fbpx

ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΔΑΛΑΒΙΚΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Η επιχείρηση ΔΑΛΑΒΙΚΑΣ BIKES από το 2000 δραστηριοποιείται στο χώρο του ποδηλάτου, επί της Ηρώων Πολυτεχνείου στη Λάρισα, ακολουθώντας την εξέλιξη των ποδηλατικών προϊόντων και της ποδηλατικής τεχνολογίας. Διαθέτει ιδιαίτερα δυναμική παρουσία στο χώρο και αναγνωρισιμότητα, εξυπηρετώντας όχι μόνο την τοπική αγορά, αλλά και τις ανάγκες καταναλωτών και φίλων του ποδηλάτου από όλη την Ελλάδα.

ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
Το ποδηλατικό και ιντερνετικό κατάστημα Δαλαβίκας Bikes όλα αυτά τα χρόνια με συνέχεια και συνέπεια, υπηρετεί, στηρίζει και προωθεί το ποδήλατο και την ποδηλασία.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ
Στον μοντέρνο και πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο χώρο 400 τ.μ. θα βρείτε ότι αφορά το ποδήλατο και τον ποδηλάτη. Ποδήλατα πόλης, βουνού, δρόμου, ηλεκτρικά, trekking και fitness, πατίνια και παιδικά ποδήλατα, παιδικά αξεσουάρ για τους μικρούς αναβάτες, μεγάλη ποικιλία σε διάφορα ποδηλατικά αξεσουάρ και ανταλλακτικά αλλά και ποδηλατικός ρουχισμός, είναι στη διάθεσή του σύγχρονου ποδηλάτη και καταναλωτή.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ – ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
Οι ιδιοκτήτες Δαλαβίκας Κώστας και Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα Δέσποινα, έχουν έντονη αθλητική και αγωνιστική παρουσία στην ποδηλασία, ως αθλητές, προπονητές, διοργανωτές ποδηλατικών αγώνων, εργάζονται με μεράκι και αγάπη για να προσφέρουν στο κοινό ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, υποστηρίζοντας πάντα το τρίπτυχο αθλητισμός – οικολογία – εναλλακτικός τρόπος ζωής. Στη φωτογραφία ο Κώστας Δαλαβίκας έφηβος το 1979.

O Κώστας Δαλαβίκας έφηβος το 1979

Το κατάστημα Δαλαβίκας bikes και η Cyclinghellas αποτελούν τους Μεγάλους Χορηγούς του Πoδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου ΠΗΝΕΙΟΣ, στον οποίο οι ιδιοκτήτες είναι ερασιτέχνες αθλητές, προπονητές, παράγοντες, διοργανωτές ποδηλατικών αγώνων.


ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ – ΕΚΔΡΟΜΕΣ – MULTISPORT TOURS
Το 2014 η DALAVIKAS BIKES ιδρύει την Cycling Hellas η οποία δραστηριοποιείται σε ποδηλατικές εκδρομές και διακοπές, Multisport Tours, οικογενειακές, σχολικές, θρησκευτικές εκδρομές, Cycling events, ενοικιάσεις ποδηλάτων. Διαθέτει υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων, ποδηλατικού εξοπλισμού και αξεσουάρ, 9 θέσιο βανάκι, και 2 ΙΧ για μεταφορά πελατών, 20 θέσιο τρέιλερ και σχάρες για μεταφορά ποδηλάτων. Έχει στο ενεργητικό της πολύ επιτυχημένες και καθιερωμένες αθλητικές διοργανώσεις και εκδηλώσεις.

ΦΥΣΙΚΑ ΣΝΑK ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ
Στην επιχείρηση DALAVIKAS BIKES εκτός από ποδήλατα και ποδηλατικό εξοπλισμό, θα βρείτε φυσικά τονωτικά σνακ και γλυκαντικά όπως μπάρες και αγνό μέλι.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι DALAVIKAS-29-1024x861.jpg

ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
Καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο του ποδηλάτου BIANCHI, CANNONDALE, GIANT, CUBE, WILIER, BALLISTIC, CLERMONT, KROSS, CAMPAGNOLO, SHIMANO, VITTORIA, CONTINENTAL, MAVIC, VITTORIA, SCHWALBE, TUFO, SMP, SAN MARCO, BICYCLE LINE, SANTINI, SPORTFUL, ENDURA, FSA, ROTOR, KASK, LIMAR, KED, FIZIK, GAERNE, SIDI, TACX, SARIS, CYCLOPS κ.α., ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικές ποδηλατικές σας ανάγκες.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
• Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100€.
• Αποστολή συναρμολογημένων ποδηλάτων, έτοιμα προς χρήση.
• Εξειδικευμένο Service: Επισκευή, αναβαθμίσεις, μετατροπές και αναπαλαιώσεις
• Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό είναι έτοιμο να λύσει οποιαδήποτε ποδηλατική απορία σας ακόμα και τηλεφωνικά!
• Εκπτώσεις σε αθλητές.
• Εκπτώσεις μετά την απόσυρση ποδηλάτου στο κατάστημά Lavadikas Bikes.
• Χειροποίητες κατασκευές ποδηλάτων για ειδικούς σκοπούς.
• Υπηρεσία Βike Delivery Service για παραλαβή, επισκευή και παράδοση του ποδηλάτου στο σπίτι σας.
• Υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτου και ποδηλατικού εξοπλισμού.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι dalavikas-bikes-logo.png

DALAVIKAS BIKES GALLERY

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι DALAVIKAS-93-1024x682.jpg
Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι DALAVIKAS-97.jpg

Η πολυετής πείρα, η πλούσια και πολύπλευρη γνώση αλλά κυρίως η αγάπη και το πάθος και η σχέση των ιδιοκτητών για το ποδήλατο και την ποδηλασία σε συνδυασμό με τον σεβασμό τους στον πελάτη και φίλο του ποδηλάτου, αποτελούν την μεγαλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που η επιχείρηση DALAVIKAS BIKES σας προσφέρει.
Επισκεφτείτε το φυσικό κατάστημα από κοντά και επωφεληθείτε από τις καλές τιμές και προσφορές του.
Δείτε επίσης το κατάστημα Δαλαβίκας Bikes στην ιστοσελίδα της επιχείρησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση που παραθέτουμε παρακάτω, στο τέλος του άρθρου μας.

DALAVIKAS BIKES
Ηρώων Πολυτεχνείου 98, | T.K 412 23 | Λάρισα | Ελλάδα
Τηλ. 24410 552815 | Κιν. 6944226876 | www.dalavikas-bikes.gr

Shares