 21 φάκελα Χ 14 gr

ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ
Για όσους δεν πίνουν καφέ, υπάρχει διαθέσιμη η απολαυστική Σοκολάτα με Γανόδερμα για μικρούς και μεγάλους! 20 φάκελα χ 32gr

Σοκολάτα με Γανόδερμα | 20 φακελάκια χ 32 gr

ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΪ ΜΕ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ
Το Πράσινο τσάϊ, όχι άδικα, θεωρείται ο φρουρός της υγείας. Η προσθήκη Γανοδέρματος ενισχύει ακόμα περισσότερο τη δράση του. 20 φακελάκια χ 2gr

Πράσινο τσάϊ με Γανόδρμα | 20 εμβαπτιζόμενα φακελάκια x 2 gr

Shares