Σεξουαλική Υγεία

show blocks helper

Φιλτράρισμα προιόντων / τιμή


Show Filters

Προβολή όλων των 47 αποτελεσμάτων

Προβολή όλων των 47 αποτελεσμάτων

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Το Muira Puama βελτιώνει τη σεξουαλική υγεία

Το Muira Puama (Ptychopetalum Olacoides) είναι ένα από τα πολλά βότανα του Αμαζονίου για τα οποία τίποτα ή ελάχιστα πράγματα γνωρίζουμε. Οι Ιθαγενείς του Αμαζονίου το θεωρούν ισχυρό αφροδιασιακό, ενώ υπάρχει μόνο μια κλινική μελέτη για το βότανο η οποία παρουσιάστηκε στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Εθνοφαρμακολογίας (Στρασβούργο 5-9/6/1/1990). Σύμφωνα με τη μελέτη αυτή από τα 262 άτομα που έλαβαν το βότανο παρουσίασαν βελτίωση το 62% εκείνων που είχαν έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας και το 51% εκείνων που είχαν προβλήματα στύσης. Το βέβαιο είναι ότι αυτό το φημισμένο φυτό βελτιώνει την σεξουαλική υγεία.

Maca → το βότανο του Σεξ των Ινκας προάγει τη σεξουαλική υγεία

Το γνωστό σαν βότανο του sex των Ινκας και της γονιμότητας μπορεί να ενισχύσει τη λίμπιντο, την αντοχή, την ενέργεια και να προάγει γενικότερα τη σεξουαλική υγεία! Σύγχρονες μελέτες αποδεικνύουν ότι η Maca μπορεί να προάγει τη λίμπιντο, τη σεξουαλική ικανότητα και ενέργεια.

Gingko Biloba → Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος.. για καλή σεξουαλική υγεία

Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Βελτιώνει την εγκεφαλική λειτουργία, συμβάλλοντας στην αύξηση της διέγερσης, της απόλαυσης κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και του οργασμού.

Νιασίνη → Απαραίτητη για καλή σεξουαλική υγεία

Αγγειοδιασταλτικό. Προκαλεί υπεραιμία στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Ενα απαραίτητο διατροφικό στοιχείο για καλή σεξουαλική υγεία.

Ζείδωρος | Ποιότητα Ζωής, Πολιτισμός και Κουλτούρα

 

 

 

Shares