isoflavones-sogis-natures-plus

Φόρμουλες για γυναίκες

Φόρμουλες για την ενίσχυση του γυναικείου οργανισμού, του ανοσοποιητικού, της γονιμότητας και της σεξουαλικής τόνωσης, την εγκυμοσύνη, την εμμηνόπαυση, τα μαλλιά, τα νύχια, το δέρμα, την ομορφιά γενικότερα, την ευεξία, την αναζωογόνηση και την ποιότητα ζωής γενικότερα. Μην ξεχνάμε ότι η γυναικεία ομορφιά και ζωτικότητα εξαρτάται κατά το μεγαλύτερο μέρος της από τη διατροφή, η οποία θα πρέπει να ενισχύεται ανάλογα και με φυσικά συμπληρώματα διατροφής.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ

Green Tea (Camelia Sinensis)
Περιεκτικότητας 50% (25mg) κατ’ελάχιστον σε πολυφαινόλες. Για την υποστήριξη της υγείας των ωοθηκών και της μήτρας. Ισχυρό αντιοξειδωτικό.

DHA (Docosahexaenoic Acid)
Ωμέγα-3 λιπαρό οξύ, απαραίτητο συστατικό κατά την εμφύτευση του ωαρίου στη μήτρα και τα πρώτα στάδια της εμβρυογένεσης

Chasteberry (Vitex Agnus Castus)
Εξισορρόπηση θηλυκών ορμονών.

Μίγμα βοτάνων (Casteberry, black Currant σπιρουλίνα, Acerola
Συμβάλλουν στην ορμονική ισορροπία και την ομαλή λειτουργία του οργανισμού.

Dong Quai (Angelica Sinensis)
Εξισορρόπηση ορμονών. Χρησιμοποιείται για τις διαταραχές του κύκλου (αμηνόρροια, δυσμηνόρροια κ.α.). Βελτιώνει την υγεία ολόκληρου του γυναικείου ουρογεννητικού συστήματος. Αντιμετωπίζει τα συμπτώματα προεμμηνορροϊκού συνδρόμου.

Brazilian Muira Puama (PtychopetalumOlacoides)
Βότανο του Αμαζονίου, τονωτικό του νευρικού συστήματος. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά σε περιπτώσεις σεξουαλικής δυσλειτουργίας.

Ginger (Zingiber Officinale)
Ενισχύει την καρδιακή λειτουργία και βελτιώνει τη ροή του αίματος. συμβάλλοντας στην αύξηση της διέγερσης και της λίμπιντο.

Wild Mexican Yam (Dioscorea Mexicana)
Βελτιώνει την ερωτική επιθυμία και βοηθά στην αντιμετώπιση της σεξουαλικής δυσλειτουργίας. Μπορεί να δοθεί σε προβλήματα προεμμηνορροϊκού συνδρόμου.

Damiana (Turnera Diffusa)
Αφροδιασιακό βότανο, τονωτικό του ορμονικού και του κεντρικού νευρικού συστήματος.

Gingko Biloba
Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, αυξάνοντας έτσι τη λίπανση του κόλπου. Βελτιώνει την εγκεφαλική λειτουργία, συμβάλλοντας στην αύξηση της διέγερσης, της απόλαυσης κατά τη διάρκεια ατης ερωτικής πράξης και του οργασμού.

Νιασίνη
Αγγειοδιασταλτικό. Προκαλεί υπεραιμία στην περιοχή του κόλπου και της κλειτορίδας, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η λίπανση της περιοχής. 

Αργινίνη
Βελτιώνει την αιμάτωση στην περιοχή των γεννητικών οργάνων μέσω διαστολής των αιμοφόρων αγγείων.

Ιστιδίνη
Πρόδρομο μόριο του νευροδιαβιβαστή ισταμίνη, που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διαδιακσία της σεξουαλικής διέγερσης.

Maca (Lepidium Meyenii)
Ενισχύει τη γυναικεία λίμπιντο. Βελτιώνει την παραγωγή των γυναικείων ορμονών και συμβάλλει στη διατήρηση της ισορροπίας οιστρογόνων-τετοστερόνης. Ενισχύει την εγκεφαλική λειτουργία, αυξάνει την ενέργεια και την αντοχή.

Alanzeebium Botanical Blend
(Alangium Salvifolium Ziziphus Mauritiana, Citrus Biovlavonoids)
Συνδυασμός Αγιουβερδικών βοτάνων που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για τη βελτίωση των ερωτικών επιδόσεων και βοηθούν στην εξισορρόπηση οιστρογόνων-τετοστερόνης.

Flax Seed
Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή της μήτρας και των ωοθηκών συμβάλλοντας στην εύρυθμη λειτουργία τους.

Guava (Psidium Guajava)
Πλούσια πηγή φλαβονολών με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, για την υποστήριξη της υγείας των ωοθηκών και της μήτρας.

Ασβέστιο και Μαγνήσιο
Ρυθμίζουν την ομαλή λειτουργία των μυών και βοηθούν στην αντιμετώπιση των μυϊκών σπασμών.

Wild Yam
Αντισπασμωδικό. Ανακουφίζει από τους πόνους στις ωοθήκες και τη μήτρα.

St. John’s Wort (Hypericum Perfuratum)
Ηρεμιστική δράση. Βελτιώνει την ψυχική διάθεση.

PassionFlower (Passiflora Incarnata)
Βοηθά στην αντιμετώπιση των μυϊκών σπασμών και την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Bamboo (Bambussa Tuldoides)
Εξισσορόπηση εμμήνου ρήσεως. Αντιμετώπιση αμηνόρροιας και εμμηνορραγίας. Διατήρηση υδατικής ισορροπίας.

Horsetail (Equisetum Arvense)
Πλούσιο σε πυρίτιο. Διουρητικό. Μειώνει την κατακράτηση υγρών.

Flax Lignans
Εξισορροπεί τα επίπεδα των οιστρογόνων. Βοηθά στη μείωση του πόνου στο στήθος.

Soy Isoflavones
Φυτοοιστρογόνα. Ρυθμίζουν τα επίπεδα των ορμονών. Βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, συμβάλλοντας στην ομαλή λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος. Μειώνουν τις εξάψεις και την ξηρότητα του κόλπου.

isoflavones-sogis-natures-plus

SOURCE OF LIFE WOOMEN
Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει διατροφικές ελλείψεις και ειδικές ανάγκες του γυναικείου οργανισμού. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων και φυσικών συστατικών (ισοφλαβόνες, σπιρουλίνα, λουτεΐνη, ένζυμα, βιοφλαβονοειδή. κ.ά.) στις απαιτούμενες ποσότητες που χρειάζονται οι γυναίκες σε κάθε στάδιο της ζωής τους για περισσότερη ενέργεια και ευεξία. Είναι εμπλουτισμένο με μίγμα ειδικών βοτάνων (chasteberry, damiana, dong quai, black cohosh) για την υποστήριξη του γυναικείου γεννητικού συστήματος.
Συσκευασία: 60 ταμπλέτες

SOURCE-OF-LIFE-WOMEN-NATURES-PLUS-90-TABLETES

CANDIDA FORTE
Το Candida Forte της Nature’s Plus είναι μία ειδικά μελετημένη υποαλλεργική φόρμουλα με οξεόφιλο (L. acidophilus), σκόρδο, καρθαμέλαιο (Safflower oil), pau d’ arco, ελεύθερα αμινοξέα και άλλα φυσικά συστατικά.
Η Candida albicans είναι ένας μύκητας που υπάρχει φυσικά στον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά υπό ορισμένες συνθήκες μπορεί να αυξηθεί υπερβολικά και να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Ορισμένες φυτικές ουσίες, όπως οι παραπάνω, βοηθούν στον έλεγχο του μύκητα αυτού, ιδίως αν συνδυαστούν με την κατάλληλη δίαιτα.
Συσκευασία: 60 μαλακές κάψουλες

CANDIDA-FORTE-30MALAKES-KAPSOULES

SOURCE OF-LIFE-GOLD
Το 1986 το κλασικό Source of Life έφερε την επανάσταση στα πολυβιταμινούχα προϊόντα και εξακολουθεί μέχρι σήμερα να έχει εκατομμύρια φίλους, λόγω της άμεσης ενέργειάς του και του εκπληκτικού αισθήματος υγείας και ευεξίας που προσφέρει. Το Source of Life Gold περιλαμβάνοντας όλα τα πλεονεκτήματα της κλασικής φόρμουλας και ενσωματώνοντας τις τελευταίες κατακτήσεις της επιστήμης, είναι ένα επαναστατικό προϊόν με περισσότερα από 200 φυσικά συστατικά, μεταξύ των οποίων ωκεανικά φύκη, μικροφύκη και βιολογικά θεραπευτικά μανιτάρια, φρούτα, υπερ-φρούτα και καρπούς από όλο το φάσμα των χρωμάτων, ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, αποτοξινωτικά, αντιγηραντικά και πλήρη σειρά προβιοτικών, και φυσικών ενζύμων. Αντιοξειδωτική ισχύς ανά δόση (οι 3 ταμπλέτες): 2500 ORAC! Σημείωση: Ανάλογα με τη μορφή (ταμπλέτα ή shake) η φόρμουλα παρουσιάζει κάποιες αλλαγές. Υποαλλεργικό προϊόν, χωρίς γλουτένη, κατάλληλο για φυτοφάγους. Δοσολογία: Αρχικά (7-10 ημέρες), έξι ταμπλέτες μία φορά την ημέρα. Ακολούθως, η δόση μπορεί να περιοριστεί στις 2 έως 4 ταμπλέτες.
Συσκευασία: 180 ταμπλέτες (Διατίθεται και σε σκόνη 442gr)
Κατασκευαστής: Nature’s Plus.

Για να παραγγείλετε το προϊόν κάντε κλικ εδώ Source of Life GOLD

NATURAL PASSION
100% φυσική φόρμουλα ειδικά σχεδιασμένη να ανεβάζει τη λίμπιντο της γυναίκας και να την κάνει πιο αισθησιακή.
Περιέχει βότανα με αφροδισιακές ιδιότητες (Dong Quai, Muira Puama, Ginger, Wild Yam, Damiana, Gingko Biloba), νιασίνη και ειδικά αμινοξέα (L-αρνινίνη, L- ιστιδίνη). Υποαλλεργικό προϊόν.
Συσκευασία: 60 ταμπλέτες

NATURAL-PASSION-60TABLETS

EVE WOMEN’S MULTI VITAMINE
Το Eve(ΤM) Woman’s Multi Vit της now είναι η πιο δυνατή φόρμουλα πολυβιταμίνης στην αγορά, ειδικά σχεδιασμένη για τη γυναίκα.

Όλες οι άλλες φόρμουλες θεωρούνται ξεπερασμένες μετά την εισαγωγή της Eve Woman’s Multi Vit στην αγορά, γιατί περιέχει:
Folid Acid 800 mcg (ένα από τα υψηλότερα σε πολυβιταμίνη) κατάλληλο για όλες τις γυναίκες που βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία.
Β-Καροτίνη από φυτική πηγή, εμλουτισμένη με καροτονοειδή.
Ferrochel Πατενταρισμένη μορφή σιδήρου (από την Albion Labs), με την υψηλότερη απορροφησιμότητα και τις λιγότερες στομαχικές διαταραχές.
Domg Quai, Eleuthero και Chasteberry, εκχυλίσματα βοτάνων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την υγεία του γυναικείου οργανισμού.
Soya Isoflavones και ipriflavones, σε υψηλά επίπεδα, κατάλληλα για τη στήριξη της ομαλής ορμονικής λειτουργίας.
Wild Yam 50mg, βότανο που παρέχει διοσγενίνη και φυτοστερόλες για τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.
Συσκευασία: 90 Μαλακές κάψουλες.

EVE-WOMENS-MULTI-VITAMINE-NOW-FOODS

MULTI-FOOD COMPLEX FOR WOMEN
Το NOW Multi-Food Complex For Women αποτελεί μία φόρμουλα από πολυβιταμίνες, που έχουν υποστεί φυσική ζύμωση και είναι βασισμένη στην πλήρη διατροφή.  Αποτελεί το αποκορύφωμα εκτεταμένης έρευνας, δοκιμών και του πάθους της NOW FOODS για άριστα προϊόντα, με φυσικά συστατικά.
Συσκευασία: 80 ταμπλέτες

Multi-Food-Complex-For-Women-Now-Foods-80Tablets

MENOPAUSE SUPPORT
Το Now® Menopause Support που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ακριβείς οδηγίες των πιστοποιημένων διατροφολόγων της Now Foods περιέχει συστατικά τα οποία έχει αποδειχθεί ότι στηρίζουν τα φυσιολογικά επίπεδα ορμονών κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.
Κάθε κάψουλα περιέχει εκχυλίσματα βοτάνων και άλλων διατροφικών στοιχείων, τα οποία μαζί αποτελούν ένα πραγματικά ισορροπημένο και αποτελεσματικό προϊόν για τις γυναίκες. Για ολοκληρωμένη διατροφική στήριξη μπορεί να λαμβάνεται σε συνδυασμό με τη δυνατότερη πολυβιταμίνη αποκλειστικά για γυναίκες, τη Now® Eve Woman.
Συσκευασία: 90 κάψουλες

MENOPAUSE-SUPPORT-NOW-FOODSMENOPAUSE-SUPPORT-NOW-FOODS-90CAPSULES

SOY ISOFLAVONES
Οι ισοφλαβόνες είναι φυσικά συστατικά των φυτών και είναι συγκεντρωμένες ιδιαίτερα στη σόγια. Οι Genistein, Daidzein και Glycitein είναι οι σημαντικότερες ισοφλαβόνες που βρέθηκαν στη σόγια.
Πρόσφατες μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι οι ισοφλαβόνες σόγιας μπορεί να μειώσουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης όπως τις εξάψεις, αλλά και να αυξήσουν την οστική πυκνότητα στις γυναίκες. Πράγματι, πολλά από τα προβλήματα κατά την εμμηνόπαυση και μετά την εμμηνόπαυση μπορεί να προκύψουν από την έλλειψη ισοφλαβονών. Οι ισοφλαβόνες σόγιας φαίνεται επίσης ότι μειώνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών ασθενειών μέσω διαφόρων διακριτών μηχανισμών. Οι ισοφλαβόνες αναστέλλουν την ανάπτυξη των κυττάρων που προκαλούν την πλάκα απόφραξης των αρτηριών. Αυτές οι αρτηρίες δημιουργούν συνήθως θρόμβους στο αίμα που μπορεί να οδηγήσουν σε καρδιακή προσβολή. Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις, ότι οι ισοφλαβόνες είναι τα ενεργά συστατικά στη σόγια που είναι αρμόδια για τη βελτίωση του προφίλ της χοληστερόλης. Οι ισοφλαβόνες μπορεί επίσης να έχουν ευεργετική δράση για την υγεία των ανδρών, προστατεύοντας από τη διεύρυνση του ανδρικού προστάτη.
Μελέτες δείχνουν ότι οι ισοφλαβόνες επιβράδυναν την ανάπτυξη του καρκίνου του προστάτη και προκάλεσαν την εξάλειψη προστατικών καρκινικών κυττάρων.
Τέλος, οι ισοφλαβόνες σόγιας βοηθούν στη διατήρηση της οστικής ουσίας και την καταπολέμηση της οστεοπόρωσης. Σε αντίθεση με τα οιστρογόνα, τα οποία βοηθούν στην πρόληψη της καταστροφής των οστών, τα στοιχεία των ερευνών συνηγορούν στο ότι οι ισοφλαβόνες μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη δημιουργία νέων οστών. Άλλες μελέτες δείχνουν ότι η genistein  και άλλες ισοφλαβόνες σόγιας μπορεί να βοηθήσουν στην πρόληψη της οστεοπόρωσης.
Συσκευασία: 60 φυτοκάψουλες

SOY-ISOFLAVONES-60-VCAPSULES

Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στον διαδικτυακό μας Πολυχώρο  Ζείδωρος

Shares