ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ (Organic Almond Oil)

ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ (Organic Almond Oil)

15.00

Περιγραφή

Το αμυγδαλέλαιο είναι το έλαιο που εξάγεται από τα αμύγδαλα και είναι ευρύτατα διαδεδομένο στην κοσμητολογία για τη μαλακτική και θρεπτική του δράση. Είναι επίσης και βρώσιμο.

ΧΡΗΣΗ: Το αμυγδαλέλαιο χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα για την παρασκευή καλλυντικών και φαρμακευτικών σκευασμάτων. Δεν οξειδώνεται εύκολα, έχει μεγάλη διάρεκαι ζωής. Χρησιμοποιείται για μασάζ, μάσκες προσώπου και για τον καθαρισμό του προσώπου μετά από εντονο μακιγιάζ. Νπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ‘έλαιο βάσης για να νφτιάξετε διάφορα μίγματα με αιθέρια έλαια ή άλλα έλαια.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Περιέχει πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (λινολεϊκό οξύ Ω6 ή βιτ F) 25%, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα (ελαϊκό οξύ) 65%, και μόνο 10% από κορεσμένα (παλμιτικό, στεατικό). Επιπλέον περιέχει βιταμίνες Α,D,E. Η σύστασή του λοιπόν είναι παρόμοια με αυτή του ελαιολάδου και αποτελεί μια γευστικότατη εναλλακτική επιλογή.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 250ml

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Biologic Oils

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.500 kg
Συσκευασία

250ml

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.