fbpx

TRU-BLU UCL → ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ | ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Εξαιρετικό Λιπαντικό άνω Κυλίνδρου Παντός Καυσίμου και Πρόσθετο Ενίσχυσης Απόδοσης Καυσίμων! Το TRU-BLU UCL εξοικονομεί καύσιμα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τον κινητήρα και το περιβάλλον!

ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΜΕΙΩΣΗ ΦΘΟΡΑΣ
Το TRU-BLU UC όταν χρησιμοποιείται συνεχώς εφαρμόζει ένα λεπτό στρώμα επικάλυψης στις τσιμούχες και στις βαλβίδες αποτρέποντας την απώλεια των αερίων συμπίεσης και ανάφλεξης. Ετσι επιτυγχάνεται η σφράγιση του θαλάμου ανάφλεξης, μεγιστοποιείται η ισχύς και μειώνεται η φθορά! To TRU-BLU Upper Cylinder Lubricant (UCL) καθαρίζει τη ρητίνη και τα βερνίκια που παράγονται στα μπεκ ψεκασμού και παρακρατούν τον άνθρακα εντός του θαλάμου ανάφλεξης

ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ 100%
Το TRU-BLU UCL είναι 100% φυσικό προϊόν, μείγμα συστατικών που είναι παράγωγα του πετρελαίου και μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε καύσιμο βενζίνη (ULP), πετρέλαιο (Diesel), φυσικό αέριο (CNG), υγραέριο (LPG) και υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG). Επίσης μπορεί να προστεθεί σε βαρέα καύσιμα, κηροζίνη, σε λέβητες και καύσιμα θέρμανσης.
Αναμιγμύεται με το καύσιμο σε αναλογία 1:1000 παρέχοντας προστασία στον κινητήρα από την υγρασία-νερό που περιέχεται στο καύσιμο, εξουδετερώνοντας τις αρνητικές επιπτώσεις!

ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ

Ομογενοποιεί το νερό ακόμα κι αν η περιεκτικότητά του στο καύσιμο φθάνει το 10%!

ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ
Το TRU-BLU UCL ελαχιστοποιεί τις παρενέργειες του καυσίμου κακής ποιότητας, λιπαίνει όλο το σύστημα που εμπλέκεται στην καύση, βελτιώνει σημαντικά την καύση και την απόδοση του κινητήρα και επιτυγχάνει αξιοσημείωτη οικονομία καυσίμου, η οποία σύμφωνα με μαρτυρίες πελατών που το χρησιμοποιούν, μπορεί να φθάσει σε υψηλά ποσοσστά.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ -77%
Μειώνει τις εκπομπές ρύπων μέχρι και -77% προστατεύοντας έτσι τον κινητήρα, τον καταλύτη αλλά και το περιβάλλον, αφού σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η μόλυνση του ατμοσφαιρικού αέρα οφείλεται κατά 40% έως 45% στα καυσαέρια των αυτοκινήτων και των μηχανημάτων!

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΦΟΡΤΗΓΑ, ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ, ΤΡΑΚΤΕΡ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΟΥ, ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΜΗΧΑΝΕΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ!
Το TRU-BLU UCL μπορεί να προστεθεί σε καύσιμο όπως η Βενζίνη (αμόλυβδη και σούπερ), το πετρέλαιο,  και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δίκυκλα, ΙΧ αυτοκίνητα, λεωφορεία, φορτηγά, μηχανήματα έργου, τρακτέρ, μηχανές θαλάσσης, καυστήρες θέρμανσης, πλοία και αεροπλάνα!

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ του TRU-BLU UCL 
• Μειώνει τη φθορά του κινητήρα
• Αυξάνει την ιπποδύναμη έως και +20%
• Καθαρίζει την αντλία και τον ψεκαστήρα (injector)
• Εξοικονομεί καύσιμα
• Μειώνει τους ρύπους έως και -77%
• Ομογενοποιεί έως και 10% σε περιεκτικότητα το νερό
• Διευκολύνει την ανάφλεξη
• Επιτυγχάνει χαμηλότερες θερμοκρασίες
• Παρατείνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα
• Αυξάνει τη διάρκεια ζωής των μπουζί έως και 50.000 Χιλιόμετρα!

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ
Το προϊόν είναι διαθέσιμο στις εξής συσκευασίες:
Φιαλίδια 60ml X12,
1 Λίτρου και
20 Λίτρων.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ
Η χρήση του TRU-BLU UCL είναι απλή. Αναμιγνύεται με το καύσιμο σε αναλογία 1:1000. Π.χ. για κάθε 60 Λίτρα καυσίμου που εισάγετε στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας προσθέστε πριν την πλήρωση μπουκαλάκι 60 ml TRU-BLU UCL. Στον καυστήρα της κεντρικής ή ατομικής θέρμανσης της κατοικίας σας ή της πολυκατοικίας προσθέστε 1 λίτρο TRU-BLU UC για κάθε 1000 λίτρα καυσίμου. Για χρήση σε οχήματα που κινούνται με φυσικό αέριο το UCL προστίθεται στον λιπαντήρα τους.

ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ | ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ
Το TRU-BLU UCL επιτυγχάνετε υψηλή ενεργειακή απόδοση του αυτοκινήτου σας, του καυστήρα σας ή του μηχανήματός σας, καθώς και μειωμένο κόστος συντήρησης.

ΣΑΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
Το TRU-BLU UCL βελτιώνοντας την ποιότητα του καυσίμου, σε συνδυασμό με την καλύτερη καύση, τη μείωση της φθοράς και την παράταση ζωής του κινητήρα ή του καυστήρα, σας εξοικονομεί καθημερινά μετρητά! Χρησιμοποιείστε το όπου απαιτείται η χρήση καυσίμου και αποκομίστε οικονομικό και οικολογικό όφελος!

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ Η ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Το TRU-BLU UCL κατασκευάζεται από την εταιρεία TRU-BLU Oil Australia PTY LTD η οποία εφαρμόζει σύστημα ποιότητας ISO 9001και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001.

Ζείδωρος | Διατροφή Οικολογία και Πολιτισμός

 Ηλεκτρονικό Κατάστημα → https://www.zeidoros.com/eshop/

Shares