ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ

show blocks helper

Φιλτράρισμα προιόντων / τιμή


Show Filters

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ

Προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Κατασκευασμένα να ωφελούν την υγεία, σύμφωνα με τις αρχές της Διατροφικής Ζώνης του Dr. Barry Sears Ph.D., καταξιωμένου ερευνητή του ΜΙΤ και Ιατρικού Οραματιστή.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΖΩΝΗ

Διατροφική Ζώνη είναι η κατάσταση του οργανισμού κατά την οποία το σώμα λειτουργεί στο έπακρο της ικανότητάς του!

Η Διατροφική Ζώνη σε συνδυασμό με τα OMEGA-3 Rx μακριάς αλυσίδας υψηλής καθαρότητας, μπορούν να σας προσφέρουν τα μέγιστα οφέλη θωράκισης της υγείας σας.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΩΜΕΓΑ-3 ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ

O Dr. Barry Sears επισημαίνει ότι για να ωφεληθείτε από τη λήψη ιχθυελαίου, θα πρέπει να κατανοήσετε τη διαφορά ανάμεσα στο υψηλής ποιότητας ιχθυέλαιο, μοριακής απόσταξης της Διατροφικής Ζώνης, από κάθε άλλο παρασκεύασμα που γνωρίσατε μέχρι σήμερα.
Το ιχθυέλαιο της Διατροφικής Ζώνης EnerZONA OMEGA-3 RX μακριάς αλυσίδας, αγγίζει υψηλές σταθερές καθαρότητας. O Dr. Barry Sears επισημαίνει: «Οι υψηλές δόσεις που προτείνω πρέπει απαραιτήτως να συμπληρώνονται μόνο από αυτό το καθαρό, βελτιωμένο (νέας γενιάς), υψηλής καθαρότητας ιχθυέλαιο. Η λήψη κάποιου άλλου λιγότερου καθαρού ιχθυελαίου, που περιέχει οργανικό και μεθυλικό υδράργυρο μπορεί να προκαλέσει τη δημιουργία τοξικών προϊόντων που ως γνωστόν διαλύουν το ορμονικό σας σύστημα και είναι πιθανόν να βοηθούν στην ανάπτυξη καρκινικών όγκων, αλλά και σημαντικά γαστρονομικά προβλήματα, όπως κοιλιακούς πόνους και διάρροια».


Ζείδωρος | Ποιότητα Ζωής, Πολιτισμός και Κουλτούρα

Shares