ENERZONA

show blocks helper

Φιλτράρισμα προιόντων / τιμή


Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.

 

Προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Κατασκευασμένα σύμφωνα με τις αρχές της Διατροφικής Ζώνης του Barry Sears (40:30:30).

 

 

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΖΩΝΗ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΖΩΝΗ
Διατροφική Ζώνη είναι η κατάσταση του οργανισμού κατά την οποία το σώμα λειτουργεί στο έπακρο της ικανότητάς του!

ΕΝΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
Σε συνδυασμό με τα OMEGA-3 Rx μακριάς αλυσίδας enerZONA,μπορεί να σας προσφέρει:

  • Αυξημένη εγκεφαλική διαύγεια και μακροζωΐα

  • Αντιστροφή των χρόνιων ασθενειών

  • Προφύλαξη από τις αρρώστιες

  • Μόνιμο χάσιμο λίπους

  • Μεγιστοποίηση της σωματικής απόδοσης

  • Αντιγήρανση

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ enerZONA ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΦΕΛΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ

Τα προϊόντα enerZONA είναι προϊόντα τα οποία περιέχουν μακροθρεπτικά συστατικά σε αναλογία της Διατροφικής Ζώνης, δηλ. Υδατάνθρακες 40%, Πρωτεΐνες 30% και Λίπη 30%. Καταναλώνοντας τροφές με αυτή την αναλογία δημιουργούμε τις προϋποθέσεις να είμαστε μέσα στη Διατροφική Ζώνη, απολαμβάνοντας όλα τα οφέλη της, όπως μεγιστοποίηση της σωματικής και πνευματικής απόδοσης, απώλεια του περιττού λίπους, αντιγήρανση, προφύλαξη από τις αρρώστιες, καταπολέμηση αλλά και αντιστροφή χρόνιων ασθενειών.

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΩΜΕΓΑ-3 enerZONA ΥΠΕΡΕΧΟΥΝ

Το ιχθυέλαιο της enerZONA είναι νέας γενιάς, υψηλής καθαρότητας (μοριακά απεσταγμένο),  με διπλή δράση: Αντιφλεγμονική και Κυτταρικής ανανέωσης.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΙΧΘΥΕΛΑΙΩΝ

Τα καλά νέα είναι ότι τα Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα έχουν την ικανότητα να βοηθούν στις καρδιαγγειακές παθήσεις, στη νόσο αλτσχάϊμερ, στον καρκίνο, στην αρθρίτιδα, σε παθήσεις των ματιών, ακόμα και στην απώλεια βάρους! Είναι μια εκπληκτική ιστορία! Πως ένα συστατικό μπορεί να κάνει τόσα πολλά; Τα Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα βρίσκονται σε μεγάλες ποσότητες στα ιχθυέλαια και μπορούν να μειώσουν τις κρυφές φλεγμονές. Αυτά είναι τα καλά νέα.
Υπάρχουν όμως και άσχημα νέα! Τα ίδια επίπεδα των Ωμέγα-3 Λιπαρών Οξέων μπορούν να μειώσουν την έμφυτη διαδικασία του οργανισμού για κυτταρική ανανέωση! Ετσι λοιπόν κάνετε δύο βήματα μπροστά και ένα πίσω. Ακόμα κι έτσι κερδίζετε το παιχνίδι αλλά όχι όσο θα μπορούσατε. Γι’αυτό το λόγο επί 25 χρόνια μελετάω αυτό το πρόβλημα. Πως μπορούν τα Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα να ενεργούν ως αντιφλεγμονώδη, αλλά συγχρόνως να βοηθούν και στη διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης; Αν καταφέρεις αυτά τα δύο, έχεις το ιερό δισκοπότηρο της ευεξίας! Μετά από 25 χρόνια έχουμε πλέον την απάντηση! Μια νέα γενιά πατενταρισμένων σούπερ ιχθυελαίων που ενισχύουν τα οφέλη των Ωμέγα-3 Λιπαρών Οξέων και συγχρόνως ρυθμίζουν τη διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης σε συνδυασμό με την αντιφλεγμονώδη Διατροφική Ζώνη. Τώρα με τα Ωμέγα-3 enerZONA νέας γενιάς, έχετε πλέον τα εφόδια για ν’αποκτήσετε ευεξία!  | Dr. Barry Sears Ph.D. | The Omega Rx Zone.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΙΧΘΥΕΛΑΙΟ

O Dr. Barry Sears Ph.D. επισημαίνει ότι για να ωφεληθείτε από τη λήψη ιχθυελαίου, θα πρέπει να κατανοήσετε τη διαφορά ανάμεσα στο υψηλής ποιότητας ιχθυέλαιο, μοριακής απόσταξης, από κάθε άλλο παρασκεύασμα που γνωρίσατε μέχρι σήμερα. Το ιχθυέλαιο EnerZONA OMEGA-3 RX μακριάς αλυσίδας, αγγίζει υψηλές σταθερές καθαρότητας. «Οι υψηλές δόσεις που προτείνω πρέπει απαραιτήτως να συμπληρώνονται μόνο από αυτό το καθαρό, βελτιωμένο (νέας γενιάς), υψηλής καθαρότητας ιχθυέλαιο. Η λήψη κάποιου άλλου λιγότερου καθαρού ιχθυελαίου, που περιέχει οργανικό και μεθυλικό υδράργυρο μπορεί να προκαλέσει τη δημιουργία τοξικών προϊόντων που ως γνωστόν διαλύουν το ορμονικό σας σύστημα και είναι πιθανόν να βοηθούν στην ανάπτυξη καρκινικών όγκων, αλλά και σημαντικά γαστρονομικά προβλήματα, όπως κοιλιακούς πόνους και διάρροια». Dr. Barry Sears Ph.D. | Καταξιωμένος Ερευνητής του ΜΙΤ, Ιατρικός Οραματιστής (The Omega Rx Zone).

Προτιμήστε το ιχθυέλαιο enerZONA OMEGA-3 RX, υψηλής ποιότητας και καθαρότητας, πιστοποιημένο από τον Διεθνή Οργανισμό IFOS με πιστοποίηση 5 Αστέρια. πλούσιο σε Ωμέγα3 λιπαρά οξέα μακριάς αλυσίδας, αφού ανά 1g περιέχει DHA 200mg, EPA 400mg, λοιπά Ωμέγα-3 150mg. Διατίθεται σε υγρή πόσιμη μορφή και σε κάψουλες.

 

ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΖΩΝΗ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΪΝΗ. ΤΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ enerZONA

Η Πρωτεΐνη είναι μια απαραίτητη θρεπτική ουσία που σημαίνει ότι πρέπει να την παίρνουμε μέσω της διατροφής μας. Μία από τις βασικές λειτουργίες της είναι η οικοδόμηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας. Η πρωτεΐνη είναι ζωτικής σημασίας τόσο για τους νέους όσο και για τους ηλικιωμένους για να υποστηρίξουν την ανάπτυξη καθώς αναπτυσσόμαστε, αλλά και για να αντισταθούμε στη μείωση της απορρόφησης και του μεταβολισμού, καθώς μεγαλώνουμε.

Με αθλητικές επιδόσεις και δημοτικότητα σε δίαιτες όπως η ΚΕΤΟ, υπάρχουν παρανοήσεις σχετικά με το πόση πρωτεΐνη χρειαζόμαστε και αν κάποια από τα προϊόντα στην αγορά αξίζει να χρησιμοποιηθούν.

Η ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΖΩΝΗ είναι μια διατροφή με σχέδιο και για την πρωτεΐνη, με γνώμονα ότι η ποσότητα της πρωτεΐνης που χρειάζεται ο καθένας, είναι εξατομικευμένη, καθώς εξαρτάται από την υπάρχουσα μυϊκή μάζα και το επίπεδο σωματικής δραστηριότητας. Η πρωτεΐνη της enerZONA είναι υψηλών απαιτήσεων και η ποιότητά της εφάμιλλη της Διατροφικής Ζώνης του Barry Sears.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΕΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕ΅ΙΝΗ ENERZONA ΚΑΘ’ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΟΥΜΕ ΜΕ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΓΛΥΚΑΙΜΙΚΟΥ ΔΕΙΚΤΗ

Αφού καθοριστεί η συνολική ποσότητα πρωτεΐνης που χρειάζεται ένα άτομο, κατανέμεται αυτή ομοιόμορφα καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας και εξισορροπείται με μέτριες ποσότητες χαμηλών γλυκαιμικών υδατανθράκων. Αυτό βοηθά στη σταθεροποίηση των επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα ενώ παράλληλα αυξάνει την κορεσμό μέσω της απελευθέρωσης των ορμονών του εντέρου, που καθοδηγούν τον εγκέφαλο να σταματήσει να τρώει.

Δεδομένου ότι η απορρόφηση και ο μεταβολισμός της πρωτεΐνης μειώνεται με την ηλικία της είναι επίσης κρίσιμo για να εξασφαλιστεί ότι παίρνετε αρκετές πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας στη διατροφή σας, για να βοηθήσετε στη διατήρηση της μυϊκής μάζας και την ελαχιστοποίηση της αδυναμίας.

 

 

Dr. Barry Sears Ph.D. | Καταξιωμένος Ερευνητής του ΜΙΤ | Ιατρικός Οραματιστής | Εμπνευστής και Δημιουργός της Διατροφικής Ζώνης

 

 

Shares