ΤΟ OUZOUNI BEACH CAMPING ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Το κάμπινγκ OUZOUNI BEACH βρίσκεται στο σημαντικότερο κόμβο της Χαλκιδικής, που είναι η οδική αφετηρία προς Κασσάνδρα – Σιθωνία – Χολομώντα – Αγ. Όρος. Απέχει 60 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη και 3 χλμ. από το τουριστικό και εμπορικό κέντρο των Ν. Μουδανιών, όπου λειτουργεί και το κέντρο υγείας της περιοχής.

Δημήτρης Ουζούνης | Ιδιοκτήτης του Ouzouni Beach Camping

Στα Νέα Μουδανιά μπορείτε να βρείτε καταστήματα εμπορικά, εστίασης, καφετέριες, τράπεζες, κέντρο υγείας για τις πρώτες βοήθειες, και ότι άλλο χρειαστείτε κατά την διάρκεια των διακοπών σας στο κάμπινγκ Ouzouni Beach.
Μετά το κάμπινγκ Ouzouni Beach με κατεύθυνση προς Κασσάνδρα, στα 2,5 χλμ. βρίσκεται το μαγευτικό χωριό της Νέας Ποτίδαιας όπου μπορείτε να βρείτε Beach Bars, μαγαζιά με σουβενίρ αλλά και ταβέρνες με νόστιμα τοπικά εδέσματα, εκεί μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ισθμό της Ποτίδαιας, ο οποίος ενώνει το Θερμαϊκό με το Τορωναίο κόλπο.

Καλώς ήρθατε στο OUZOUNI BEACH CAMPING..

Απολαύστε τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, την κρυστάλλινη θάλασσα και την χρυσή αμμουδιά, χαλαρώνοντας στο OUZOUNI BEACH CANPING.

Η ασύγκριτη ομορφιά της Χαλκιδικής είναι εδώ.. στο Ouzounis Beac Campingh!

ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΟΤ
Στο OUZOUNI BEACH θα βρείτε σύγχρονες εγκαταστάσεις πολυτελούς κατασκευής με θαυμάσια αρχιτεκτονική. Οι θέσεις που δίνονται στους κατασκηνωτές για την τοποθέτηση του κατασκηνωτικού μέσου μετά του αυτοκινήτου, είναι σπαρμένες με γκαζόν και χωρισμένες με θάμνους, το εμβαδόν τους είναι από 65 τ.μ. έως 80 τ.μ., σκιάζονται από μεγάλα δέντρα και όπου τα δένδρα είναι μικρά, υπάρχουν τεχνητές σκιάδες. Όλες οι θέσεις έχουν πρόσβαση σε δρόμους άριστης βατότητας. Το κάμπινγκ λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΕΟΤ.

ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Το OUZOUNI BEACH CAMPING διαθέτει βιολογικό σταθμό επεξεργασίας λημμάτων για την αποφυγή ρύπανσης του υπόγειου υδροφόρου στρώματος και την πρόκληση κακοσμίας στον περιβάλλοντα χώρο. Διαθέτει επίσης μηχάνημα για το κοσκίνισμα της επιφάνειας της άμμου σε βάθος 15 εκ. για την υγιεινότερη διαμονή των πελατών (αφαίρεση σκουπιδιών, αποτσίγαρων, γυαλιών κλπ.)

Ολοι οι χώροι του Ouzouni Beach Camping είναι διαμορφωμένοι κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να εκπληρώνουν τους σκοπούς της άνεσης στη διαμονή σας, της ύψιστης υγειονομικής ασφάλειας και της υψηλής αισθητικής.

ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ OUΖOUNIS BEACH ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΣ

Υπάρχουν πολλές παροχές για τις καθημερινές ανάγκες των κατασκηνωτών, όπως χώροι υγιεινής wc, ντους, λάντζες πιατικών και σκευών, πλυντήρια ρούχων. Υπάρχει επίσης ειδικός ανεξάρτητος χώρος wc και ντους για χρήση από άτομα με ειδικές ανάγκες, ηλεκτρικά πλυντήρια ρούχων, σιδερωτήρια, ηλεκτρικές εστίες και φούρνοι μαγειρέματος, ψυγεία συντήρησης τροφίμων και καταψύκτης για παγοκύστες κλπ.

Σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του Ouzouni Beach Camping οι τοίχοι είναι επενδυμένοι με σμαλτωμένα πλακίδια και τα δάπεδα με αντιολισθητικά πλακίδια.
Kαθ’ όλο το 24ωρο υπάρχει άφθονο ζεστό νερό.

Η άνεση κατά την διαμονή σας στο Ouzouni Beach Camping, είναι καθημερινά εξασφαλισμένη!

Το πράσινο και το γαλάζιο στο Ouzouni Beach Camping κυριαρχούν παντού.. ζείτε μέσα στη φύση με όλες τις ανέσεις σας εξασφαλισμένες!

Ouzouni Beach Camping.. σας ανανεώνει!

Ouzouni Beach Camping.. η επιλογή που σας ανταμοίβει!

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ouzounis-beach-chartis1.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΟΥΖΟΥΝΗ Α.Ε.
Τ.Θ. 30 | Τ.Κ. 63200 | Νέα Μουδανιά | Χαλκιδική | Ελλάδα

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
23730 42100 | 23730 42444 | 23730 42666 | 23730 42888

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
23730 42300 | 23730 42400 | 23730 42700

Url: www.ouzounibeach.gr | E-mail: info@ouzounibeach.gr

GPS Position N 40 12′ 58” E 023 19′ 05” | N 40,21624 – E 23,31838

VIDEO | OUZOUNI BEACH CAMPING

Shares