Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΩΜΕΓΑ-3

“Τα καλά νέα είναι ότι τα Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα έχουν την ικανότητα να βοηθούν στις καρδιαγγειακές παθήσεις, στη νόσο αλτσχάϊμερ, στον καρκίνο, στην αρθρίτιδα, σε παθήσεις των ματιών, ακόμα και στην απώλεια βάρους! Είναι μια εκπληκτική ιστορία! Πως ένα συστατικό μπορεί να κάνει τόσα πολλά; Τα Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα βρίσκονται σε μεγάλες ποσότητες στα ιχθυέλαια και μπορούν να μειώσουν τις κρυφές φλεγμονές. Αυτά είναι τα καλά νέα.
Υπάρχουν όμως και άσχημα νέα! Τα ίδια επίπεδα των Ωμέγα-3 Λιπαρών Οξέων μπορούν να μειώσουν την έμφυτη διαδικασία του οργανισμού για κυτταρική ανανέωση! Ετσι λοιπόν κάνετε δύο βήματα μπροστά και ένα πίσω. Ακόμα κι έτσι κερδίζετε το παιχνίδι αλλά όχι όσο θα μπορούσατε. Γι’αυτό το λόγο επί 25 χρόνια μελετάω αυτό το πρόβλημα. Πως μπορούν τα Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα να ενεργούν ως αντιφλεγμονώδη, αλλά συγχρόνως να βοηθούν και στη διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης; Αν καταφέρεις αυτά τα δύο, έχεις το ιερό δισκοπότηρο της ευεξίας! Μετά από 25 χρόνια έχουμε πλέον την απάντηση! Μια νέα γενιά πατενταρισμένων σούπερ ιχθυελαίων που ενισχύουν τα οφέλη των Ωμέγα-3 Λιπαρών Οξέων και συγχρόνως ρυθμίζουν τη διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης σε συνδυασμό με την αντιφλεγμονώδη Διατροφική Ζώνη. Τώρα με τα Ωμέγα-3 enerZONA νέας γενιάς, έχετε πλέον τα εφόδια για ν’αποκτήσετε ευεξία!” | Dr. Barry Sears Ph.D. | The Omega Rx Zone.

Dr. Barry Sears Ph.D.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΙΧΘΥΕΛΑΙΟ
O Dr. Barry Sears Ph.D. επισημαίνει ότι για να ωφεληθείτε από τη λήψη ιχθυελαίου, θα πρέπει να κατανοήσετε τη διαφορά ανάμεσα στο υψηλής ποιότητας ιχθυέλαιο, μοριακής απόσταξης, από κάθε άλλο παρασκεύασμα που γνωρίσατε μέχρι σήμερα. Το ιχθυέλαιο EnerZONA OMEGA-3 RX μακριάς αλυσίδας, αγγίζει υψηλές σταθερές καθαρότητας. «Οι υψηλές δόσεις που προτείνω πρέπει απαραιτήτως να συμπληρώνονται μόνο από αυτό το καθαρό, βελτιωμένο (νέας γενιάς), υψηλής καθαρότητας ιχθυέλαιο. Η λήψη κάποιου άλλου λιγότερου καθαρού ιχθυελαίου, που περιέχει οργανικό και μεθυλικό υδράργυρο μπορεί να προκαλέσει τη δημιουργία τοξικών προϊόντων που ως γνωστόν διαλύουν το ορμονικό σας σύστημα και είναι πιθανόν να βοηθούν στην ανάπτυξη καρκινικών όγκων, αλλά και σημαντικά γαστρονομικά προβλήματα, όπως κοιλιακούς πόνους και διάρροια».

Dr. Barry Sears Ph.D.
Καταξιωμένος Ερευνητής του ΜΙΤ, Ιατρικός Οραματιστής (The Omega Rx Zone).

Προτιμήστε το ιχθυέλαιο enerZONA OMEGA-3 RX, υψηλής ποιότητας και καθαρότητας, πιστοποιημένο από τον Διεθνή Οργανισμό IFOS με πιστοποίηση 5 Αστέρια, Πλούσιο σε Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα μακριάς αλυσίδας, αφού ανά 1g περιέχει DHA 200mg, EPA 400mg, λοιπά Ωμέγα-3 150mg. Διατίθεται σε υγρή πόσιμη μορφή και σε κάψουλες.

enerZONA OMEGA-3 Rx | 120 CAPSULES
enerZONA OMEGA-3 Rx LIQUIDO | 5 X 33,3 ml

Shares