ΒΙΟ365 → ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΟ ΡΑΦΙ

Στο κατάστημα Bio365 στην καρδιά της Δράμας, θα βρείτε βιολογικά προϊόντα από το Κτήμα της οικογένειας Μήλιου, καθώς και προϊόντα τοπικών παραγωγών και άλλα προϊόντα υψηλής ποιότητας, που παράγονται με σεβασμό στη φύση και το περιβάλλον.

Το κατάστημα Βιο365 είναι συνέχεια του καταστήματος “Χωράφι στο ράφι” του κτήματος της οικογένειας ΜΗΛΙΟΥ και έχει πρωταρχικό σκοπό να παρέχει στο καταναλωτικό κοινό παραδοσιακά προϊόντα οργανικής καλλιέργειας, υψηλής ποιότητας, στηρίζοντας παράλληλα τα Ελληνικά προϊόντα, αλλά και τοπικούς παραγωγούς και κατ’επέκταση την τοπική οικονομία.

Στο Bio365 θα βρείτε καθημερινά ψωμί, και αρτοσκευάσματα, αυγά, λάδι, ελιές, αλεύρι, ζυμαρικά, δημητριακά, όσπρια, ξηρούς καρπούς και ξηρά φρούτα, γλυκαντικά (καστανή ζάχαρη, χαρουπόμελο, πετιμέζι, στέβια κ.α.), γαλακτοκομικά, μπάρες, σοκολάτες, μπισκότα, μούσλι, επαλείμματα, αγνό μέλι, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, βότανα, τσάγια και μπαχαρικά, χυμούς, κρασιά, φυτικά ροφήματα, καφέ και υποκατάστατα, vegan προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής, προϊόντα χωρίς γλουτένη, προϊόντα σόγιας κ.α..

Το αγνό ποιοτικό μέλι στο κατάστημα Bio365 της οικογένειας Μήλιου, έχει την τιμητική του!

ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΜΗΛΙΟΥ
Η φιλοσοφία του δεν είναι απλά καλλιεργητικές πρακτικές, αλλά η ολιστική διαχείριση των αγαθών της φύσης για την προστασία της υγείας του ανθρώπου και του περιβάλλοντος. Σεβασμός στον κύκλο της ζωής και της φύσης με σπορά που ακολουθεί τον ημερολογιακό κύκλο, ακολουθώντας τα μυστικά των Μοναστηρίων.
Σε 120 στρέμματα γης καλλιεργούνται οργανικά περίπου 50 είδη λαχανικών εποχής, όπως, πιπεριές, μελιτζάνες, αγγουράκια, ντομάτες, φασολάκια, κολοκύθια, καρότα, μαϊδανός, σέλινο, ρόκα, πράσο, κουνουπίδι κ.α..
Σε 40 περίπου στρέμματα από τη συνολική έκταση, καλλιεργείται σιτάρι ζέας, από το οποίο παρασκευάζονται αλεύρι και ποιοτικά ζυμαρικά.

ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΟ ΡΑΦΙ
Tα βιολογικά προϊόντα στην καρδιά της Δράμας έχουν όνομα: Βιο365. Το κατάστημα της οικογένειας Μήλιου, προσφέρει αδιάκοπα στους καταναλωτές, υγιεινά προϊόντα, οργανικής καλλιέργειας. Η φράση από το χωράφι στο ράφι, στο Bio365 καθημερινά γίνεται πράξη!

Bio365 | Κτήμα Μήλιου → από το χωράφι στο ράφι!

GALLERY

Bio365
Της οικογένειας Μήλιου
Αναστασίου Μακρή 42 | T.K. 661 00 | Δράμα | Ελλάδα
Τηλ. 25210 47777 | Κιν. 693 739 0003 | Facebook: bio365

Shares