ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΝ

Σε ένα χώρο εμπνευσμένο και εμποτισμένο από τις μυρωδιές και τις αναμνήσεις της παράδοσης, με την κάθε γωνιά του να είναι διακοσμημένη με προσωπικό μεράκι και ενασχόληση, και με κύριο γνώμονα την ανάδειξη ενός φιλικού περιβάλλοντος, απόλυτα λειτουργικού που σέβεται τις ανάγκες του επισκέπτη για ευρυχωρία και σεβασμό στην ιδιωτικότητα, το Ελλήνων Γεύσεις στις Σέρρες, εδώ και 15 χρόνια μαγειρεύει Ελλάδα!

Σε έναν πανέμορφο και λειτουργικό χώρο που θα ζήλευαν ακόμα και φημισμένα εστιατόρια της Πρωτεύουσας, το Ελλήνων Γεύσεις προκαλεί τον θαυμασμό των επισκεπτών του, για το άψογο δικό του ξεχωριστό στυλ και προφίλ, με τις πολλαπλές επιλογές του.

Το φαγητό που ετοιμάζει με ξεχωριστό μεράκι και αγάπη το έμπειρο προσωπικό του Ελλήνων Γεύσεις, δεν θα μπορούσε να μην είναι εφάμιλλο του χώρου και της κουλτούρας του! Ολόφρεσκα ντόπια αγνά υλικά, που απογειώνουν τις γεύσεις από τις παραδοσιακές Ελληνικές συνταγές!

Μυρωδιά… ξυλόφουρνου.. όλα τα αρτοσκευάσματα, οι πίτσες και τα μαγειρευτά φαγητά στο Ελλήνων Γεύσεις, προετοιμάζονται στον ξυλοφουρνό του! Για την πλειοψηφία των φαγητών του το ετσιατόριο χρησιμοποιεί εξαιρετικό Ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο. Μόνο στα τηγανητά του χρησιμοποιεί αγνό αραβοσιτέλαιο.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ | ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΑΡΤΥ, ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΕΙΣ

Διοργανώστε τις σημαντικές σας εκδηλώσεις και προσκαλέστε τους αγαπημένους σας στους άνετους χώρους του “Ελλήνων Γεύσεις”. Επιλέξτε το μενού, τη σειρά εξυπηρέτησης, τη μουσική, τη διακόσμηση των τραπεζιών που θα συμβάλουν στη διεξαγωγή εκδηλώσεων που θα σας μείνουν πραγματικά αξέχαστες!

Επιλέξτε από το πλήθος γευστικών προτάσεων, εκείνες που θα συνθέσουν το δικό σας μενού: επιλέξτε τον αριθμό των πιάτων και καθορίστε τη μερίδα κατ’άτομο, αλλά και τα συνοδευτικά αυτής (μεζέδες, σαλάτες, αλκοολούχα ποτά και αναψυκτικά).

Στο Ελλήνων Γεύσεις η εκδήλωσή σας είναι μια γιορτή και η επιτυχία της εγγυημένη και εξασφαλισμένη!

DELIVERY
Kατανοώντας τους σύγχρονους ρυθμούς ζωής, το Ελλήνων Γεύσεις σας προσφέρει τις γευστικές απολαύσεις του και στο σπίτι σας, ή στη δουλειά σας, είτε με ένα μόνο τηλεφώνημα, είτε μέσω του διαδικτύου.

GALLERY

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ELLINON-GEUSEIS-55.jpg
Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ELLINON-GEUSEIS-19.jpg
Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ELLINON-GEUSEIS-32.jpg

Ελλήνων Γεύσεις το Εστιατόριον
Μακεδονομάχων 37 | Σέρρες | Τ.Κ. 62124 | Ελλάδα
Τηλ. 23210 59679 και 23210 98808 | www.ellinongeuseis.gr

Shares