ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΖΩΝΗ

Ξεκινώντας να διατρέφεστε σύμφωνα με τις αρχές της Διατροφικής Ζώνης, του καταξιωμένου ερευνητή του ΜΙΤ Barry Sears Ph.D., αποκτάτε πρόσβαση σε διατροφικές πληροφορίες που ίσως ποτέ πριν, δεν είχατε φανταστεί. Τι είναι όμως η Διατροφική Ζώνη; Διατροφική Ζώνη είναι η κατάσταση του μεταβολισμού κατά την οποία το σώμα λειτουργεί στο έπακρο της ικανότητάς του. Ισορροπώντας στο πιάτο σας υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και λίπος σε αναλογία (40:30:30) έχετε κάνει ένα μεγάλο και πολύ σημαντικό βήμα για καλύτερη υγεία. 

Dr. Barry Sears Ph.D. | Καταξιωμένος Ερευνητής του ΜΙΤ | Ιατρικός Οραματιστής | Εμπνευστής και δημιουργός της Διατροφικής Ζώνης.
Ενας εξαίρετος και δημιουργικός επιστήμονας του Δυτικού Κόσμου, ο οποίος πέραν του πλούσιου και πρωτοποριακού ερευνητικού του έργου, διετέλεσε και Διατροφικός Σύμβουλος κορυφαίων Ομάδων και αθλητών του κόσμου, όπως η Μίλαν, η Εθνική Ποδηλατική Ομάδα της ΓαλλίαςΟι κολυμβητές του Στάνφορντ (με Ολυμπιονίκες) κ.α.. Αρκετοί επίσης ηθοποιοί του Χόλλυγουντ ακολουθούν τη Διατροφική Ζώνη, επειδή όπως ο ίδιος επισημαίνει “στο Χόλυγουντ αν δεν φαίνεσαι ωραίος, δεν παραμένεις για πολύ καιρό διασημότητα“.

ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΩΜΕΓΑ-3 ΥΨΗΛΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ Η ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΖΩΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ:
● Αυξημένη εγκεφαλική διαύγεια και μακροζωΐα
● Αντιστροφή χρόνιων ασθενειών
● Προφύλαξη από τις αρρώστιες
● Μόνιμο χάσιμο λίπους
● Μεγιστοποίηση της σωματικής απόδοσης
● Αντιγήρανση

DR. BARRY SEARS: Η ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΖΩΝΗ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
Η Διατροφική Ζώνη είναι βασισμένη σε έρευνες που καθιερώθηκαν με το βραβείο Νόμπελ ιατρικής του 1982.

(The Zone Barry Sears Ph.D. with Bill Lawren, The Omega Rx Zone Barry Sears Ph.D.).

ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΖΩΝΗ
Η Διατροφική Ζώνη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μία διατροφή δίαιτας, μία μυστική εφεύρεση ή ένα έξυπνο μάρκετινγκ για πωλήσεις.
Η Διατροφική Ζώνη ΕΙΝΑΙ μια διαβεβαίωση για τη δύναμη του φαγητού που ελέγχει την ορμονική αντίδραση. Κάθε φορά που τρώτε, το φαγητό προκαλεί ισχυρές ορμονικές αντιδράσεις. Οι βιοχημικές επιδράσεις του φαγητού είναι σταθερές τα τελευταία σαράντα εκατομμύρια χρόνια. Ολα τα θηλαστικά συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπου έχουν ουσιαστικά τις ίδιες αντιδράσεις στο φαγητό. Αυτές οι αντιδράσεις έχουν γενετικά διατηρηθεί σταθερές καθ’όλη τη διάρκεια της εξέλιξης και είναι απίθανο να αλλάξουν στο προσεχές μέλλον.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
Η Διατροφική Ζώνη σας βοηθά να χάσετε με ασφάλεια το περιττό σας λίπος και να σας κρατήσει μακριά από εξαντλητικές δίαιτες που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία σας. Σύμφωνα με τον Barry Sears, Είναι γενετικά αδύνατον να χάσετε περισσότερο από 500 έως 600 γραμμάρια λίπους την εβδομάδα. Με την Διατροφική Ζώνη και τα υψηλής καθαρότητας Ωμέγα-3 μακριάς αλυσίδας enerZONA, μπορείτε να πετύχετε τον έλεγχο του βάρου σας, με μαθηματική ακρίβεια.
Στη Διατροφική Ζώνη, εφόσον τηρείτε τους κανόνες το κάψιμο του λίπους γίνεται αυτόματα. Δεν χρειάζεται να στερηθείτε αγαπημένες σας τροφές, αρκεί να τις ισορροπείτε στο πιάτο σας και να τις συμπληρώνετε με το υψηλής ποιότητας ιχθυέλαιο..

Η ΦΟΒΙΑ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ → ΜΙΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ
Η πλειοψηφία των ανθρώπων θεωρεί το λίπος ως το επιβλαβέστερο συστατικό της διατροφής επειδή πιστεύει ότι είναι η βασική αιτία πάχους. Σύμφωνα με τον Dr. Barry Sears η αντίληψη αυτή για το λίπος είναι λανθασμένη. Το λίπος θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ένα σημαντικό διατροφικό συστατικό και όχι ως μία παχυντική ουσία. Είναι η αντίδραση του λίπους στους περιττούς υδατάνθρακες που σας παχαίνει. Το σώμα σας έχει περιορισμένη ικανότητα αποθήκευσης των υδατανθράκων, αλλά μπορεί  εύκολα να μετατρέψει σε λίπος, αυτούς που περισσεύουν. Για να χάσετε λίπος θα πρέπει να τρώτε και λίπος. Η κεντρική ιδέα για ασφαλές αδυνάτισμα είναι ότι: Tο χάσιμο λίπους δεν είναι θέμα περικοπής θερμίδων, αλλά προσέγγισης της Διαστροφικής Ζώνης μαζί με τη λήψη ποιοτικών Ωμέγα-3.

ΣΤΟ ΛΙΠΟΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ
Το πιο σημαντικό είναι ότι η ζωή θα ήταν αδύνατη χωρίς λίπος. Στο λίπος  εμπεριέχεται η τροφή  του εγκεφάλου και η κατανάλωση λίπους έδωσε ώθηση στην εξελεκτική πορεία του ανθρώπου.  Στην πραγματικότητα περισσότερο από 60% του βάρους του εγκεφάλου, είναι λίπος.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι enerzona_header_ok6-1024x305.jpg

ΩΜΕΓΑ-3 ΠΩΣ ΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ;
“Τα καλά νέα είναι ότι τα Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα έχουν την ικανότητα να βοηθούν στις καρδιαγγειακές παθήσεις, στη νόσο αλτσχάϊμερ, στον καρκίνο, στην αρθρίτιδα, σε παθήσεις των ματιών, ακόμα και στην απώλεια βάρους! Είναι μια εκπληκτική ιστορία! Πως ένα συστατικό μπορεί να κάνει τόσα πολλά; Τα Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα βρίσκονται σε μεγάλες ποσότητες στα ιχθυέλαια και μπορούν να μειώσουν τις κρυφές φλεγμονές. Αυτά είναι τα καλά νέα.
Υπάρχουν όμως και άσχημα νέα! Τα ίδια επίπεδα των Ωμέγα-3 Λιπαρών Οξέων μπορούν να μειώσουν την έμφυτη διαδικασία του οργανισμού για κυτταρική ανανέωση! Ετσι λοιπόν κάνετε δύο βήματα μπροστά και ένα πίσω. Ακόμα κι έτσι κερδίζετε το παιχνίδι αλλά όχι όσο θα μπορούσατε. Γι’αυτό το λόγο επί 25 χρόνια μελετάω αυτό το πρόβλημα. Πως μπορούν τα Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα να ενεργούν ως αντιφλεγμονώδη, αλλά συγχρόνως να βοηθούν και στη διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης; Αν καταφέρεις αυτά τα δύο, έχεις το ιερό δισκοπότηρο της ευεξίας! Μετά από 25 χρόνια έχουμε πλέον την απάντηση! Μια νέα γενιά πατενταρισμένων σούπερ ιχθυελαίων που ενισχύουν τα οφέλη των Ωμέγα-3 Λιπαρών Οξέων και συγχρόνως ρυθμίζουν τη διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης σε συνδυασμό με την αντιφλεγμονώδη Διατροφική Ζώνη. Τώρα με τα Ωμέγα-3 enerZONA νέας γενιάς, έχετε πλέον τα εφόδια για ν’αποκτήσετε ευεξία!” Dr. Barry Sears.

ΙΧΘΥΕΛΑΙΟ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΛΙΠΟΣ
Συμπληρώνετε πάντα τη διατροφή σας με ιχθυέλαιο καλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας. Τέτοιο ιχθυέλαιο είναι το OMEGA-3 RX enerZONA, πλούσιο σε Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα EPA και DHA. Είναι πιστοποιημένο από τον ανεξάρτητο διεθνή Οργανισμό IFOS με έδρα τον Καναδά. Διατίθεται σε κάψουλες και σε υγρή πόσιμη μορφή.

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΩΜΕΓΑ-3 ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΔΡΑΣΗ
“Η νέα γενιά των σούπερ ιχθυελαίων ενεργούν ως αντιφλεγμονώδη, αλλά συγχρόνως βοηθούν και στη διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης. Τώρα με τα Ωμέγα-3 enerZONA νέας γενιάς, έχετε πλέον όλα τα εφόδια για ν’αποκτήσετε ευεξία!” Dr. Barry Sears Ph.D..

ΟΙ ΥΨΗΛΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΧΘΥΕΛΑΙΟΥ
O Barry Sears Ph.D. επισημαίνει: «Για να επωφεληθείτε από τη λήψη ιχθυελαίου, θα πρέπει να κατανοήσετε τη διαφορά ανάμεσα στο υψηλής ποιότητας και καθαρότητας ιχθυέλαιο, μοριακής απόσταξης, από κάθε άλλο παρασκεύασμα που γνωρίσατε μέχρι σήμερα. Το ιχθυέλαιο που προτείνω πρέπει να αγγίζει υψηλές σταθερές καθαρότητας. Οι υψηλές δόσεις που προτείνω πρέπει απαραιτήτως να συμπληρώνονται μόνο από αυτό το καθαρό, βελτιωμένο υψηλής καθαρότητας ιχθυέλαιο.
Η λήψη κάποιου άλλου λιγότερου καθαρού ιχθυελαίου που περιέχει οργανικό και μεθυλικό υδράργυρο, μπορεί να προκαλέσει τη δημιουργία τοξικών προϊόντων που ως γνωστόν διαλύουν το ορμονικό σας σύστημα και είναι πιθανόν να βοηθούν στην ανάπτυξη καρκινικών όγκων, αλλά και σημαντικά γαστρονομικά προβλήματα, όπως κοιλιακούς πόνους και διάρροια».

Ο επιστημονικός ιστότοπος για τη Διατροφική Ζώνη: DrSears.com The Science Site of the Zone

Shares