ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΖΑΚΡΟΥ

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΖΑΚΡΟΥ

Μετά από γενιές ολόκληρες επαναστάσεων και πολέμων, οι άνθρωποι ήθελαν να δημιουργήσουν ξανά. Ήθελαν να μαζέψουν τις δυνάμεις τους, να ξαναχτίσουν τον τόπο τους, να συνεχίσουν την ελαιοκομική παράδοση και να μεταφέρουν την αξία των προϊόντων τους σε κάθε γωνιά της χώρας, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Έτσι, γεννήθηκε η ιδέα του Συνεταιρισμού των παραγωγών ελαιόλαδου της Ζάκρου Σητείας Κρήτης, μιας περιοχής καταπράσινης από λιόφυτα. Μιας αληθινής Πολιτείας Ελαιολάδου.
Όλη η ιστορία του Συνεταιρισμού, χτίζεται γύρω από την εξέλιξη. Εκσυγχρονισμός εξοπλισμού και διαδικασιών παραγωγής, ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και κοινότητας, ανταλλαγή απόψεων, συνεργασία και αλληλεγγύη, διαπνέουν την επιχειρηματική του δράση. Γιατί, για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζάκρου, η εξέλιξη, είναι έμπνευση για την κάθε μέρα που προστίθεται στο κομπολόϊ του χρόνου..
Σήμερα, 500 παραγωγοί ωφελούνται από τις εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις παραγωγής και τυποποίησης του Αγροτικού Συνεταιρισμού της Ζάκρου.
Αφοσιωμένοι στην ορθολογική καλλιέργεια, παράγουν αειφορικά, ένα από τα καλύτερα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα στον κόσμο, το ελαιόλαδο Σητείας Λασιθίου Κρήτης ΠΟΠ, με την υπογραφή της γεύσης και των αρωμάτων της Ζάκρου! Αυτή είναι με λίγα λόγια η ιστορία τους..

ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Πρόεδρος του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Ζάκρου Σητείας Λασιθίου Κρήτης είναι ο κ. Κεκερίδης Κωνσταντίνος.

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-ZAKROY-LOGOTYPO

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΟΠ
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, φρουτώδες μέσης έντασης, ντελικάτο, με υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά οξέα. Είναι σταθερή επιλογή των Σεφ και κάθε λάτρη της μαγειρικής. Έχει αρμονική, ευχάριστη γεύση και είναι κατάλληλο για άρτυμα, φινίρισμα, σωτάρισμα, BBQ, τηγάνισμα, ψήσιμο και επιδόρπια, κάθε μέρα. Παραπάνω από φίλος… είναι οικογένεια!
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ: 100ml, 250ml, 500ml, 750ml, 1 Λίτρο, 3 Λίτρα, 5 Λίτρα
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τύπος: ΠΟΠ Σητείας Λασιθίου Κρήτης
Ποικιλία: 100% Κορωνέϊκη
Ποιότητα: Οξύτητα <0,6%, εξαγωγή εν ψυχρώ
Γεύση: Μέσο φρουτώδες ισορροπήμένο
Αρωμα: Φρεσκοκομμένο γρασίδι, φύλλα ελιάς, βότανα, άνθη, ξηροί καρποί

ADELΦOS ΠΟΠ ΣΗΤΕΙΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Ελληνικό Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Για πληροφορίες και για αγορά ελαιολάδου ΠΟΠ Σητείας Λασιθίου Κρήτης, μπορείτε να απευθύνεστε απ’ευθείας στον Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Ζάκρου.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΖΑΚΡΟΥ
Ζάκρος Σητείας Λασιθίου Κρήτης, Τ.Κ. 72300, Ελλάδα
Τηλ. 28430 93257 | E-mail: info@zakrospoliteia.gr | Ιστότοπος: Zakros Olive Oil Politeia

AGROTIKOS-ELAIOKOMIKOS-SYNETAIRISMOS-ZAKROU-EIKONA-TAFTOTITAS-ARTROU(1200X499)

Ζείδωρος | Παρουσίαση Ελληνικών Επιχειρήσεων 🇬🇷

Ο ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Οπως γράφει o Αυστριακός κλασικός φιλόλογος και Ελληνιστής Άλμπιν Λέσκυ στο βιβλίο του Ιστορία της Αρχαίας Ελληνικής Λογοτεχνίας“Οι θρύλοι προϋποθέτουν ερείπεια” και αυτός είναι ένας από τους λόγους που εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες συρρέουν όλο το χρόνο στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, για να θαυμάσουν τα αξιοθέατά της, να εξερευνήσουν τα βουνά της, να απολαύσουν το απέραντο γαλάζιο που απλώνεται γύρω της και να κολυμπήσουν στις βραβευμένες παραλίες της..

Ολόκληρο το αφιέρωμά μας για τον ιστορικό και ιδιαίτερου φυσικού κάλλους νομό Λασιθίου είναι διαθέσιμο στον Διαδικτυακό μας Πολυχώρο Ζείδωρος, επιλέγοντας από το κεντρικό μενού ΕΛΛΑΔΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ.

ΠΕ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ 1200Χ848
Shares