ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

24.00 Με ΦΠΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 6 + 1 ΔΩΡΟ + ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: BIOL0011

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Τριαντάφυλλο..  ένα πολύτιμο αιθέριο έλαιο!
Ως συστατικό, το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου αποτελεί ένα από τα πιο ακριβά αρωματικά αιθέρια έλαια και εκχυλίζεται μέσω απόσταξης με ατμό. Τα εύθραυστα αρωματικά μόριά του, κατά την εισπνοή ή εφαρμογή ενεργοποιούν ταχέως κάθε κύτταρο του οργανισμού. Στο έλαιο τριαντάφυλλου αποδίδονται τονωτικές, καταπραϋντικές και χαλαρωτικές ιδιότητες, που μπορούν να δημιουργήσουν μια αίσθηση ευεξίας, εσωτερικής χαλάρωσης και ισορροπίας. Επίσης, το έλαιο αυτό είναι γνωστό για τις αφροδισιακές, αντικαταθλιπτικές, αντισηπτικές και στυπτικές ιδιότητές του.

Είναι χαρακτηριστικό πως διαθέτει μια εξαιρετικά περίπλοκη σύνθεση, με περισσότερες από 300 ουσίες!
Στα καλλυντικά προϊόντα, το έλαιο τριαντάφυλλου προσδίδει πλήθος ευεργετικών επιδράσεων: προάγει τη νεανική εμφάνιση και χαρίζει ελαστικότητα και φυσική απόχρωση στο δέρμα. Έχει άριστες διεγερτικές, μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες, καταπολεμά την ξηρότητα, την αφυδάτωση και τη γήρανση και χαρίζει ιδιαίτερη λάμψη. Επίσης, βοηθά στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά ιδιαίτερα πολύτιμο για αφυδατωμένα, ευαίσθητα και ερεθισμένα δέρματα. Επίσης, συνιστά φυσικό αντιοξειδωτικό, που προστατεύει από τις παρενέργειες του οξειδωτικού στρες και της ηλιακής ακτινοβολίας, επιβραδύνοντας την πρόωρη γήρανση που οφείλεται σε αυτές. Τέλος, διαθέτει θεραπευτικές ιδιότητες, καθώς προωθεί την ανανέωση των ιστών και βοηθά στον φυσιολογικό σχηματισμό ιστού σε ουλές.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

  • Θρέψη και λάμψη για ξηρές επιδερμίδες:Στάξτε απλά 15-20 σταγόνες ελαίου τριαντάφυλλου σε 100 ml λάδι αβοκάντο και μετά χρησιμοποιείστε το λάδι με λίγες σταγόνες στο πρόσωπο κάνοντας μασάζ μέχρι να απορροφηθεί. Αφήστε όλο το βράδυ. Δεν ξεβγάζεται.
  • Χρησιμοποιήστε το σαν άρωμα: Μερικές σταγόνες σε λάδι βάσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν άρωμα, βάζοντας λίγες σταγόνες πίσω από τ’ αυτιά, στον καρπό και στις μασχάλες ή πάνω από την αποσμητική κρέμα

ΒΑΣΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  • Ενυδάτωση
  • Λείανση των λεπτών ρυτίδων
  • Είναι αντιοξειδωτικό
  • Μειώνει τις καφέ κηλίδες του δέρματος
  • Οιδήματα ματιών – μαύροι κύκλοι
  • Χαλαρωτικό
  • Αφροδισιακό
  • Αιμοστατικό, βακτηριοκτόνο, αγχολυτικό, αντικαταθλιπτικό, τονωτικό, επουλωτικό
  • Βοηθά σε δερματικές παθήσεις όπως ψωρίαση, έκζεμα, έρπη

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ: Μόνο για εξωτερική χρήση. Τα αιθέρια έλαια δεν χρησιμοποιούνται ποτέ αδιάλυτα απευθείας στο δέρμα, αλλά προστίθενται σε έλαια βάσης. Για κάθε άλλου είδους χρήση πέραν της συνήθους, συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 10 ml

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Bioland

 

———————————————

Ζείδωρος | Ποιότητας ζωής, Πολιτισμός και Κουλτούρα

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.050 kg
Συσκευασία

10 ml

Συστατικά

Αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου

Κατασκευαστής

Bioland