fbpx

Tel.: +30 6982104135  |  Email: info@zeidoros.com   |  Για αγορές 29€ και άνω τα μεταφορικά είναι Δωρεάν

 

Maqui → Το καλύτερο από τα καλύτερα

Η κυβέρνηση της Χιλής και οι εταίροι της τα τελευταία χρόνια έχουν δαπανήσει εκατομμύρια δολάρια για να μελετήσουν τη γενετική του μούρου Maqui, που φύεται σε αυτήν την περιοχή της Γης. Ξεκινώντας με περισσότερους από 1.500 διαφορετικούς κλώνους του άγριου Maqui, επέλεξαν το «best of the best» για την εξημέρωσή του. Ο Barry Sears Ph.D., καταξιωμένος ερευνητής του ΜΙΤ, προσκλήθηκε από την Κυβέρνηση της Χιλής για να συμβάλλει επιστημονικά στην καλλιέργεια και αξιοποίηση αυτού του σπάνιου φυτού, τα μούρα του οποίου μας δίνουν τις τόσο πολύτιμες για την υγεία πολυφαινόλες.

Ο Barry Sears Ph.D., καταξιωμένος ερευνητής του ΜΙΤ | Ιατρικός Οραματιστής, ο οποίος συνέβαλε επιστημονικά στην εξημέρωση του σπάνιου φυτού Maqui, κατόπιν πρόσκλησης της Κυβέρνησης της Χιλής.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΔΟΚΙΜΗΣ
Στην παρακάτω φωτογραφία ο Barry Sears στέκεται δίπλα σε θάμνο εξημερωμένου Maqui δύο ετών που έχει καλλιεργηθεί για το σωστό ύψος για τη συγκομιδή. Η δυσκολία του έργου αυτού ήταν ακόμα μεγαλύτερη δεδομένου ότι ο θάμνος των μούρων Maqui αλλάζει φύλλα κάθε δύο χρόνια. Γι’ αυτό χρειάζονται πέντε χρόνια για ένα θάμνο για να φθάσει στην πλήρη ωριμότητα. Επιπλέον, το πεδίο δοκιμής επιλέχθηκε για να επάγει τη μέγιστη πίεση στα φυτά (ισχυροί άνεμοι, μειωμένη στιβάδα του όζοντος, χαμηλές θερμοκρασίες τη νύχτα) έτσι ώστε να μεγιστοποιηθεί η περιεκτικότητα των μούρων Maqui σε πολυφαινόλες.

BEST OF THE BEST
Αυτή η καινοτομία της Κυβέρνησης της Χιλής να εξημερώνει άγρια φυτά Maqui, επιβεβαιώνει την επιστημονική άποψη του Dr. Barry Sears, ότι οι απομονωμένες πολυφαινόλες που υπάρχουν στο Maqui Rx είναι το «best of the best» όταν πρόκειται για εκχυλίσματα πολυφαινόλών. Οι συνεχιζόμενες κλινικές έρευνες επιβεβαιώνουν αυτή την πεποίθησή του και αποδεικνύουν την ανωτερότητα του καθαρού εκχυλίσματος των πολυφαινολών από μούρα Maqui που επιβραδύνουν τη διαδικασία της γήρανσης, αφού ενεργοποιούν το γονίδιο (πρωτεΐνη) SIRT-1.

Η καινοτομία από την Κυβέρνηση της Χιλής και των εταίρων της

Οι Πολυφαινόλες και οι ιδιότητές τους
Οι πολυφαινόλες είναι ισχυρά μέσα ενεργοποίησης γονιδίου που βρίσκονται σε χαμηλές συγκεντρώσεις σε πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά. Από εκχυλίσματα υψηλής καθαρότητας είναι ο καλύτερος τρόπος για να ληφθούν τα κατάλληλα επίπεδα των πολυφαινολών σε καθημερινή βάση. Η κατανάλωση των κατάλληλων επιπέδων βοηθά:
• Στην υποστήριξη της υγείας του πεπτικού συστήματος
• Τη μείωση της φλεγμονής

Την επιβράδυνση της γήρανσης
Τη γνωστική λειτουργία
Την αθλητική απόδοση
Τα υγιή επίπεδα σακχάρου στο αίμα
Στη μείωση του οξειδωτικού στρες


MAQUI POLIFENOLI | ΥΨΗΛΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ | 24 ΚΑΨΟΥΛΕΣ

Maqui Rx Polifenoli
Το Maqui Rx Polifainoli είναι ένα εκχύλισμα από το μούρο Maqui 100%, που περιέχει υψηλής καθαρότητας εκχύλισμα δελφινιδινίνων, των πιο υδατοδιαλυτών γνωστών πολυφαινολών. Οι Δελφινίνες (Delphinidins) είναι μια ειδική κατηγορία πολυφαινολών που έχουν μοναδικές αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιγηραντικές ιδιότητες, οι οποίες λειτουργούν με την ενεργοποίηση του ένζυμου κλειδιού AMP πρωτεϊνική Κινάση, που ελέγχει και ρυθμίζει τον ανθρώπινο μεταβολισμό, αυξάνει την παραγωγή της χημικής ενέργειας, και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.
Το Maqui Rx είναι υψηλής ποιότητας και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας σε πολυφαινόλες που βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού,  στην παροχή αντιοξειδωτικών, στην πρόληψη και καταπολέμηση των φλεγμονών και της γήρανσης.
Οι πολυφαινόλες Maqui είναι το καλύτερο από τα καλύτερα, επειδή είναι περισσότερο υδατοδιαλυτές από οποιεσδήποτε άλλες πολυφαινόλες και ως εκ τούτου, έχουν μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΠΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Πάρτε 1 έως 3 κάψουλες την ημέρα. Καταπίνετε τις κάψουλες συνοδεύοντάς τες με 1 ποτήρι νερό.
Εναλλακτικά μπορείτε να ανοίξετε οι κάψουλες και να διαλύσετε τα περιεχόμενο σε 1 ποτήρι νερό για να το μετατρέψετε σε ένα πορφυρό ποτό. με φρουτώδη γεύση.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ ΤΟ MAQUI POLIFENOLI
Προσθέτοντας στη διατροφή σας πολυφαινόλες του φρούτου Maqui θα συμβούν κάποια σπουδαία πράγματα. Λιγότερες ελεύθερες ρίζες που προκαλούν φλεγμονώδη βλάβη. Επίσης, το λιπιδικό φράγμα του δέρματός σας θα αρχίσει να θεραπεύεται από τη φλεγμονή που προκαλείται από το αλκοόλ και το πρόσωπό σας θα μειώσει το πρήξιμό του ως αποτέλεσμα αυτής της μειωμένης φλεγμονής. Το δέρμα σας θα εμφανιστεί λιγότερο ξεπλυμένο αφού θα υπάρχει λιγότερη αγγειοδιαστολή των αρτηριών στην επιφάνειά του.
Kristen Sears M.Ed. | College of Farmacy and Health


Kristen Sears M.Ed. | College of Farmacy and Health

Ζείδωρος | 13 Φεβρουαρίου 2020 | 10:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 Η Διατροφική Ζώνη Ο κορονοϊός και η προσέγγισή του με την ανοσολογική διατροφή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares