ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΔΙΑΣΗΜΑ ΦΥΤΑ

show blocks helper

Φιλτράρισμα προιόντων / τιμή


Show Filters

Προβολή όλων των 11 αποτελεσμάτων

Προβολή όλων των 11 αποτελεσμάτων

MACA VITA CAFE DXN

Kαφές εμπλουτισμένος με γνωστά ανά τον κόσμο φυτά όπως, Ganoderma Lucidum (Reishi ή Lingzhi), Ginseng, Maca, Cordyceps

MACA VITA CAFE ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΜΑΚΑ ΓΙΝΣΕΝΓ ΚΑΙ REISHI

Τι είναι ο καφές με Reishi και άλλα διάσημα φαρμακευτικά φυτά όπως το Ginseng, το Maca κ.α.

Ο καφές με διάσημα φυτά είναι ένας στιγμιαίος εκλεκτός καφές ο οποίος είναι εμπλουτισμένος με διάφορα γνωστά ανά τον κόσμο  φαρμακευτικά φυτά όπως το Γανόδερμα (Ganoderma Lucidum) ή Lingzhi ή Reishi ή Omanitus, το Ginseng, το Maca (Μάκα) και το Cordyceps.

Το Reishi (Ganoderma Lucidum)

To Ganoderma Lucidum ή Reishi ή Lingzhi είναι ένα πολύτιμο φαρμακευτικό φυτό, και ένα ισχυρό προσαρμογόνο. Σύμφωνα με την Κινέζικη παραδοσιακή ιατρική, το Ganoderma Lucidum έχει πολλαπλές εξυγιαντικές ιδιότητες, αφού περιέχει πολλά βιοενεργά αντιοξειδωτικά και θρεπτικά στοιχεία, είναι ένα ισχυρό μπροσαρμογόνο, ενώ παράλληλα έχει ισχυρή αλκαλική δράση, δίκαια δε κατατάσσεται στη κορυφή της Κινεζικής Βοτανικής Βιβλιογραφίας
Το Shinnoh Honsohkyoτο αρχαιότερο Κινέζικο ιατρικό κείμενο που γράφτηκε πριν 2000 χρόνια, κατατάσσει το Ganoderma Lucidum στην πρώτη θέση ανάμεσα σε 365 φαρμακευτικά φυτά του Πλανήτη! Σήμερα τα γραφόμενά του επαληθεύονται και επιστημονικά..

Μάκα → Το αφροδισιακό βότανο των ινδιάνων Ινκας

Για περίπου 2.000 χρόνια, ο βολβός της Maca έχει διαθρεπτική αξία, αφού αποτελεί σημαντική παραδοσιακή τροφή στα υψίπεδα της Λατινικής Αμερικής, όπου φύεται και αποκαλείται: Το βότανο του σεξ των ινδιάνων Ινκας. Η Μάκα, είναι ένα αφροδιασιακό χωρίς παρενέργειες.

Τζίνσενγκ → η ρίζα της ζωής

Τo φημισμένο Τζίνσενγκ (Ginseng) στην Κίνα από αρχαιοτάτων χρόνων ονομάζεται όχι άδικα, η ρίζα της ζωής, αφού ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και τονώνει όλες τις ζωτικές λειτουργίες του, προσδίδοντας ενέργεια και δύναμη, ενώ έχει και αντικαρκινικές ιδιότητες. Παράλληλα τονώνει το αναπαραγωγικό σύστημα και όπως και η Μάκα, είναι αφροδιασιακό χωρίς παρενέργειες.

Cordyceps → το “χρυσό” βότανο του Θιβέτ

Το Cordyceps Sinensis βοηθά στην αναζωογόνηση του σώματος, ιδιαίτερα ευεργετικό για την ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος,  την υγιή λειτουργία των νεφρών και του αναπνευστικού συστήματος. Εχει αφροδισιακές ιδιότητες. Είναι ιδιαίτερα πολύτιμο για αθλητές επιδόσεων, αλλά και για αθλητές αναψυχής.

Ο καφές με διάσημα φυτά συνδυάζει την απόλαυση με την υγεία

Τα Ganoderma Lucidum, η Maca, το Ginseng και το Cordyceps προσστιθέμενα στον καφέ σε συνδυασμό ή μεμονωμένα, τον καθιστούν ένα καινοτόμο και ποιοτικό προϊόν που συνδυάζει την απόλαυση με την υγεία. Αυτός ο καφές σκέτος ή με ζάχαρη, με κρέμα ή χωρίς, ζωντανεύει τη μέρα σας, χωρίς να επηρεάζει τις αγαπημένες, καθημερινές σας συνήθειες.

Πράσινο τσάϊ με Ganoderma Lucidum για όσους δεν πίνουν καφέ

Για όσους δεν πίνουν καφέ το Πράσινο τσάϊ με Ganoderma Lucidum είναι η εναλλακτική πρόταση ενός ισχυρού συνδυασμού, για να απολαύσετε ένα ρόφημα υψηλών προδιαγραφών που θα σας δώσει όλα τα οφέλη του Πράσινου τσαγιού και του Ganoderma Lucidum.

Σοκολάτα με Γανόδερμα για μικρούς και μεγάλους

Ο συνδυασμός Σοκολάτας με Ganoderma Lucidum είναι άλλη μία διατυροφική καινοτομία  για μικρούς και μεγάλους και για όσους δεν πίνουν καφέ. Ιδιαίτερα πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία, είναι κατάλληλο για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

————————————————————————–

Ζείδωρος | Ποιότητα Ζωής, Πολιτισμός και Κουλτούρα

Shares