MAQUI → ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Η κυβέρνηση της Χιλής και οι εταίροι της τα τελευταία χρόνια έχουν δαπανήσει εκατομμύρια δολάρια για να μελετήσουν τη γενετική του μούρου του αειθαλούς, σπάνιου φυτού Maqui (Aristoteleia Chilensis), που φύεται σε αυτήν την περιοχή της Γης. Ξεκινώντας με περισσότερους από 1.500 διαφορετικούς κλώνους του άγριου Maqui, επέλεξαν το «best of the best» για την εξημέρωσή του. Ο Barry Sears Ph.D., καταξιωμένος ερευνητής του ΜΙΤ, προσκλήθηκε από την Κυβέρνηση της Χιλής για να συμβάλλει επιστημονικά στην καλλιέργεια και αξιοποίηση αυτού του σπάνιου φυτού, τα μούρα του οποίου μας δίνουν τις τόσο πολύτιμες για την υγεία πολυφαινόλες.

Dr. Barry Sears Ph.D.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΔΟΚΙΜΗΣ
Στην παρακάτω φωτογραφία ο Barry Sears στέκεται δίπλα σε θάμνο εξημερωμένου Maqui δύο ετών που έχει καλλιεργηθεί για το σωστό ύψος για τη συγκομιδή. Η δυσκολία του έργου αυτού ήταν ακόμα μεγαλύτερη δεδομένου ότι ο θάμνος των μούρων Maqui αλλάζει φύλλα κάθε δύο χρόνια. Γι’ αυτό χρειάζονται πέντε χρόνια για ένα θάμνο για να φθάσει στην πλήρη ωριμότητα. Επιπλέον, το πεδίο δοκιμής επιλέχθηκε για να επάγει τη μέγιστη πίεση στα φυτά (ισχυροί άνεμοι, μειωμένη στιβάδα του όζοντος, χαμηλές θερμοκρασίες τη νύχτα) έτσι ώστε να μεγιστοποιηθεί η περιεκτικότητα των μούρων Maqui σε πολυφαινόλες.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
Αυτή η καινοτομία της Κυβέρνησης της Χιλής να εξημερώνει άγρια φυτά Maqui, επιβεβαιώνει την επιστημονική άποψη του Dr. Barry Sears, ότι οι απομονωμένες πολυφαινόλες που υπάρχουν στο Maqui Rx, είναι το «Βest of the Βest» όταν πρόκειται για εκχυλίσματα πολυφαινoλών. Οι συνεχιζόμενες κλινικές έρευνες επιβεβαιώνουν αυτή την πεποίθησή του και αποδεικνύουν την ανωτερότητα του καθαρού εκχυλίσματος των πολυφαινολών από μούρα Maqui που επιβραδύνουν τη διαδικασία της γήρανσης, αφού ενεργοποιούν το γονίδιο (πρωτεΐνη) SIRT-1.

ΟΙ ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ
Οι πολυφαινόλες είναι ισχυρά μέσα ενεργοποίησης γονιδίου και βρίσκονται σε χαμηλές συγκεντρώσεις σε πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά. Από εκχυλίσματα υψηλής καθαρότητας είναι ο καλύτερος τρόπος για να ληφθούν τα κατάλληλα επίπεδα των πολυφαινολών σε καθημερινή βάση. Η κατανάλωση των κατάλληλων επιπέδων βοηθά:
• Στην υποστήριξη της υγείας του πεπτικού συστήματος
• Τη μείωση της φλεγμονής

Την επιβράδυνση της γήρανσης
Τη γνωστική λειτουργία
Την αθλητική απόδοση
Τα υγιή επίπεδα σακχάρου στο αίμα
Στη μείωση του οξειδωτικού στρες

MAQUI RX POLIFENOLI
Το Maqui Rx Polifainoli είναι ένα εκχύλισμα από το μούρο Maqui 100%, που περιέχει υψηλής καθαρότητας εκχύλισμα δελφινιδινίνων, των πιο υδατοδιαλυτών γνωστών πολυφαινολών. Οι Δελφινίνες (Delphinidins) είναι μια ειδική κατηγορία πολυφαινολών (είδος ανθοκυανιδινών), που έχουν μοναδικές αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιγηραντικές ιδιότητες, οι οποίες λειτουργούν με την ενεργοποίηση του ένζυμου κλειδιού AMP πρωτεϊνική Κινάση, που ελέγχει και ρυθμίζει τον ανθρώπινο μεταβολισμό, αυξάνει την παραγωγή της χημικής ενέργειας, και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.
Το Maqui Rx είναι υψηλής ποιότητας και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας σε πολυφαινόλες που βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού,  στην παροχή αντιοξειδωτικών, στην πρόληψη και καταπολέμηση των φλεγμονών και της γήρανσης.
Οι πολυφαινόλες Maqui είναι το καλύτερο από τα καλύτερα, επειδή είναι περισσότερο υδατοδιαλυτές από οποιεσδήποτε άλλες πολυφαινόλες και ως εκ τούτου, έχουν μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Πάρτε 1 έως 3 κάψουλες την ημέρα. Καταπίνετε τις κάψουλες συνοδεύοντάς τες με 1 ποτήρι νερό.

ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΤΙΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΡΦΥΡΟ ΠΟΤΟ!
Εναλλακτικά μπορείτε να ανοίξετε τις κάψουλες και να διαλύσετε το περιεχόμενό τους σε 1 ποτήρι νερό, για να τις μετατρέψετε σε ένα εξαίσιο πορφυρό ποτό, με φρουτώδη γεύση!

Maqui Polifenoli πορφυρό ποτό

MAQUI ΓΙΑ ΥΓΙΕΣ, ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΔΕΡΜΑ

KRISTEN SEARS: ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ ΤΟ MAQUI POLIFENOLI
“Προσθέτοντας στη διατροφή σας πολυφαινόλες του φρούτου Maqui, θα συμβούν κάποια σπουδαία πράγματα στο σώμα σας. Λιγότερες ελεύθερες ρίζες που προκαλούν φλεγμονώδη βλάβη. Επίσης, το λιπιδικό φράγμα του δέρματός σας θα αρχίσει να θεραπεύεται από τη φλεγμονή που προκαλείται από το αλκοόλ, και το πρόσωπό σας θα μειώσει το πρήξιμό του ως αποτέλεσμα αυτής της μειωμένης φλεγμονής. Το δέρμα σας θα εμφανιστεί λιγότερο ξεπλυμένο, αφού θα υπάρχει λιγότερη αγγειοδιαστολή των αρτηριών στην επιφάνειά του”.
“Το δέρμα σας και η φλεγμονή” Kristen Sears M.Ed. | College of Pharmacy and Health.

Kristen Sears M.Ed. | College of Pharmacy and Health

MAQUI RX POLIFENOLI (ΑΓΟΡΑ)

MAQUI POLIFAINOLI RX | ΥΨΗΛΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ 24 ΚΑΨΟΥΛΕΣ

Shares