ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΖΩΝΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

show blocks helper

Φιλτράρισμα προιόντων / τιμή


Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.

 

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΖΩΝΗ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΖΩΝΗ

Διατροφική Ζώνη είναι η κατάσταση του οργανισμού κατά την οποία το σώμα λειτουργεί στο έπακρο της ικανότητάς του!

ΕΝΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ:

  • Αυξημένη εγκεφαλική διαύγεια και μακροζωΐα
  • Αντιστροφή των χρόνιων ασθενειών
  • Προφύλαξη από τις αρρώστιες
  • Μόνιμο χάσιμο λίπους
  • Μεγιστοποίηση της σωματικής απόδοσης
  • Αντιγήρανση

Η Διατροφική Ζώνη σε συνδυασμό με τα OMEGA-3 Rx μακριάς αλυσίδας υψηλής καθαρότητας μπορούν να σας προσφέρουν τα μέγιστα οφέλη θωράκισης της υγείας σας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΦΕΛΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ

Τα προϊόντα της Διατροφικής Ζώνης enerZONA είναι ισορροπημένα προϊόντα τα οποία περιέχουν μακροθρεπτικά συστατικά σε αναλογία της Διατροφικής Ζώνης, ενώ είναι πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα. Καταναλώνοντας τροφές με αυτή την αναλογία δημιουργούμε τις προϋποθέσεις να είμαστε μέσα στη Διατροφική Ζώνη, απολαμβάνοντας όλα τα οφέλη της.

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΩΜΕΓΑ-3 ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΥΠΕΡΕΧΟΥΝ

Το ιχθυέλαιο της Διατροφικής Ζώνης enerZONA, είναι νέας γενιάςυψηλής καθαρότητας (μοριακά απεσταγμένο),  με διπλή δράση: Αντιφλεγμονική και Κυτταρικής ανανέωσης.

Dr. Barry Sears Ph.D. | Καταξιωμένος Ερευνητής του ΜΙΤ, Ιατρικός Οραματιστής

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ DR. BARRY SEARS: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΩΜΕΓΑ-3 ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

“Τα καλά νέα είναι ότι τα Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα έχουν την ικανότητα να βοηθούν στις καρδιαγγειακές παθήσεις, στη νόσο αλτσχάϊμερ, στον καρκίνο, στην αρθρίτιδα, σε παθήσεις των ματιών, ακόμα και στην απώλεια βάρους! Είναι μια εκπληκτική ιστορία! Πως ένα συστατικό μπορεί να κάνει τόσα πολλά; Τα Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα βρίσκονται σε μεγάλες ποσότητες στα ιχθυέλαια και μπορούν να μειώσουν τις κρυφές φλεγμονές. Αυτά είναι τα καλά νέα.
Υπάρχουν όμως και άσχημα νέα! Τα ίδια επίπεδα των Ωμέγα-3 Λιπαρών Οξέων μπορούν να μειώσουν την έμφυτη διαδικασία του οργανισμού για κυτταρική ανανέωση! Ετσι λοιπόν κάνετε δύο βήματα μπροστά και ένα πίσω. Ακόμα κι έτσι κερδίζετε το παιχνίδι αλλά όχι όσο θα μπορούσατε. Γι’αυτό το λόγο επί 25 χρόνια μελετάω αυτό το πρόβλημα. Πως μπορούν τα Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα να ενεργούν ως αντιφλεγμονώδη, αλλά συγχρόνως να βοηθούν και στη διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης; Αν καταφέρεις αυτά τα δύο, έχεις το ιερό δισκοπότηρο της ευεξίας! Μετά από 25 χρόνια έχουμε πλέον την απάντηση! Μια νέα γενιά πατενταρισμένων σούπερ ιχθυελαίων που ενισχύουν τα οφέλη των Ωμέγα-3 Λιπαρών Οξέων και συγχρόνως ρυθμίζουν τη διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης σε συνδυασμό με την αντιφλεγμονώδη Διατροφική Ζώνη. Τώρα με τα Ωμέγα-3 enerZONA νέας γενιάς, έχετε πλέον τα εφόδια για ν’αποκτήσετε ευεξία!” Dr. Barry Sears Ph.D., The Omega Rx Zone.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΙΧΘΥΕΛΑΙΟ

Dr. Barry Sears Ph.D. επισημαίνει ότι για να ωφεληθείτε από τη λήψη ιχθυελαίου, θα πρέπει να κατανοήσετε τη διαφορά ανάμεσα στο υψηλής ποιότητας ιχθυέλαιο, μοριακής απόσταξης, από κάθε άλλο παρασκεύασμα που γνωρίσατε μέχρι σήμερα. Το ιχθυέλαιο EnerZONA OMEGA-3 RX μακριάς αλυσίδας, αγγίζει υψηλές σταθερές καθαρότητας. «Οι υψηλές δόσεις που προτείνω πρέπει απαραιτήτως να συμπληρώνονται μόνο από αυτό το καθαρό, βελτιωμένο (νέας γενιάς), υψηλής καθαρότητας ιχθυέλαιο. Η λήψη κάποιου άλλου λιγότερου καθαρού ιχθυελαίου, που περιέχει οργανικό και μεθυλικό υδράργυρο μπορεί να προκαλέσει τη δημιουργία τοξικών προϊόντων που ως γνωστόν διαλύουν το ορμονικό σας σύστημα και είναι πιθανόν να βοηθούν στην ανάπτυξη καρκινικών όγκων, αλλά και σημαντικά γαστρονομικά προβλήματα, όπως κοιλιακούς πόνους και διάρροια»Dr. Barry Sears Ph.D. | Καταξιωμένος Ερευνητής του ΜΙΤ, Ιατρικός Οραματιστής (The Omega Rx Zone).

ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΖΩΝΗ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΪΝΗ

Η Πρωτεΐνη είναι μια απαραίτητη θρεπτική ουσία που σημαίνει ότι πρέπει να την παίρνουμε μέσω της διατροφής μας. Μία από τις βασικές λειτουργίες της είναι η οικοδόμηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας. Η πρωτεΐνη είναι ζωτικής σημασίας τόσο για τους νέους όσο και για τους ηλικιωμένους, για να υποστηρίξουν την ανάπτυξη καθώς αναπτυσσόμαστε, αλλά και για να αντισταθούμε στη μείωση της απορρόφησης και του μεταβολισμού, καθώς μεγαλώνουμε.

Με αθλητικές επιδόσεις και δημοτικότητα σε δίαιτες όπως η ΚΕΤΟ, υπάρχουν παρανοήσεις σχετικά με το πόση πρωτεΐνη χρειαζόμαστε και αν κάποια από τα προϊόντα στην αγορά αξίζει να χρησιμοποιηθούν.

Η ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΖΩΝΗ είναι μια διατροφή με σχέδιο και για την πρωτεΐνη, με γνώμονα ότι η ποσότητα της πρωτεΐνης που χρειάζεται ο καθένας, είναι εξατομικευμένη, καθώς εξαρτάται από την υπάρχουσα μυϊκή μάζα και το επίπεδο σωματικής δραστηριότητας. Η πρωτεΐνη της enerZONA είναι υψηλών απαιτήσεων και η ποιότητά της εφάμιλλη της Διατροφικής Ζώνης του Dr. Barry Sears.

Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Αφού καθοριστεί η συνολική ποσότητα πρωτεΐνης που χρειάζεται ένα άτομο, κατανέμεται αυτή ομοιόμορφα καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας και εξισορροπείται με μέτριες ποσότητες χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη υδατανθράκων. Αυτό βοηθά στη σταθεροποίηση των επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα, ενώ παράλληλα αυξάνει την κορεσμό μέσω της απελευθέρωσης των ορμονών του εντέρου, που καθοδηγούν τον εγκέφαλο να σταματήσει να τρώει.

Δεδομένου ότι η απορρόφηση και ο μεταβολισμός της πρωτεΐνης μειώνεται με την ηλικία της είναι επίσης κρίσιμo να εξασφαλιστεί ότι παίρνετε αρκετές πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας στη διατροφή σας, για να βοηθήσετε στη διατήρηση της μυϊκής μάζας και την ελαχιστοποίηση της αδυναμίας.

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ

•  The Zone

•  The Omega Rx Zone

Dr. Barry Sears Ph.D. | Καταξιωμένος Ερευνητής του ΜΙΤ | Ιατρικός Οραματιστής
Εμπνευστής και Δημιουργός της Διατροφικής Ζώνης

———————————-

Ζείδωρος | Ποιότητα Ζωής, Πολιτισμός και Κουλτούρα

Shares