Ταβέρνα Αυλή στον Λευκώνα Σερρών

Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΥΛΗ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΩΝΑ ΣΕΡΡΩΝ

Η ταβέρνα Αυλή, βρίσκεται σε μία όμορφη τοποθεσία στον Λευκώνα Σερρών, περιβάλλεται δε από μία καταπράσινη και σκιερή αυλή, με δέντρα και πολλά λουλούδια, ενώ είναι και μια πολύ καλή επιλογή για ποιοτικό φαγητό. Τα ζωντανά χρώματα που συναντάς εδώ σε συνδυασμό με την ποιοτική ζωντανή μουσική και τα κελαηδήματα των πουλιών, χαρίζουν στους επισκέπτες της ταβέρνας μοναδικές στιγμές ξενοιασιάς, χαλάρωσης και καλού φαγητού, μέσα σε ένα ειδυλλιακό πραγματικά τοπίο!

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή η ταβέρνα Αυλή βάζει τα καλά της για να σας υποδεχθεί!

Η ταβέρνα Αυλή, σας προσφέρει ποιότητα σε όλα τα επίπεδα: Καλό φρέσκο φαγητό, ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, επαγγελματική εξυπηρέτηση.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΛΑΪΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
Η ταβέρνα Αυλή διοργανώνει πολύ τακτικά, βραδιές με ζωντανή λαϊκή μουσική, με αξιόλογους καλλιτέχνες: Οι LOS REBELLOS, οι ΓΕΡΟΛΥΚΟΙ, οι Αστέρες της Ταβέρνας, ο Σωτήρης Ξυδάς, ο Δημήτρης Χίντζος, ο Μάριος Τσομπανίδης, ο Θοδωρής Ραντούδης, ο Μιχάλης Μπουρέλος, ο Πάνος Αϊβαζίδης, ο Λευτέρης Πασσιάς, η Κατερίνα Κάργιου, η Ηλέκτρα Φανού ο Σάκης Κεχαγιάς, ο Ευγένιος Δερμιτάσογλου κ.α., είναι περιοδικά εδώ, στην ταβέρνα Αυλή, αφήνοντας το μουσικο-καλλιτεχνικό τους αποτύπωμα!

Οι Αστέρες της ταβέρνας..

ΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ

Η ταβέρνα Αυλή στον Λευκώνα Σερρών είναι σημείο αναφοράς τόσο για τους κατοίκους της περιοχής, όσο και για τους επισκέπτες!

Εδώ στην ξεχωριστή αυτή ταβέρνα ετοιμάζουν με αγάπη και μεράκι για τους πελάτες της, ιδιαίτερες γεύσεις υψηλής ποιότητας, φτιαγμένες με φρέσκα υλικά. Στην ταβέρνα Αυλή η ποιότητα του φαγητού ταυτίζεται απόλυτα με την γαστρονομική απόλαυση, ικανοποιώντας πλήρως και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Στην ταβέρνα Αυλή η κοινωνική σας εκδήλωση είναι μια πραγματική γιορτή για εσάς και τους καλεσμένους σας. Δώστε χρώμα στην κοινωνική σας εκδήλωση, προγραμματίζοντάς την στην Ταβέρνα Αυλή!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι TAVERNA-AYLI-KOINONIKES-EKDILOSEIS.jpg

Στην αγκαλιά της πανέμορφης Κοιλάδας του Αϊ Γιώργη στον Λευκώνα Σερρών!

ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΟΝΩΝ

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ
ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΥΛΗ ΠΑΣΣΙΑΣ - ΚΑΡΓΙΟΥ - ΦΑΝΟΥ
ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΥΛΗ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ - ΡΑΝΤΟΥΔΗΣ
Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι GEROLYKOI-PEMPTH-5-AUG-1024x796.jpg
ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΥΛΗ ΜΠΟΥΡΕΛΟΣ ΑΪΒΑΖΙΔΗΣ
ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΥΛΗ ΣΑΚΗΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ - ΗΛΕΚΤΡΑ ΦΑΝΟΥ

Εδώ στην Ταβέρνα Αυλή η ομορφιά και η γοητεία της φύσης, ταυτίζονται απόλυτα με την ποιότητά της σε όλα τα επίπεδα.. μαγικό τοπίο, γραφικές εικόνες, απολαυστικό φαγητό, ποιοτική μουσική!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι TABERNA-AVLH25-1024x446.jpg

ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΥΛΗ
Κοιλάδα Αγίου Γεωργίου, Λευκώνας Σερρών, Ελλάδα
Τηλ. +30 23210 50231

Shares