fbpx

Tel.: +30 6982104135  |  Email: info@zeidoros.com   |  Για αγορές 29€ και άνω τα μεταφορικά είναι Δωρεάν

 

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ DXN ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Το Γανόδερμα είναι ένα πολύτιμο φαρμακευτικό φυτό, ένα φυσικό «φάρμακο» και ισχυρό προσαρμογόνο! Προσαρμογόνο σημαίνει ότι εισερχόμενο μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό «ψάχνει» να βρει και να «επιδιορθώσει» βλάβες! Προσαρμόζει δηλαδή τη δράση του ανάλογα με τις ανάγκες μας!

Τ

Γνωστό εδώ και 2000 χρόνια ως το «Βότανο των Θεών» (Shennong Materia Medica), καταναλώνονταν μόνο από Βασιλείς. Είναι εξαιρετικά σπάνιο!
Κλινικά επιβεβαιωμένη η βοήθειά του σε χρόνια βρογχίτιδαυπερλιπιδαιμίαυπερέντασηπρόληψη διαβήτηυπέρταση, ηπατίτιδα (ιάσιμες μορφές), αλλεργίεςφλεγμονέςδηλητηριάσειςνευρωτικό σύνδρομοσκλήρυνση κατά πλάκαςσκληροδερμία. (Lingzhi: From Mystery to Science-Zhibin Lin M.D. Professor Pharmacology Peking University– “Από το μυστήριο στην Επιστήμη» Zhibin Lin M.D. Καθηγητής Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνου)

Άλλες ονομασίες
Ganoderma Lucidum, Reishi musroom, Omanitus, Lingzhi.
Η ονομασία του έχει Ελληνική προέλευση από το Ελληνικό γάνος (γάνο=λαμπερό) και τη λέξη derma δηλαδή Γανόδερμα = λαμπερό δέρμα, υποδηλώνοντας έτσι μία από τις πολλές ευεργετικές του ιδιότητες!

Γιατί το Γανόδερμα είναι τόσο αποτελεσματικό;
Η αποτελεσματικότητά του οφείλεται στη συσχέτιση οργανικού Γερμανίου και πολυσακχαριτών. Επιπλέον περιέχει αδενοσίνη, τερπενοειδή και τριτερπένια (γανοδερικά οξέα), ουσίες με φαρμακολογική δράση! Σύμφωνα με έρευνα του Dr. Kazuhiko Asai το Γανόδερμα περιέχει 800-2000 p.p.m. οργανικό Γερμάνιο. Η περιεκτικότητα αυτή είναι 4-6 φορές μεγαλύτερη από του Ginseng!
Το οργανικό Γερμάνιο (Ge) αυξάνει την ποσότητα οξυγόνου που απορροφάται από το αίμα μέχρι και 1,5 φορές! Βοηθά το μεταβολισμό και αποτρέπει την πρόωρη γήρανση.
Οι πολυσακχαρίτες ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και εξουδετερώνουν τους ιούς. Ιαπωνικές φαρμακοβιομηχανίες τους έχουν εξευγενίσει σε ιατρική ποσότητα και έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Υγείας για ιατρική χρήση. H αδενοσίνη συμβάλλει στον καθαρισμό του αίματος, στην αποτροπή δημιουργίας θρόμβων και στη βελτίωση των λειτουργιών του κυκλοφορικού συστήματος. Ρυθμίζει το pH του αίματος.
Τα τερπενοειδή ενισχύουν το πεπτικό και κτίζουν τα αντιγόνα που μας προστατεύουν από τις αλλεργίες. Μειώνουν τη χοληστερίνη και ενεργοποιούν τον πυρήνα των κυττάρων.
Τα τριτερπένια (γανοδερικά οξέα) αναζωογονούν τους ιστούς, ομορφαίνουν το δέρμα και συμβάλλουν στη διατήρηση τη νεανικής εμφάνισης. Το Γανόδερμα σας βοηθά να φτιάξετε ένα όμορφο και σφριγηλό σώμα.

Η ΠΙΚΡΗ ΤΟΥ ΓΕΥΣΗ
Η πικρή του γεύση μελετάται έντονα από Ιαπωνικούς Ιατρικούς και Φαρμακευτικούς φορείς. Ορισμένα φυτά μπορεί να περιέχουν Γερμάνιο ή πολυσακχαρίτες ή και τα δύο, αλλά το Γανόδερμα είναι πολύ πιο δραστικό. Ο συνδυασμός των στοιχείων είναι διαφορετικός από άλλων φυτών και όλα τα συστατικά πρέπει να διαφυλαχθούν προκειμένου να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα!

ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ
Το άγριο Γανόδερμα είναι πολύ σπάνιο και δύσκολο στη συλλογή του. Ακόμα και αν κάποιος το βρει κατά τύχη, ποτέ δεν είναι δραστικό εξαιτίας της ωρίμανσής του. Γίνεται σκληρό όπως το δέρμα. Ισως να είναι και τοξικό. Εφόσον συλλέγεται τυχαία, ο ποιοτικός έλεγχος είναι αδύνατος. O Dr. Li Shi Zhen από τη δυναστεία των Μινγκ χαρακτηρίζει το Γανόδερμα ως «Ανώτερο Φυτό» και το κατατάσσει σε έξι κατηγορίες ανάλογα με το χρώμα του: Μαύρο, μώβ, μπλε, λευκό, κίτρινο και κόκκινο (Shennong Materia Medica). Από αυτές η κόκκινη ποικιλία είναι η κορυφαία!

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
Λόγω της σπανιότητάς του και έχοντας επίγνωση της σημασίας του Ganoderma Lucidum, μετά το «Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο», οι Κινέζοι και οι Ιάπωνες άρχισαν να ερευνούν τις προοπτικές για την καλλιέργεια και την παραγωγή φαρμακευτικών μανιταριών με την εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών. Στην Ιαπωνία το 1937 η καθηγήτρια της Γεωργίας στο Πανεπιστήμιο του Κιότο, Takeo Hayami, προσπάθησε, ανεπιτυχώς όμως, την καλλιέργεια Reishi.
Το 1970 ένας τεχνικός του Ινστιτούτου Επιστημονικής Ερευνας Τροφίμων (Foodstuff Scientific Research Institute) του Πανεπιστημίου του Κιότο, ο Mr. Yukio Naoi, χρησιμοποίησε τη «Μέθοδο Καλλιέργειας Διαχωρισμού Σπορίων» για την επιτυχή καλλιέργεια του φυτού Γανόδερμα. Αυτή η μέθοδος εισήχθη και στην Κίνα το 1975. Εφ’όσον οι κλιματικές και οι εδαφικές συνθήκες εκεί είναι ιδανικές, αυτή η τεχνική έγινε ευρέως αποδεκτή!
Στα τέλη της δεκαετίας του ογδόντα και στις αρχές του ενενήντα οι έρευνες τόσο για την ποιοτική παραγωγή Ganoderma Lucidum, όσο και για τις φαρμακολογικές του ιδιότητες, συνεχίστηκαν σε έντονους ρυθμούς με αποτέλεσμα να γίνει ευρύτερα γνωστό σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Η ΦΑΡΜΑ ΤΗΣ DXN
Η DXN έχοντας το αρχηγείο της, τη φάρμα της και το φαρμακευτικό της εργοστάσιο στη Μαλαισία, χρησιμοποιεί μεθόδους καλλιέργειας με βάση την τοπική τεχνογνωσία. Εχει μια ομάδα ειδικών οι οποίοι παρακολουθούν την όλη διαδικασία ανάπτυξης, την καλλιέργεια, την παραγωγή, την επεξεργασία και τη συσκευασία, για να διασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων της, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. 

Η ΦΑΡΜΑ ΤΗΣ DXN

Η DXN ιδρύθηκε το 1993 από τον Dato’ Dr. Lim Siow Jin απόφοιτο του διάσημου Ινδικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας. Εχει έδρα τη Μαλαισία με δική της Φάρμα Καλλιέργειας Γανοδέρματος, που καταλαμβάνει έκταση 700 στρεμμάτων καθώς και φαρμακευτικό εργοστάσιο 34.000 τ.μ., πλήρως εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής. Εχει πιστοποιηθεί με MSISO 14001 και ως οργανική φάρμα με το πρότυπο MS 1529:2001. Είναι επίσης η πρώτη εταιρεία Lingzhi που έλαβε πιστοποιητικό GMP (Ορθή Παρασκευαστική Πρακτική), ISO 9002 και ISO 14001. To1999 έλαβε πιστοποιητικό TGA (Therapeutic Goods Administration) από το Υπουργείο Υγείας της Αυστραλίας. Η πιστοποίηση ISO 14001 είναι μια επιβράβευση για την DXN και τις φυσικές μεθόδους καλλιέργειας και επεξεργασίας που εφαρμόζει,για την παραγωγή οργανικών προϊόντων σε όλα τα στάδια.
Τον Ιούλιο του 2006 το εργαστήριο της DXN έλαβε MSISO/IEC 17025 Πιστοποιητικό Διαπίστευσης για την τεχνική του ικανότητα και επάρκεια, την εφαρμογή και τη λειτουργία ενός ποιοτικού συστήματος διαχείρισής του.
Η λειτουργία της DXN στηρίζεται στις αξίες της ποιότητας, της επιχειρηματικής ηθικής και της πραγματικής υγείας. Η εταιρεία είναι αφοσιωμένη σε αυτές τις αξίες σε όλες τις πτυχές του επιχειρηματικού της μοντέλου: από την καλλιέργεια και την επεξεργασία μέχρι την προώθηση και διανομή των προϊόντων της στον καταναλωτή!

Ο Πρωθυπουργός της Μαλαισίας Mahathir Mohamad επισκέφθηκε τη φάρμα της DXN και επαίνεσε το Αρχηγείο της για την φιλοσοφία της και τις καταπληκτικές υποδομές της

ΤΟ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΤΗΣ DXN
Το Γανόδερμα της DXN είναι ένας συνδυασμός από 6 διαφορετικά είδη του κόκκινου μανιταριού Ganoderma Lucidum!
Η κόκκινη ποικιλία είναι η καρυφαία μεταξύ όλων των ειδών Γανοδέρματος!

ΣΤΑΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ LUCIDUM
Κατά τη διαδικασία ανάπτυξης του Γανοδέρματος το χρώμα γίνεται από άσπρο κίτρινο, μετά κόκκινο και έπειτα μωβ, στο τέλος δε παίρνει ένα σκούρο χρώμα. Το κόκκινο χρώμα δείχνει ότι το Γανόδερμα έχει ωριμάσει. Οι παρακάτω εικόνες είναι χαρακτηριστικές και δείχνουν τις διάφορες μορφές που αυτό παίρνει, μετά από 1 εβδομάδα , μετά από 1 μήνα, μετά από 2 μήνες,  μετά από 3 μήνες και κατά τη συγκομιδή.

DXN ΑΥΣΤΗΡΑ STANDARDS ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Η DXN έχει καθιερώσει αυστηρά Standards για τον έλεγχο του Γανοδέρματος και την εξασφάλιση άριστης ποιότητας, όπως η διατήρηση των ενεργών στοιχείων της πρώτης ύλης σε όλα τα στάδια της παραγωγής, διατηρώντας τα πλούσια βιοενεργά στοιχεία που έχει το Γανόδερμα στη φυσική του μορφή!
Για το λόγο αυτό η Διεθνής Εδρα της DXN έχει αναπτύξει αποκλειστικές προηγμένες τεχνικές καλλιέργειας, για να παράγει στα αγροκτήματά της Γανόδερμα ύψιστης ποιότητας: Κατάλληλο κλίμα: Ζεστό και υγρό περιβάλλον με θερμοκρασίες 26-27º C. Καθαρό νερό με pH μεταξύ 7,0 με 7,9. Φρέσκος αέρας: οι φυτείες της βρίσκονται μακριά από πυκνοκατοικημένες περιοχές.Οργανική καλλιέργεια: Χρησιμοποιούνται 100% φυσικά υλικά όπως άχυρο, ρύζι, φλοιός δέντρων (κυρίως δαμασκηνιάς), και άλλα οργανικά υλικά. Μέθοδος καλλιέργειας ιστών: Αναπαραγωγή μυκήτων. Υιοθέτηση κρύας θεραπείας: Mε συνολικό ποσοστό συγκέντρωσης 20:1. Μέθοδος Suspension Arrangement: Για να αποφευχθεί η εισβολή ανεπιθύμητων συστατικών στο Γανόδερμα.
Τα προϊόντα της DXN δεν περιέχουν τεχνητά στοιχεία ούτε συντηρητικά, χρωστικές και αρωματικές ουσίες. Η διαδικασία καλλιέργειας και παραγωγής αντικατοπτρίζει τη σημασία που δίνει η εταιρεία στη διατήρηση της φυσικής και βιολογικής ποιότητας των προϊόντων με Γανόδερμα!

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ
1) Η αρρώστια προκαλείται από δύο αιτίες: Τις τοξίνες και την έλλειψη ισορροπίας στις λειτουργίες του οργανισμού μας. 2) Το Γανόδερμα δεν θεραπεύει τις αρρώστιες αλλά μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση του οργανισμού μας και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος.3) Οποιαδήποτε αντίδραση λαμβάνει χώρα προκαλείται από τον οργανισμό μας και όχι από τη λήψη Γανοδέρματος.
4) Η δοσολογία του Γανοδέρματος που λαμβάνεται δεν σχετίζεται με τις αρρώστιες.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
1) Ανάλυση (1-30 ημέρες): Το Γανόδερμα μπορεί να βοηθήσει στην αποτοξίνωση και τη ρύθμιση των λειτουργιών του οργανισμού. Η πρόσληψη Reishi Gano και Ganocelium μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις. Μπορούμε να προσδιορίσουμε την πάσχουσα περιοχή με βάση αυτές τις αντιδράσεις. Αυτό είναι γνωστό ως το αποτέλεσμα της ανάλυσης του Reishi Gano.
2) Αποτοξίνωση (1-30 εβδομάδες): Το ουρικό οξύ, η υπερβολική χοληστερίνη, το λίπος, η αποθήκευση ασβεστίου και άλλων χημικών που συσσωρεύονται στο σώμα μας είναι τοξίνες. Το Γανόδερμα θα μας βοηθήσει να αποβάλλουμε τις τοξίνες μέσα από τον σώμα μας με ασφαλή τρόπο.
3) Ρύθμιση (1-12 μήνες): Η συστηματική πρόσληψη Reishi Gano και Ganocelium βοηθά στη ρύθμιση και ομαλοποίηση των λειτουργιών του οργανισμού. Οποιαδήποτε αντίδραση λαμβάνει χώρα προέρχεται από τον οργανισμό μας, είναι σημάδι ότι το σώμα γιατρεύεται και δεν πρέπει να προκαλεί ανησυχίες. Η λήψη των Reishi Gano και Ganocelium (GL), θα πρέπει να συνεχιστεί. Αν η αντίδραση είναι πολύ έντονη μειώστε τη δόση. Μετά την αντίδραση συνεχίστε με τη συνήθη δοσολογία. Η αντίδραση μπορεί να επανέλθει αλλά συνεχίστε με την ίδια δόση
4) «Χτίσιμο» 6-24 μήνες: Το Reishi Gano και Ganocelium βοηθούν στο «χτίσιμο» και αποκατάσταση οργάνων και μελών του σώματος που έχουν υποστεί βλάβη, στη ρύθμιση των λειτουργιών του, στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού, τη βελτίωση της σωματικής δύναμης και της ψυχικής ηρεμίας, στη δημιουργία των προϋποθέσεων για μεγαλύτερη αντίσταση στις ασθένειες, ενώ παράλληλα εφοδιάζουν τον οργανισμό με ένα μεγάλο φάσμα απαραίτητων θρεπτικών και μακροθρεπτικών στοιχείων για την ανάκαμψή του.
5) Αναζωογόνηση 1-3 χρόνια: Αυτός είναι ο απώτερος σκοπός κατανάλωσης του Reishi Gano και Ganocelium και θα πάρει περισσότερο χρόνο. Φθάνοντας στο σημείο το σώμα μας να λειτουργεί στο βέλτιστο δυνατό, απολαμβάνουμε τα αναζωογονητικά αποτελέσματα της δράσης του Γανοδέρματος που είναι η δύναμη, η ηρεμία και η αποκατάσταση της νεανικής μας εμφάνισης!

ΤΟ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ
Το Γανόδερμα υποστηρίζει το σώμα. Το βοηθά να αποτοξινωθεί και να εξισορροπήσει τις λειτουργίες του. Συμβάλλει επίσης στην αναγέννηση και την αναζωογόνηση ολόκληρου του οργανισμού!

ΠΗΓΕΣ / ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ
•  Ψηφιακή Βιβλιογραφική Βάση Δεδομένων Pud Med Central www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed
• Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας USA National Institutes of Health (NIH) www.nih.gov
• Κέντρο Πληροφοριών σε Θέματα Βιοτεxνολογίας των Η.Π.Α. (National Center for Biotechnology Information (NCBI) www.ncbi.nlm.nih.gov

•  Αμερικάνικη Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής U.S. National Library of Medicine (NIH)www.nlm.nih.gov
• Ρωσική Ακαδημία Επιστημών Russia Academy of Sciences (RAS) www.ras.ru
• Lingzhi from Mystery to Science-Zhi Bin Lin—Καθηγητής Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνου
• Boh B, Berovic M, Zhang J, Zhi-Bin L. Ganoderma lucidum and its pharmaceutically active compounds. Biotechnol Annu Rev. 2007; 13:265-301
• Calviño E, Manjón JL, Sancho P, Tejedor MC, Herráez A, Diez JC. Ganoderma lucidum induced apoptosis in NB4 human leukemia cells: involvement of Akt and Erk. J Ethnopharmacol. 2010 Mar 2;128(1):71-8
•  Chan WK, Cheung CC, Law HK, Lau YL, Chan GC. Ganoderma lucidum polysaccharides can induce human monocytic leukemia cells into dendritic cells with immuno-stimulatory function. J Hematol Oncol. 2008; 21:1-9
• Chen LW, Wang YQ, Wei LC, Shi M, Chan YS. Chinese herbs and herbal extracts for neuroprotection of dopaminergic neurons and potential therapeutic treatment of Parkinson’s disease. CNS Neurol Disord Drug Targets. 2007;6(4):273-81
• Chen X, Hu ZP, Yang XX, Huang M, Gao Y, Tang W, Chan SY, Dai X, Ye J, Ho PC, Duan W, Yang HY, Zhu YZ, Zhou SF. Monitoring of immune responses to a herbal immuno-modulator in patients with advanced colorectal cancer. Int Immunopharmacol. 2006; 6(3):499-508
• Chu QP, Wang LE, Cui XY, Fu HZ, Lin ZB, Lin SQ, Zhang YH. Extract of Ganoderma lucidum potentiates pentobarbital-induced sleep via a GABAergic mechanism. Pharmacol Biochem Behav. 2007; 86(4):693-8
 Gao Y, Tang W, Dai X, Gao H, Chen G, Ye J, Chan E, Koh HL, Li X, Zhou S. Effects of water-soluble Ganoderma lucidum polysaccharides on the immune functions of patients with advanced lung cancer. J Med Food. 2005;8 (2):159-68
• Gao Y, Zhou S, Jiang W, Huang M, Dai X. Effects of ganopoly (a Ganoderma lucidum polysaccharide extract) on the immune functions in advanced-stage cancer patients. Immunol Invest. 2003; 32(3):201-15
•  Hajjaj H, Macé C, Roberts M, Niederberger P, Fay LB. Effect of 26-oxygenosterols from Ganoderma lucidum and their activity as cholesterol synthesis inhibitors. Appl Environ Microbiol. 2005; 71(7):3653-8
•  Hijikata Y, Yamada S, Yasuhara A. Herbal mixtures containing the mushroom Ganoderma lucidum improve recovery time in patients with herpes genitalis and labialis. J Altern Complement Med. 2007; 13(9):985-7
•  Hijikata Y, Yasuhara A, Sahashi Hijikata Y, Yasuhara A, Sahashi Y. Effect of an herbal formula containing Ganoderma lucidum on reduction of herpes zoster pain: a pilot clinical trial. Am J Chin Med. 2005; 33(4):517-23
•  Hu H, Ahn NS, Yang X, Lee YS, Kang KS. Ganoderma lucidum extract induces cell cycle arrest and apoptosis in MCF-7 human breast cancer cell. Int J Cancer. 2002; 102(3):250-3
•  Lai CS, Yu MS, Yuen WH, So KF, Zee SY, Chang RC. Antagonizing beta-amyloid peptide neurotoxicity of the anti-aging fungus Ganoderma lucidum. Brain Res. 2008; 1190:215-24

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ DXN

 Reishi Gano (RG) 270mg, 30 κάψουλες ( από μανιτάρια 90 ημερών)
 Reishi Gano (RG) 270mg, 90 κάψουλες (Γανόδερμα 90 ημερών)
 Reishi Gano (RG) 270mg, 90 κάψουλες (Γανόδερμα 90 ημερών)Reishi
 Gano (RG) 270mg, 360 κάψουλες (Γανόδερμα από μανιτάρια 90 ημερών
 Reishi Gano (RG) powder 15gr, (Γανόδερμα 90 ημερών
 Ganocelium (GL) 450mg, 30 κάψουλες (Γανόδερμα 18 ημερών)
 Ganocelium (GL) 450mg, 90 κάψουλες (Γανόδερμα 18 ημερών)
 Ganocelium (GL) 450mg, 360 κάψουλες (Γανόδερμα 18 ημερών)
 Ganocelium (GL) powder 30gr, (Γανόδερμα από μυκήλιο 18 ημερών)
 LINGZHI Black Coffee  Μαύρος καφές με Γανόδερμα (χωρίς ζάχαρη)
 LINGZHI Coffee 3 in 1 • Καφές με Γανόδερμα & φυτική κρέμα με ζάχαρη
 Maca Vita Cafe (Καφές με Μάκα, Τζίνσενγκ και Γανόδερμα (ενισχύει τη λίμπιντο)
 Cocozhi (Σοκολάτα με Γανόδερμα (ωφέλιμο ρόφημα και για παιδιά από 1 έτους)
 Cream Coffee (Καφές με Γανόδερμα και φυτική κρέμα (χωρίς ζάχαρη)
 White Coffee Zhino Cappuccino
 Reishi Tea Gano (Πράσινο τσάϊ με Γανόδερμα)


HF002 | DXN REISHI GANO (RG) 270mg | Γανόδερμα DXN 90 ημερών σε συσκευασία 30 κάψουλες

HF001 | DXN REISHI GANO (RG) 270mg | Γανόδερμα DXN 90 ημερών σε συσκευασία 90 κάψουλες

HF034 | DXN REISHI GANO (RG) 270mg | Γανόδερμα DXN 90 ημερών σε συσκευασία 360 κάψουλες

HF004 | DXN GANOCELIUM (GL) 450mg | Γανόδερμα DXN 18 ημερών σε συσκευασία 30 κάψουλες

HF003 | DXN GANOCELIUM (GL) 450mg | Γανόδερμα DXN 18 ημερών σε συσκευασία 90 κάψουλες

HF035 | DXN GANOCELIUM (GL) 450mg | Γανόδερμα DXN 18 ημερών σε συσκευασία 360 κάψουλες
FB098 | DXN White Coffee Zhino | Καφές Καπουτσίνο με αγνό εκχύλισμα Γανοδέρματος
FB170 | DXN Lingzhi Coffee 3 in 1 EU Megapack | Καφές με Γανόδερμα μη γαλακτοκομική κρέμα και ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο χύμα σε συσκευασία 1Kg
FB124 | DXN Cocozhi | Σοκολάτα ρόφημα με αγνό εκχύλισμα Γανοδέρματος για μικρούς και μεγάλους
FB141 | DXN Lingzhi Coffee 3 in 1 EU | Καφές με Γανόδερμα, μη γαλακτοκομική κρέμα και ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο

FB130 | DXN Cream Coffee | Καφές με Γανόδερμα και μη γαλακτοκομική κρέμα χωρίς ζάχαρη | 20 φακελάκια χ 14gr
FB005 | DXN ROSELLE | Χυμός Υβίσκου 285ml | Τιμή 20
FB007 | DXN Morinzhi | Χυμός Νόνι 285ml (Μικρή συσκευασία)

©Ζείδωρος | 2 Απριλίου 2020 | 10:10

Shares